Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška titula aizstāvēšanu Francijā sāk ar dramatisku uzvaru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška titula aizstāvēšanu Francijā sāk ar dramatisku uzvaru
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisists Andis Juška šodien ar grūtu panākumu iesācis Francijas pilsētas Bresīras „Future” turnīru. Mačā pret mājinieku Elī Rusē latvietis atspēlēja četras mačbumbas un uzvarēja pērc divarpus stundu cīņas – 4:6, 7:6(8), 7:6(6).

Pērn Andis Juška kļuva par Bresīras turnīra čempionu, nopelnot 27 reitinga punktus, šogad latvietis atkal ieradies šajā turnīrā, lai titulu aizstāvētu. Ranga 314.vietas īpašnieks vienspēļu sacensībās izlikts ar 3.numuru, bet šodien pirmās kārtas cīņā tikās ar mājinieku Elī Rusē, kurš sekmīgi bija pārvarējis kvalifikāciju, bet rangā ieņem tikai 893.vietu.

Spēle gan izvērtās ļoti smaga un Juška nebija tālu no neveiksmes tajā – otrajā setā viņš atspēlēja trīs mačbumbas, bet trešajā vēl vienu, pirms triumfēja ar 4:6, 7:6(8), 7:6. Arī 2.kārtā Andim pretiniekos būs kāds no mājiniekiem. Dubultspēļu turnīrs Andim jāsāk tikai no ceturtdaļfināla – viņa un beļģa Nilsa Deseina duets izlikts ar pirmo numuru. Arī šajās sacensībās pretiniekos būs mājinieku tenisisti.

Tikmēr Itālijas pilsētas Bergamo „Challenger” dubultspēļu turnīra 1.kārtu pirmdien nespēja pārvarēt Latvijas tenisista Denisa Pavlova un austrieša Nikolasa Mozera duets. Trijos setos ar 6:3, 3:6, [5:10] viņi piekāpās polim Tomašam Bednarekam un serbam Iļjam Bozoljacam. Atgādinām, ka šī paša turnīra vienspēļu kvalifikāciju sestdien nepārvarēja Kārlis Lejnieks, kurš ar 4:6, 1:6 piekāpās horvātam Roko Karanusičam.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page