Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejniekam un Marcinkevičai zaudējumi

Krišs Upenieks

Lejniekam un Marcinkevičai zaudējumi
Kārlis Lejnieks
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Zaudējumus starptautiskajā arēnā šodien piedzīvojuši abi Latvijas tenisisti - Kārlis Lejnieks un Diāna Marcinkeviča. Lejnieks zaudēja vienspēļu turnīra ceturdaļfinālā Orendžparkā, bet Marcinkeviča piedzīvoja zaudējumu dubultspēļu turnīrā Edinburgā.

22 gadus vecais Kārlis Lejnieks (ATP 708.) šonedēļ piedalījās ASV pilsētas Oredžparkas ''Future'' sērijas vienspēļu turnīrā. Līdz šīs dienas mačam Lejnieks bija izcīnījis divas uzvaras. Pirmajā kārtā ar 5:7, 6:1, 6:4 tika pārspēts venecuēlietis Pjero Luizi (ATP 549.), bet otrajā ar 6:3, 7:6(4) Norvēģijas pirmais numurs Erlings Tveits(ATP 666.).

Šodien par vietu pusfinālā Lejnieka pretinieks bija 29 gadus vecais itālietis Stefano Jani (ATP 478.), kurš šajā turnīrā bija izlikts ar augsto otro numuru. Šajā mačā Lejniekam nebija daudz cerību uz uzvaru un tika piedzīvots zaudējums ar 3:6, 0:6. Par iekļūšanu ceturdaļfinālā Lejnieks nopelnījis divus reitinga punktus.

Tikmēr 17 gadus vecā Diāna Marcinkeviča piedalījās Edinburgas ITF 10 000 sērijas turnīrā. Ja vienspēlē Marcinkeviča piedzīvoja zaudējumu jau otrajā kārtā, ar 4:6, 5:7 atzīstot vācietes Bjankas Kohas pārākumu, tad dubultspēlē kopā ar francūzieti Džesiku Koenu aizcīnījās līdz pusfinālam.

Pusfinālā Marcinkevičas un Koenas pretinieces bija ar pirmo numuru izliktās mājinieces Amanda Eliota un Džoselina Reja. Diemžēl Latvijas un Francijas duets piedzīvoja zaudējumu ar 1:6, 4:6.

Izmantotie resursi:
Itftennis.com
usta.com