Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška/Kedrjuks neizmanto divas mačbumbas un netiek finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška/Kedrjuks neizmanto divas mačbumbas un netiek finālā
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas un Kazahstānas tenisistu duets Andis Juška un Andrejs Kedrjuks šodien nespēja iekļūt Astanas „Challenger dubultspēļu turnīra finālā. Saspringtā triju setu spēlē viņi piekāpās Krievijas duetam Mihails Jelgins un Aleksandrs Kudrjavcevs – 6:2, 5:7, [10:12].

Kazahstānas galvaspilsētā Astanā šonedēļ norisinās nozīmīgs „Challenger” sērijas tenisa turnīrs ar balvu fondu 125 000 ASV dolāru. Tajā startē arī latvietis Andis Juška. Vienspēlēs viņš prata pārvarēt vienu turnīra kārtu, tiekot pie deviņiem reitinga punktiem un 2150 ASV dolāru prēmijas, bet labākas sekmes Juškam dubultspēļu turnīrā, kurā viņa pārinieks bija kazahs Andrejs Kerdjuks.

Pirmajā kārtā viņi neatstāja variantus Daņila Brauna (Kazahstāna) un Dmitrija Marfinska (Krievija) duetam (6:0, 6:1), bet ceturtdaļfinālā tika galā ar 4.numuru izliktajiem austriešiem Nikolasu Mozeru un Aleksandru Peju – 2:6, 6:4, [11:9]. Tuvu uzvarai Juška un Kedrjuks bija arī šodien pusfinālā, tomēr fināls palika nesasniegts.

Pusfināla pretinieki Latvijas un Kazahstānas duetam bija krievi Mihails Jelgins un Aleksandrs Kudrjavcevs. Pirmajā setā Juška un Kedrjuks uzvarēja itin pārliecinoši (6:2), bet otrajā setā atspēlējās no 1:3 – 4:3. Seta izskaņā labāki gan bija krievi, triumfējot ar 7:5. Izšķirošajā supertaibreikā Juška un Kedrjuks kontrolēja notikumus, praktiski visu laiku bija priekšā un ieguva divas mačbumbas – 9:7. Tomēr noslēgt spēli savā labā viņiem neiznāca – zaudēti trīs punkti pēc kārtas un mirkli vēlāk zaudējums ar [10:12]. Par pusfināla sasniegšanu Andis ieguva 40 dubultspēļu ranga punktus un 1350 ASV dolāru prēmiju.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2010-11-05 14:46, pirms 13 gadiem
Kā rāda japāņu 13 YouTube video, pirms gada bija iepriecinošāks rezultāts.
Japānā Juška finālā kopā ar Kudrjavcevu uzvarēja tagadējo pārinieku Kedrjuku.