Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane un Ignatjeva zaudē Iraklijas W40 dubultspēļu pirmajā kārtā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vismane un Ignatjeva zaudē Iraklijas W40 dubultspēļu pirmajā kārtā
Daniela Vismane. Foto: LTS/Kaspars Volonts

LETA. Latvijas tenisistes Daniela Vismane un Margarita Ignatjeva trešdien piedzīvoja zaudējumus Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Iraklijas W-40 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmās kārtas spēlēs.

Vismane, spēlējot kopā ar beļģieti Laru Saldenu, ar 6-2, 4-6, 4:10 zaudēja turnīrā otro numuru saņēmušajām Oanai Gavrilai no Rumānijas un Sapfo Sakellaridi no Grieķijas.

Savukārt Ignatjeva ar grieķieti Eleni Korokozidi, kuras spēlēja ar rīkotāju speciālo ielūgumu, ar 6-3, 2-6, 4:10 atzina Grieķijas dueta Eleni Hristofi/Dimitri Pavlu pārākumu.

Netiekot ceturtdaļfinālā, Latvijas tenisistes palika bez WTA dubultspēļu ranga punktiem.

Vienspēlēs Vismane (WTA 360.) pirmajā kārtā ar rezultātu 2-6, 2-6 piekāpās ar pirmo numuru izsētai francūzietei Diānai Parī, kura WTA rangā ieņem 109.pozīciju, bet Ignatjeva nepārvarēja kvalifikāciju.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-11-01 19:32, pirms 8 mēnešiem
ITF Pro Tūres tiesneši turpina būt tizleņi un klauni un kaitinoši idioti. Vismane un Saldena šo maču zaudēja jo tiesneši bija debīli un idioti. Viņi Otrajā un it īpaši 3 setā (supertaibreikā) pilnīgi visos Vismanes un Saldenas sitienos vienalga kur bumbiņa piezemējās saskatīja autus un punktus vienmēr ieskaitīja Sakelaridi un Gavrilai un viņi neatkarīgi no tā kur bumbiņa piezemējās pēc Sakelaridi un Gavrilas sitieniem šitie idioti un pretīgie tizleņi un aklie stulbeņi ne tiesneši saskatīja tīri uzvarētas izspēles un punktus atkal ieskaitīja Sakelaridi un Gavrilai, tikai tāpēc ka Sakelaridi redz ir mājiniece. Tas pats arī Ignatjevas un Korokozidi mačā pret Kristofi un Pavlou. Tur arī tiesneši bija tizleņi un idioti un akli stulbeņi. Viņi sākot ar otro setu visos Ignatjevas un Korokozidi sitienos pēkšņi saskatīja tikai nepiespiestās kļūdas un autus un punktus Kristofi un Pavlou, bet visos Kristofi un Pavlou sitienos šitie mērgļi, debīlie izdzimteņi un troļļu puņķi ne tiesneši saskatīja tikai tīri uzvarētas izspēles un punktus vienmēr šitie bomži, milžu čuras un debīlie ziloņu sūdi ne tiesneši ieskatīja Kristofi un Pavlou tikai tāpēc, Pavlou un Kristofi ir mājinieces.Šitos debīlos pūķu kakas, idiotiskos vēršu čuras un stulbos zirgu puņķus ne tiesnešus no darba vajag atlaist un iemest cietumā lai šitie debīlie izdzimteņu izdzimteņi, debīlie blēži un stulbie idioti ne tiesneši zina, kas būs ja viņi vēlreiz tiesās maču par labu kādam tenisistam vai kādam dubultspēļu pārim.