Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Lejnieks šonedēļ bez reitinga punktiem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Lejnieks šonedēļ bez reitinga punktiem
Andis Juška
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Neveiksmīgi starptautiskos tenisa turnīros šonedēļ startējuši latvieši Andis Juška un Kārlis Lejnieks. Andis Vācijas pilsētā Firtā nespēja kvalificēties „Challenger” vienspēļu pamatturnīram, bet dubultspēlēs zaudēja 1.kārtā, tikmēr Kārlim zaudējums „Future” turnīra 1.kārtā Spānijas pilsētā Madridē.

Jau ziņojām, ka Andis Juška (ATP 404.) šonedēļ spēlēja Vācijas pilsētas Firtas „Challenger” turnīrā. Vienspēļu sacensībās viņam bija jāspēlē kvalifikācijā, kurā tika izcīnītas divas uzvaras pret francūzi Baptistu Dupuī (ATP 521.) un krievu Aleksandru Lobkovu (ATP 273.), bet izšķirošajā mačā zaudēts mājiniekam Peteram Gojovčikam (ATP 413.). Uz sekmīgāku startu tika cerēts dubultspēlēs – viņa duets ar kolumbieti Robertu Farahu bija izlikts ar 2.numuru. Diemžēl favorītu statuss netika apliecināts – jau pirmajā mačā neveiksme pret Horhi Agilaru (Čīle) Hulio Cezaram Kampozano (Ekvadora) – 2:6, 4:6. Līdz ar to reitinga punktus Andis Firtā neizcīnīja.

Vēl bēdīgāk Spānijas galvaspilsētas Madrides „Future” turnīrā klājās Kārlim Lejniekam (ATP 421.). Vienspēļu turnīrā viņš bija izlikts ar 2.numuru, bet jau pirmajā kārtā atdūrās pret mājinieku Haimi Pulgars-Garsiju (ATP 1202.) – 3:6, 7:6(0), 6:7(7).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page