Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Vavrinka: "Esmu pārsteigts, cik labi man izdevās nospēlēt"

Rolands Eliņš

Vavrinka: "Esmu pārsteigts, cik labi man izdevās nospēlēt"
Novaks Džokovičs un Stens Vavrinka
Foto: AFP/Scanpix

Pēc uzvaras "French Open" finālā Stens Vavrinka atzina, ka spēles gaitā bijis nervozs, taču pratis to neizrādīt, kamēr Novaks Džokovičs preses konferencē atzina, ka uzvarējis labākais tenisists.

"Nevaru šo "Grand Slam" salīdzināt ar savu pirmo, tas vienkārši ir citāds" preses konferencē izteicās "French Open" čempions Stens Vavrinka. "Šis ir ļoti īpašs - spēlēju finālā pret Novaku, parādīju labu sniegumu un prata salauzt mača gaitu. Par spēles sākumu - pret Novaku tas vienmēr ir viens un tas pats, proti, tas, kurš nostājas uz gala līnijas, var diktēt savu spēli, un Džokovičam tas izdevās. Taču zināju, ka man ir pa spēkam to mainīt, sāku spēlēt dziļāk laukumā un ar agresīvākiem uzbrukumiem. Lai nu kā, bet joprojām esmu pārsteigts par savu parādīto spēli, jo uzskatu, ka tā bija lieliska."

"Biju diezgan nervozs, taču pratu to paturēt sevī un neizrādīt," turpināja Vavrinka. "Centos tikt pie sava sitiena, centos uzspiest savu spēli, un tas arī noveda pie uzvaras."

"Ļoti novērtēju, kā skatītāji man izrādīja cieņu pēc zaudējuma," sacīja sarūgtinātais Novaks Džokovičs. "Līdzīga sajūta kā pirms gada, taču tas man dod papildus motivāciju atgriezties pēc gada un turpināt mēģināt uzvarēt "French Open". Protams, nebija viegli saņemties pēc spēles un atkal stāvēt kā otrajam, taču zaudēju labākam tenisistam, kurš parādīja vienkārši lielisku spēli un bija pelnījis uzvaru."

Džokovičs neapstiprināja, ka otrajā setā būtu ļāvis Vavrinkam nomierināties un ieiet spēlē: "Pats es otrajā setā vienkārši centos noturēties, centos atgūties un izglābties, taču viņš bija labāks spēlētājs otrajā setā. Tāpat kā trešajā un ceturtajā. Ceturtajā setā pie 3:0 man bija iespējas iegūt lielāku pārsvaru, mainīt mača gaitu, taču nesanāca. Nevaru teikt, ka nospēlēju slikti - protams, varēju izdarīt šo to labāk, taču Vavrinka spēlēja ļoti gudru tenisu, ļoti agresīvu. Varu vien apsveikt pretinieku."

Izmantotie resursi:
Roland-Garros - The 2015 French Open - Official...

     [+] [-]

, 2015-06-09 00:54, pirms 9 gadiem
Te nu redzams, cik mums patieso tenisa interesentu. Gran Slam jaunā uzvarētāja intervija, un 24 stundu laikā neviena komentāra.

     [+] [-]

, 2015-06-09 11:33, pirms 9 gadiem
score, piedod, bet ko šeit komentēt? ...kas šeit tāds ārpus parastā blāblāblā ? ...fani par spēli un emocijām izteicās pie ziņas par finālu
...ja Stens pateiktu, ka pēc uzvaras ir nolēmis veikt dzimuma maiņu un uzvarēt vēlreiz FO jau kā sieviete - tad te būtu 10 000 komentāru !