Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Federers: ''Priecājos, ka spēju atgūties un izcīnīt ļoti svarīgu uzvaru''

Federers: ''Priecājos, ka spēju atgūties un izcīnīt ļoti svarīgu uzvaru''
Rodžers Federers
Foto: AP/Scanpix

Vakardien "French Open'' ceturtdaļfināla mačā šveicietis Rodžers Federers spēja izdarīt gandrīz neiespējamo un uzvarēja Huanu Martinu Del Potro, iekļūstot turnīra pusfinālā. Mača laikā Federers setos zaudēja pat ar 0:2, bet tomēr spēja nolauzt spēcīgo argentīnieti un uzvarēt.

''Jau pirms mača zināju, ka spēle pret Del Potro būs smaga,'' sacīja Federers, kuram šī bija septītā reize, kad izdevies atspēlēties un uzvarēt, zaudējot pirmos divus setus. ''Jau kopš turnīra sākuma nespēju atrast savu spēles ritmu. Gan pirmajā, gan otrajā setā nespēju pielāgoties Del Potro spēles manierei, līdz ar to nācās abus setus zaudēt.

Lai gan trešajā setā izdevās parādīt krietni saturīgāku tenisu, tomēr es vēl joprojām nezināju, kā spēlēt, lai spētu uzvarēt visā mačā. Del Potro rādīja fantastisku tenisu, spēlējot no gala līnījas, līdz ar to man nebija daudz variantu. Centos servēt ķermenī, taču arī tas īsti nenostrādāja,'' atklāja šveicietis.

''Pēc uzvarēta trešā seta sapratu, ka vienkārši jācenšas variēt ar savu spēles stilu, kas pilnībā atmaksājās. Del Potro sāka kļūdīties arvien vairāk, un es vadības grožus varēju pārņemt savās rokās,'' sacīja ranga 3. numurs.

Federers rītdien aizvadīs pusfināla spēli, kurā spēkosies ar ranga līderi Novaku Džokoviču. Jāatzīmē, ka arī Džokovičam pēdējās divas spēles nav bijušas no vieglākajām. Ceturtajā kārtā serbs piecu setu cīņā spēja uzvarēt Andreasu Sepi (atspēlējās no 0:2), bet vakardien piecos setos uzvarēja mājinieku lielāko cerību Žo-Vilfrīdu Tsongu (atspēlējās no 1:2).

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-08 09:18, pirms 12 gadiem
Kā Mets sacīja - Del Potro var salīdzināt ar sprinteri, kuram nepietika spēka veikt distanci līdz galam.Ai, ai, un man, kā viņa fanei ,pēc 2 uzvarētajiem setiem tādas cerības radās Protams, jāatzīst arī Federera kārtējā lieliskā spēle - ne katram (lai gan arī Džoko pret Seppi to izdarīja) un ne bieži izdodas atspēlēties no 0:2.