Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2959, Did:0, useCase: 3

Gulbim vienas pozīcijas kāpums ATP rangā, Lībietis paceļas par 136 vietām dubultspēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gulbim vienas pozīcijas kāpums ATP rangā, Lībietis paceļas par 136 vietām dubultspēlēs
Ernests Gulbis. Foto: Raimonds Volonts

LETA. Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā atguvis vienu pozīciju un ieņem 299.vietu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs rangā atguvis divas vietas (572.), Kārlis Ozoliņš ir vienu pozīciju augstāk (dalīta - 1207.), bet Mārtiņš Rocēns pakāpies par 11 vietām (dalīta - 1863.).

Ranga pirmais numurs joprojām ir spānis Karloss Alkarass, tālāk seko viņa tautietis Rafaels Nadals un norvēģis Kaspers Rūds, bet labāko četrinieku noslēdz neitrālais sportists Daņiils Medvedevs. Piekto vietu saglabā grieķis Stefans Cicips, sesto - Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, bet septīto - serbs Novaks Džokovičs. Tikmēr uz astoto vietu no devītās pakāpies neitrālais sportists Andrejs Rubļovs, kurš apsteidzis Teiloru Fricu no ASV, bet no 13.pozīcijas uz desmito vietu pacēlies kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasims.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis veicis 136 vietu kāpumu un ir 575.vietā, Štrombahs noslīdējis zemāk par 26 vietām (813.), Ozoliņš zaudējis trīs pozīcijas (1020.), bet Rocēns noslīdējis 198 vietas zemāk (dalīta - 1643.).

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-10-17 11:18, pirms 2 gadiem
Mālmeistar saki kā ir. Cik klases esi pabeidzis un kur nopirki diplomu?