Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Fišs: "Arī labākie tenisisti ir tikai cilvēki"

Jānis Pārums

Fišs:  "Arī labākie tenisisti ir tikai cilvēki"
Mārdijs Fišs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc sensacionālās uzvaras Maiami ''Masters 1000'' tenisa turnīrā pār pērnā gada čempionu skotu Endiju Mareju (6:4, 6:4), amerikānis Mārdijs Fišs neslēpa gandarījumu par gūto panākumu.

"Nav šaubu, ka šī ir viena no labākajām uzvarām manā karjerā. Marejs šogad jau spēlējis "Grand Slam" finālā, viņa rezultāti runā paši par sevi. Šī ir lieliska uzvara. Protams, man vajadzēja uz pretinieku izdarīt spiedienu un vajadzīgajos brīžos man tas arī izdevās. [Veiksmīgā] serve man palīdzēja izvairīties no dažām problēmām spēles galotnē. Man nedaudz paveicās, ka varēju pretinieku nobreikot," atzinās Fišs.

ASV tenisists arī uzsvēra, ka viņu iedvesmojusi un motivējusi beļģa Olivjē Rohusa pārsteidzošā uzvara pār vienu no turnīra favorītiem serbu Novaku Džokoviču. "Rohusa un Džokoviča spēle parādīja, ka arī labākie tenisisti ir tikai cilvēki. Šobrīd es esmu, ja nemaldos 101. vietā rangā, taču pēc savas spēles es nejūtu, ka man tur vajadzētu atrasties," piebilda Fišs.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com
sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-03-28 14:04, pirms 14 gadiem
Real Andris rakstīja: parak iedomigs
Palasi laba,kur vinsh tev iedoamigs???