Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Bijusī pirmā rakete Kerbere kortā plāno atgriezties nākamā gada "US Open"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bijusī pirmā rakete Kerbere kortā plāno atgriezties nākamā gada "US Open"
Andželika Kerbere. Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Bijusī pasaules ranga pirmā rakete Andželika Kerbere pēc pirmā bērna dzemdībām plāno atgriezties tenisā līdz nākamā gada "US Open", sportiste atklājusi žurnāla "Sport Bild" slejās.

Trīskārtējā "Grand Slam" turnīru uzvarētāja grūtniecības dēļ nav spēlējusi kopš vasaras. Bērns gaidāms martā.

34 gadus vecā vāciete žurnāla trešdienas numurā skaidro, ka plāno ātru atgriešanos kortos, taču nesteigsies no darīt par katru cenu. "Domāju, ka atgriezīšos kortos gada beigās. Drīzāk Ņujorkā nekā Vimbldonā, taču, ja tas izdotos Vimbldonā, es ar prieku to darītu," sacīja Kerbere.

"Atgriežoties, es vēlos to darīt pienācīgi. Es ar pilnu sparu spēlēšu no paša sākuma un neaizvadīšu turnīrus treniņu nolūkos," piebilda tenisiste.

Vimbldonas turnīrs, kurā viņa uzvarēja 2018. gadā, sāksies 3. jūlijā, bet ASV atklātais čempionāts, kur viņa 2016. gadā izcīnīja galveno trofeju, - 28. augustā.

2016. gada sudraba medaļas ieguvēja Riodežaneiro iepriekš ir teikusi, ka vēlas spēlēt arī 2024. gada olimpiskajās spēlēs Parīzē.

Kerbere atklāja, ka bērnu ņems līdzi, kad atsāksies ceļojumi tenisa turnīros: "Bērnu mājās neatstāšu. Noteikti izmantošu auklītes pakalpojumus."

Viņa pastāstīja, ka grūtniecības laikā viņai klājas labi, viņa uztur sevi formā ar peldēšanu, riteņbraukšanu un citiem sporta veidiem, un ir sākusi nodarboties ar jogu. Viņa spēlē arī tenisu, taču tikai ar bērniem savā akadēmijā.