Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Zvonarjova sakauj Jankoviču

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zvonarjova sakauj Jankoviču
Vera Zvonarjova
Foto: AFP/Scanpix

Ar Krievijas pirmās raketes Veras Zvonarjovas uzvaru pret serbieti Jeļenu Jankoviču (6:3, 6:0) Dohā startējis „WTA Championships”, kurā piedalās sezonas astoņas labākās tenisistes.

Pārliecinoša šī mača favorīte bija Zvonarjova, lai arī savstarpējās spēlēs katrai pa sešām uzvarām. Jankoviča pēdējā laikā piedzīvojusi vairākus zaudējumus rangā daudz zemāk esošām pretiniecēm un Dohā ieradās apslimusi. Pirms mača serbiete atklāja, ka nav gatava par visiem 100%, taču darīs, ko varēs.

Pirmajā setā Vera uzvarēja ar 6:3, lai gan pārsvars ļāva uzvarēt vēl pārliecinošāka. Pirmo breiku krieviete ieguva trešajā geimā, kad pie „vienādi” izpildīja teicamu dropšotu, iegūstot pirmo breikbumbu. Tās izspēle beidzās ar Jankovičas raidītās bumbiņas ielidošanu tīklā – 2:1. Septītajā geimā Zvonarjova neizmantoja sešas breikbumbas, bija arī 40:0 situācija. Pie savas serves Vera spēlēja droši un pretiniecei daudz iespēju nedeva. Devītajā geimā Zvonarjovai otrais breiks setā, kas pabeigts ar trešo setbumbu. Jankovičai tās izspēlē septītā dubultkļūdas setā.

Otrā seta sākumā 2008. gada fināliste Zvonarjova pie 30:30 no nepilna metra iesita tīklā smešu, dodot Jankovičai pirmo breikbumbu. Zvonarjova to atspēlēja ar diagonālo bekhendu un drīz vien uzvarēja pirmajā geimā. Serbietes spēks bija galā, un viņa otrajā setā nespēja uzvarēt pat goda geimu. Zvonarjovai mačā graujoša uzvara ar 6:3, 6:0.

Šodienas otrajā mačā, kas sāksies pēc dažām minūtēm, sarkanbrūnajā grupā tiksies ranga līdere Karolīne Vozņacki (Dānija) un Jeļena Dementjeva (Krievija), bet pirmās sacensību dienas programmas noslēgumā „French Open” fināla atkārtojumā itāliete Frančeska Skjavone tiksies ar labāko austrālieti Samantu Stosuru.

Baltā grupa

SpēleRezultāts
(2) Vera Zvonarjova – (6) Jeļena Jankoviča6:3 6:0
(2) Vera Zvonarjova – (3) Kima Klijstersa-
(2) Vera Zvonorjova – (8) Viktorija Azarenka-
(3) Kima Klijstersa – (6) Jeļena Jankoviča-
(3) Kima Klijstersa – (8) Viktorija Azarenka-
(6) Jeļena Jankoviča – (8) Viktorija Azarenka-

Tabula

VTenisisteUZSeti
1.Vera Zvonarjova102:0
2.Kima Klijstersa000:0
3.Viktorija Azarenka000:0
4.Jeļena Jankoviča010:2

Izmantotie resursi:
WTA | Women's Tennis News, Tournaments,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-26 19:39, pirms 14 gadiem
pirmais sets vel diez gan lidzigs tacu otrais bija jau tikai Zvonarevas puses, domaju seit bija pie vainas Jankovicas pagajusas nedeleas Maskavas turnira savainojums vair apaukstesanas