Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejs apsver izstāšanos, lēmumu pieņems rīt

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marejs apsver izstāšanos, lēmumu pieņems rīt
Endijs Marejs
Foto: AP/Scanpix

Endijs Marejs otrdien izlems, vai turpināt Londonā notiekošo sezonas finālturnīru. Šodien ranga 3. numurs, spēlējot ar gurna savainojumu, divos setos ar 4:6, 5:7 zaudēja spānim Davidam Fereram.

Marejs līdz šim vēl ne reizi piecos mačos Fereram nebija zaudējis uz "hard" seguma. Kopumā zaudēts tikai viens sets. Pirms gada abi arī tikās Londonā, toreiz Marejam spāni sagraujot ar 6:2, 6:2. Šodien Endijs nebija spējīgs nodemonstrēt savu labāko tenisu, piedzīvojot likumsakarīgu zaudējumu.

Pērn Londonā pusfinālu sasniegušais Marejs pēc zaudējuma atzina, ka gurna savainojumu guvis treniņā dažas dienas pēc Parīzes turnīra, kas viņam beidzās ar zaudējumu ceturtdaļfinālā Tomašam Berdiham. Marejs sacīja, ka "ATP World Tour Finals" turnīrā nespēlētu, ja tas nebūtu sezonas finālturnīrs.

A grupā bez Mareja un Ferera spēlē arī Džokovičs un Berdihs. Gadījumā, ja Marejs nolems izstāties, viņa vietu ieņems Serbijas otrais numurs Janko Tipsarevičs, kurš ir pirmais no diviem rezervistiem. Otrais ir spānis Nikolass Almagro.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-21 21:25, pirms 13 gadiem
Tad viņa vietā kāds spēlēs vai nē, kā īsti ir? Jo stulbi sanāk - vienu spēli aizvadījis un izstājās spēlētājs, kuram bez traumas 99% būtu jātiek nākamajā kārtā.

     [+] [-]

, 2011-11-21 22:13, pirms 13 gadiem
Ja Tipsarevičs spēlēs Mareja vietā viņš taču otreiz ar Fereru nespēlēs? Kā tad sanāk ka viņam apakšgrupā būs tikai divi mači?

  +1 [+] [-]

, 2011-11-21 22:15, pirms 13 gadiem
bimbaso365 rakstīja: Ja Tipsarevičs spēlēs Mareja vietā viņš taču otreiz ar Fereru nespēlēs? Kā tad sanāk ka viņam apakšgrupā būs tikai divi mači?
Tieši tā,ne jau pirmo reizi ir tā!

  +2 [+] [-]

, 2011-11-21 22:28, pirms 13 gadiem
Tak maška arī izstājās sieviešu finālturnīrā, atbrauca Bartoli, uzvarēja Azarenku, paņema čemodāniņu ar naudu un aizbrauca priecīga.

     [+] [-]

, 2011-11-22 16:45, pirms 13 gadiem
Manuprāt,šādas runas ir nepieņemamas.Ja reiz spēlē tad klusē par kaut kādiem savainojumiem utt.Ja nē tad,visu labu un dod vietu citiem,neliec justiem pretiniekam ,ka viņš ir uzvarējis kaut kādu nespējnieku.