Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Ņūportas turnīra 1.kārta

Ņūportas turnīra 1.kārta
Džons Isners

Šodien beidzās 1.kārta Ņūportas turnīrā, kurā pagājušā gada čempiona titulu aizstāv amerikānis kurš izlikts ar pirmo numuru (1)Džons Isners.Pirmajā kārtā Isners saspringtā spēlē uzveica Sergeju Bubku junioru ar 7:6 4:6 un 6:3 un nākamajā kārtā tiksies ar francūzi Nikolā Mahutu .

Šodien beidzās 1.kārta Ņūportas turnīrā, kurā pagājušā gada čempiona titulu aizstāv amerikānis kurš izlikts ar pirmo numuru (1)Džons Isners.Pirmajā kārtā Isners saspringtā spēlē uzveica Sergeju Bubku junioru ar 7:6 4:6 un 6:3 un nākamajā kārtā tiksies ar francūzi Nikolā Mahutu ar kuru 2010. gadā Vimbldonas čempionātā aizvadīja visu laiku garāko spēli 6:4, 3:6, 6:7(9), 7:6(3), 70–68 šajā spēlē uzvarēja Isners. Pēc Vimbldonas kaujas Isners un Mahuts ziedoja savas raketes un citas piemiņlietas no šī mača Tenisa slavas zālei kur tās tagad var apskatīt.Isners ar Mahutu ir aizvadījis trīs spēles, Isners ir vadībā ar 2-1, vienīgo reizi kad Isners zaudēja pret Mahutu ir 2008.gadā Londonā ar 5:7 4:6. Citās spēlēs(2)Kei Nišikori un(3)Miloš Raoničs uzvarēja savus pretiniekus bet, ASV šis turnīrs ir fantastisks, jo turnīrā piedalās 9 tenisisti, bet nākamajā kārtā piedalīsies 8 tenisisti no ASV un vienīgais kurš zaudēja bija Donalds Jangs kurš sīvā cīņā zaudēja Mikaelam Raselam ar 1:6 6:1 un 6:4 abi tenisisti pārstāv ASV. No kvalifikācijas tālāk uz 2. kārtu tika Tims Smezkis, Bendžamins Bekers, un Izaks Van Der Mērvs.

2.kārtas pāri

Džons Isners (ASV)Nikolā Mahuts (Francija)
Džeks Saks (ASV)Izaks Van Der Mērvs (DĀR)
Milošs Raoničs (Kanāda)Bendžamins Bekers (Vācija)
Džese Levins (ASV)Raiens Harisons (ASV)
Sems Kverijs (ASV)Dudi Sela (Izraēla)
Leitons Hjuīts (Austrālija)Tims Smezkis (ASV)
Mikaels Rasels (ASV)Rejs Rams (ASV)
Olivjē Rohuss (Beļģija)Kej Nišikori (Japāna)
Teniss