Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals: "3. vieta rangā nav slikta"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals: "3. vieta rangā nav slikta"
Rafaels Nadals
Foto: AP

Pēc zaudētās ATP ranga otrās vietas Spānijas tenisists Rafaels Nadals atzinis, ka arī trešā vieta nemaz neesot slikta. Nadals ir apņēmības pilns atgūt otro vietu un pacīnīties arī par ranga pirmo pozīciju, ko zaudēja pēc Vimbldonas.

Nadals savainojuma dēļ izlaida divarpus mēnešus un pagājušajā nedēļā atgriezās. Par viņa pirmo turnīru kļuva Monreālas ''Masters Series'' turnīrs, kur viņš centās aizstāvēt pērn izcīnīto titulu. Spānis cieta zaudējumu ceturtdaļfinālā, kur tika zaudēts Huanam Martinam Del Potro. Šī zaudējuma rezultātā viņš zaudēja arī ATP ranga otro vietu, kurā tagad ticis Endijs Marejs.

Nadals gan šo neveiksmi ļoti nepārdzīvo: ''Tas ir tikai cipars, pie tam trīs nav slikts cipars. Nākotnē ceru būt gatavs atgriezties otrajā vietā vai pat būt pirmais. Nadals atzina, ka gaidāmajā gada pēdējā ''Grand Slam'' turnīrā ''US Open'', kas ir vienīgais no četriem ''Grand Slam'' turnīriem, kurā viņš vēl nav uzvarējis, viņš nebūs labākajā formā. Spānis uzsver to, ka pēc US Open'' sezona vēl nebeigsies un viņš cer labi aizvadīt šī gada pēdējos mēnešus.

Šonedēļ Nadals piedalās Sinsinati ''Masters Series'' turnīrā, kurā viņam pirmā kārta brīva, bet otrajā jātiekas ar Janu Hernihu vai Andreasu Sepi.

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk

  +4 [+] [-]

, 2009-08-18 11:59, pirms 15 gadiem
Tas dod papildus motivāciju atkal cīnīties.

  +3 [+] [-]

, 2009-08-18 12:36, pirms 15 gadiem
Nu domajams ka lidz gada beigam atgriezisies 2 vieta, bet par pirmo vares jau domat nakam gad, galvenais lai traumas vairak nenomoka, un kad Rafa ieskrienas viņu gruti apturet.

  -2 [+] [-]

, 2009-08-18 13:25, pirms 15 gadiem
nu nevajag uzreiz runāt kā lūzeram,kur ģenerālim patīk palikt par seržantu???

  +1 [+] [-]

, 2009-08-18 14:59, pirms 15 gadiem
Nākamgad ja ne sezonas sākumā, tad izskaņā pilnīgi noteikti būs atpakaļ pirmajā, jo nekas īpašs nebūs jāaizstāv un arī konkurentiem forma ik pa brīdim slīd. Protams, ja negadīsies atkal traumas.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-19 13:56, pirms 15 gadiem
Nebūs nekāds seržants, kurš tad pec traumas var dabuut uzreiz 1. vietu? 3. vieta ir tikai saakums! Rafa turies!!!