Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Kosta vairs nebūs Spānijas izlases kapteinis

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kosta vairs nebūs Spānijas izlases kapteinis
Alberts Kosta un Rafaels Nadals
Foto: AP/Scanpix

Nepilnas divas nedēļas pēc Spānijas izlases aizvešanas līdz uzvarai Deivisa kausā no komandas kapteiņa amata atkāpies Alberts Kosta.

36 gadus vecais Kosta strādās Spānijas Tenisa federācijā, viņa pārraudzībā būs izlases. Kostas atbildēs par kapteiņu nozīmēšanu Deivisa un Federācijas kausa, kā arī olimpisko izlašu komandām.

"Pēc trīs fantastiskiem gadiem ar Deivisa kausa komandu pienācis laiks jaunam izaicinājumam. Apzinoties to, ka strādāšu nākotnes mērķu vārdā, darbs manī izraisīs lielu entuziasmu, jo Spānijas tenisam ir milzīgs potenciāls," sacījis Kosta.

Kosta par Spānijas komandas kapteini nostrādāja trīs gadus, šajā laika posmā izcīnot divus Deivisa kausus – bez šī gada triumfa panākums arī 2009. gadā. Viens no Kostas pirmajiem darbiem būs atrast sev aizvietotāju. Kā galvenie pretendenti uz vakanto posteni tiek minēti bijušie šīs valsts spēlētāji Alekss Koretha un Karloss Moija.

Spānija Deivisa kausa aizstāvēšanu februārī sāks savās mājās pret Kazahstānu.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

  -2 [+] [-]

, 2011-12-15 20:01, pirms 13 gadiem
Nav jau nekads brinums, neskatoties uz milzigo parsvaru, dubultspele izlikt pilnigi nekadus Lopez/Verdasco ir jamak, par to vel vareja nakties samaksat loti dargi.