Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals nespēlēs Deivisa kausa pusfinālā

Nadals nespēlēs Deivisa kausa pusfinālā
Rafaels Nadals
Foto: SCANPIX SWEDEN

Spāņu tenisists un bijušais ATP ranga pirmais numurs, Rafaels Nadals paziņojis, ka nepalīdzēs Spānijas izlasei Deivisa kausa pusfinālā pret Izraēlu, lai neriskētu ar savu veselību un negūtu traumu.

Zināms, ka Rafaels Nadals kājas traumas dēļ izlaida Vimbldonas ''Grand Slam'' un ''French Open'' izstājās vienā no kārtām, kur to pieveica zviedrs Soderlings. Šobrīd tenisists ir atgriezies, spēlējot ''US Open'', un pagaidām Nadals ir iekļuvis jau ceturtdaļfinālā, kur gan lietus dēļ viņam nesanāk nospēlēt pagaidām spēli līdz galam.

Šodien kļuvis zināms, ka Nadals nepalīdzēs Spānijas izlasei no 18.-20.septembrim paredzētajā Deivisa kausa izcīņas pusfinālā pret Izraēlas izlasi, lai negūtu savainojumu un lai neriskētu ar savu veselību. Šis lēmums tika pieņemts šobrīd ''US Open'' laikā, kad Nadals tikās ar Spānijas izlases kapteini Alberto Kostu. Nadala vietā spēlēs Huans Karloss Ferero, kurš kopā ar Tomiju Robredo un Felisiano Lopezu mēģinās izcīnīt vietu Spānijai finālā. Jau iepriekš bija zināms, ka Spānijai nevarēs palīdzēt cits tenisists, Fernando Verdasko.

Šī pusfināla pāra uzvarētājs iekļūs Deivisa kausa izcīņas finālā, kur decembrī cīnīsies ar otra pusfināla pāra, Horvātijas-Čehijas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2009-09-12 10:10, pirms 15 gadiem
Šogad interesanti pusfinālu pāri.
Ne Asv, ne Rus ,ne Arg. No lielajiem palikusi tikai Spānija. Nu tad lai Horvāti vai Čehi uzvar

  -1 [+] [-]

, 2009-09-12 11:12, pirms 15 gadiem
ērnijs visus saliks