Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federera un Nadala duelis Deivisa kausā nenotiks

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Federera un Nadala duelis Deivisa kausā nenotiks
Rodžers Federers
Foto: AFP/Scanpix.

Šveices tenisa komandai Deivisa kausa pasaules grupas pirmās kārtas mačā marta sākumā pret pašreizējiem čempioniem spāņiem nepalīdzēs ATP ranga līderis Rodžers Federers, neskaidra ir arī Stanisla Vavrinkas spēlēšana.

Federers pērnā gada septembrī palīdzēja Šveicei pieveikt Itāliju un atgriezties pasaules grupā. Vēlāk izlozē noskaidrojās, ka pirmajā kārtā šveciešiem būs jātiekas ar pēdējo divu gadu čempioniem spāņiem. Līdz ar to sākās runas par iespējamo Rodžera Federera un Rafaela Nadala tikšanos Deivisa kausā. Līdz šim abi izlašu līmenī vēl savā starpā nav spēlējuši.

Tomēr šī cīņa izpaliks, jo Federers paziņojis, ka nevēlas marta sākumā spēlēt uz māla, jo pēc tam paredzēti vairāki turnīri uz hard ASV. Šodien spāņi paziņoja par maču norises vietas izvēli. Spēles no 5.-7. martam notiks Logrono, ''Plaza de Toros'' 11 000 ietilpīgajā arēnā uz māla seguma, kas spāņiem vēsturiski nesis liekākos panākumus un ir parocīgākais.

Ja par Federeru viss ir skaidrs, tad Šveices otrā numura Stanislasa Vavrinkas līdzdalība šajos mačos ir zem jautājuma zīmes. Lieta tāda, ka Vavrinkas sieva ir gaidībās, un bērniņa nākšana pasaulē gaidāma tieši ap to laiku, kad notiks mači pret Spāniju.

Izmantotie resursi:
reuters.com

  +5 [+] [-]

, 2010-01-12 19:31, pirms 14 gadiem
Isak sakot pasuutija izlasi Federers!!!

     [+] [-]

, 2010-01-12 19:43, pirms 14 gadiem
Operativi gan, nepagaja ne pusgads

     [+] [-]

, 2010-01-12 19:49, pirms 14 gadiem
bet to jau Gulbja - Federera spēlē komentētājs teica, ka Federers nepalīdzēs...