Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nalbandjana atgriešanās izpaliek, Monfiss varētu nespēlēt Melburnā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Nalbandjana atgriešanās izpaliek, Monfiss varētu nespēlēt Melburnā
Davids Nalbandjans
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ izpaliks ilgi gaidītā argentīnieša Davida Nalbandjana atgriešanās ATP tūrē – īsi pirms Oklendas turnīrā paredzētā pirmās kārtas mača viņš sastiepis vēdera muskuli un šonedēļ nespēlēs. Tikmēr francūzis Gaels Monfiss izteicis bažas par startēšanu „Australia Open” pleca savainojuma dēļ.

Kādreizējais ATP ranga 3. numurs, 28 gadus vecais Davids Nalbandjans pērnā gada maijā pārcieta gūžas operāciju un pagājušajā sezonā nespēlēja. Par atgriešanās turnīru argentīnietis bija izvēlējies sacensības Oklendā, kur pirmajā kārtā tiktos ar vācieti Filipu Kolšraiberu, tomēr arī šajā turnīrā viņu kortā vēl neredzēsim – treniņos sastiepts vēdera muskulis.

„Esmu ļoti sarūgtināts, tik ļoti gribēju spēlēt tieši Oklendā. Ja neesi spēlējis astoņus mēnešus, tad nelieli savainojumi var piezagties nemanot. Tomēr esmu pozitīvi noskaņots uz atgriešanos tūrē”, sacīja šī brīža ATP ranga 63. vietas īpašnieks. Tas, vai argentīnietis būs gatavs „Australian Open”, vēl nav zināms. Parasti atkopšanās no šāda savainojuma gan prasot 10-15 dienas.

Tikmēr no Sidnejas turnīra vēl pirms cīņām izstājies galvenais favorīts, francūzis Gaels Monfiss, piebilstot, ka ir apdraudēta arī viņa dalība gada pirmajā „Grand Slam” turnīrā. „Domāju, ka tas ir kāds iekaisums”, pleca sāpes komentēja francūzis. „Paliek arvien sliktāk un sliktāk. Ja turpināšu spēlēt, var kļūt tikai vēl sliktāk, tāpēc vismaz šonedēļ atpūtīšos”.

Izmantotie resursi:
eurosport.com

     [+] [-]

, 2010-01-11 15:42, pirms 14 gadiem
Žēl Deivu, gribējās redzēt beidzot atkal viņa backhand darbībā. Ja vien Nalby būtu vairāk laika karjerā pavadījis uz korta nevis virtuļus ēdot, tad vismaz vienam Grand Slam titulam viņam bija jau jābūt.