Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Sabaļenka un Gofa triumfē Austrālijas un Jaunzēlandes turnīros

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sabaļenka un Gofa triumfē Austrālijas un Jaunzēlandes turnīros
Koko Gofa. Foto: AP/Scanpix

Pasaules tenisa elite turpina aizvadīt turnīrus Austrālijā un Jaunzēlandē, gatavojoties jaunās sezonas pirmajam "Grand Slam". Adelaidā čempiones titulu izcīnījusi Arina Sabaļenka, bet Oklendā labākā bija Koko Gofa.

"WTA 500" turnīra Adelaidā finālā Arina Sabaļenka ar 6:3, 7:6(4) pieveica kvalifikāciju pārvarējušo 18 gadus veco čehieti Lindu Noskovu un izcīnīja karjeras 11. titulu. Pagājušajā sezonā Sabaļenka zaudēja visos trīs finālos. Adelaidas turnīrā pasaules piektā rakete nezaudēja nevienā setā.

Savukārt Noskova kļuva par jaunāko finālisti "WTA 500" vai augstāka līmeņa turnīros kopš Karolīna Vozņacki 2008. gadā 18 gadu un 43 dienu vecumā izcīnīja Ņūheivenas titulu.

Oklendas "WTA 250" pārliecinoša bija Koko Gofa, kura finālā ar 6:1, 6:1 pārspēja kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Rebeku Masarovu. Amerikāniete Gofa uz hārda seguma titulu iepriekšējo reizi izcīnīja 2019. gadā. Ar pirmo numuru izsētā tenisiste piecos mačos nezaudēja ne seta un piekāpās tikai 22 geimos.

     [+] [-]

, 2023-01-08 15:52, pirms gada
Pirms diviem gadiem Noskova cīnijās līdzīgi ar mūsu Rutlauku, pirms gada cīnījās ar mūsu Semenistaju, tagad jau cīkstās un pat apspēlē eliti... Čehu tenisa virtuve ražo kārtējo brīnumbērnu!

     [+] [-]

, 2023-01-08 19:19, pirms gada
sm72 rakstīja: Pirms diviem gadiem Noskova cīnijās līdzīgi ar mūsu Rutlauku, pirms gada cīnījās ar mūsu Semenistaju, tagad jau cīkstās un pat apspēlē eliti... Čehu tenisa virtuve ražo kārtējo brīnumbērnu!
Noskova jau "veca". Brenda F. savos 15 "sagrabināja" 8 ITF W25 titulus pērn.

Turklāt Gofa jau pārliecību savai varēšanai neuzspodrinās, apspēlējot ITF ranga spēlētājas.