Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals aizvadīto sezonu uzskata par izdevušos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals aizvadīto sezonu uzskata par izdevušos
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Vakar ar Spānijas izlases pārliecinošu uzvaru Deivisa kausa finālā pret Čehiju (5:0) noslēdzās tenisa sezona, kas dažādas emocijas sagādājusi bijušajam ATP ranga līderim Rafaelam Nadalam. Spānis atzinis, ka bijis patīkami sezonu pabeigt uz uzvarošas nots.

''Tieši šāds sezonas noslēgums man bija nepieciešams. Uzvara ir patīkama sajūta un liels sasniegums, zinot to, kāda sezona man bijusi. Fanu saņemtais atbalsts un kopā būšana ar komandu bija lieliska,'' pēc triumfa Deivisa kausā teica Nadals.

Nadals šo gadu sāka ar pirmo ''Australian Open'' titulu un bija veiksmīgs arī pavasarī uz ''hard'' seguma kortiem ASV un uz sev parocīgā māla Eiropā, bet, pārforsējis pirms ''French Open'' turnīra, lika par to samaksāt ar izstāšanos Parīzē 4. kārtā (zaudējums Robinam Soderlingam). Pēc tam arī izlaista Vimbldona un kopš uzvaras maijā Romā nav izcīnīts neviens tituls. Gada noslēguma turnīrā ''World Tour Finals'' Rafa piedzīvoja totālu fiasko, zaudējot visos trīs mačos.

''Ir bijuši labi mirkļi un ne tik labi, taču nevaru teikt, ka šī sezona ir bijusi slikta. Izcīnīju pirmo ''Grand Slam'' titulu uz hard seguma, ieguvu trīs ''Masters Series'' titulus un uzvarēju arī Barselonā. Gada sākumā būtu ar mieru pieņemt šādu variantu,'' piebilda Nadals.

Jau pavisam drīz spānis sāks gatavošanos jaunajai sezonai. Spānijas pirmās raketes gatavošanās plānos nekādu būtisku jauninājumu nebūšot.

Izmantotie resursi:
reuters.com

Vai Nadala sezonu var uzskatīt par izdevušos?

  • 25

  • 63


  +1 [+] [-]

, 2009-12-07 18:05, pirms 15 gadiem
nu tās jau ir paša Rafa domas, un tās nevar apstrīdēt, bet nu īsti nedomāju, ka šī sezona viņam ir izdevusies, īpāsi pēc bālās sezonas otrās puses.........sākums varbūt bija labs, bet turpinājums vairs nē.

tad jau drīzāk jāsaka, ka sezona ir izdevusies tādam kā Soderlingam, pat ļoti labi un vēl dažiem, bet ne jau Rafam .

  +1 [+] [-]

, 2009-12-07 19:16, pirms 15 gadiem
Nu Soderlingam Del Potro un Cilicam izdevusies fantastiska sezona. Bet nu 1 Grand Slam tituls sezonaa zinot to ka piedaliijaas tikai 3/4 tas ir pat ljoti neslikts raadiitaajs.

     [+] [-]

, 2009-12-08 00:35, pirms 15 gadiem
Viss ir veiksmīgi, vienīgi 1. pleķis pad_(zaudēts). Labāk ir braucis tikai Rodžers, nosacīti Del Potro un Marejs.