Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals un Federers palīdzēs savām izlasēm Deivisa kausā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals un Federers palīdzēs savām izlasēm Deivisa kausā
Federinka - Rodžers Federers un Stanislass Vavrinka
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas izlasei Deivisa kausa pusfinālā pret Franciju palīdzēs ranga vicelīderis Rafaels Nadals, savukārt Šveicei mačos par atgriešanos pasaules grupā talkā nāks Rodžers Federers.

Spāņi pērn Francijai zaudēja ceturtdaļfinālā ar 0:5. Nadals toreiz nespēlēja, taču šoreiz būs ierindā. Viņam asistēs Davids Ferers, Fernando Verdasko un Felisiano Lopess. Mači no 18.-20. septembrim notiks uz māla seguma Kordobā.

Spānija ar Franciju Deivisa kausā tikusies septiņas reizes, piecas uzvaras spāņiem. Otrajā pusfinālā Belgradā pašreizējie čempioni serbi uzņems Argentīnu.

Savai izlasei plānojis palīdzēt arī Šveices tenisa līderis Rodžers Federers. Šveice cīņā par atgriešanos pasaules grupā Sidnejā tiksies ar Austrāliju. Šveices sastāvā bez Federera būs vēl arī viņa Pekinas olimpiādes dubultspēļu zelta partneris Stanislass Vavrinka (abu duets zināms ar nosaukumu Federinka), Stefāns Boli, Marko Kjudinelli un Aleksandrs Sadeckis.

Austrālija izvēlējusies spēlēt uz zāliena seguma un savā sastāvā iekļāvusi bijušo ranga līderi Leitonu Hjuitu un jauno sensāciju Bernardu Tomiču. Pārējie dalībnieki vēl nav nosaukti.

Izmantotie resursi:
Reuters

     [+] [-]

, 2011-09-07 09:09, pirms 13 gadiem
Cerēsim, ka Juška un Pavlovs neatteiksies, tad mums uzvara būs rokā...