Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Noslēgušies zēnu un meiteņu ''French Open'' dubultspēļu turnīri

Noslēgušies zēnu un meiteņu ''French Open'' dubultspēļu turnīri
Elena Bogdana un Nopavana Lerčevakarna
Foto: AFP

Noslēgušās ''French Open'' dubultspēles meiteņu un zēnu kategorijā. Daiļā dzimuma pārstāvēm uzvarēja Rumānijas/Taizemes duets, bet stiprā - Horvātijas jaunie tenisisti.

Vispirms kortā devās meitenes. Pirmajā setā pārāks bija Lielbritānijas pārstāves Heteras Vatsones un ungārietes Timejas Babošas duets - 6:3. Otrajā setā ar tādu pašu rezultātu pārākas bija rumāniete Elena Bogdana un taizemiete Nopavana Lerčevakarna. Līdz ar to uzvarētājas tika noskaidrotas supertaibreikā, kurā ar 10:8 pārākas bija Bogadana un Lerčevakarna.

Zēnu finālā uzvarētājs tika noskaidrots divos setos, abos pārliecinoši pārāki bija horvāti Marins Draganja un Dino Markans, kuri ar 6:3, 6:2 pieveica brazīlieti Giljermu Sēzaru un Taivānas pārstāvi Lianu Čiuanu, kuri turnīrā bija izlikti ar 4.numuru.

Izmantotie resursi:
rolandgarros.com


Emma Radukanu. Foto: LTA

Radukanu uzvar Pegulu, pirmoreiz pārspējot "top 10" tenisisti

Šonedēļ risinās divi "WTA 500" zālāja turnīri, tostarp Īstbornā britu tenisiste Emma Radukanu pieveica amerikānieti Džesiku Pegulu un iekļuva 1/4 finālā .
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Elisse Tennis

Ostapenko/Kičenoka aizvada 150. kopīgo spēli un tiek Īstbornas pusfinālā

Lielbritānijas dienvidu pilsētā Īstbornā turpinās "WTA 500" zālāja turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šovakar 1/4 finālā pārspēja čehieti Barboru Krejčīkovu un vācieti Lauru Zīgemundu - 6:3, 6:4.
Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix
17

Īstbornas 1/8 finālā Ostapenko piekāpjas laukuma saimniecei

Lielbritānijas dienvidu pilsētā Īstbornā turpinās "WTA 500" zālāja turnīrs. 2021. gada čempione Aļona Ostapenko (Latvija) astotdaļfinālā zaudēja britu tenisistei Ketijai Boulterei - 4:6, 5:7.