Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Gštādes finālā tiksies Beks un Belluči

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gštādes finālā tiksies Beks un Belluči
Andreass Beks
Foto: AFP

Gštādes (Šveice) ATP turnīra finālā rīt tiksies vācietis Andreass Beks un brazīlietis Tomass Belluči. Vācietim tas būs pirmais, bet brazīlietim otrais ATP vienspēļu turnīru fināls.

Šveices pilsētā Gštādē šonedēļ notiek ''ATP World Tour 250'' turnīrs, kurā salīdzinoši spēcīgs tenisistu sastāvs. Ar pirmo numuru izlikts mājinieks Stanislass Vavrinka (ATP 18.), tāpat turnīra piedalījās arī pagājušā gada čempions Viktors Hanesku no Rumānijas, kurš paklupa ceturtdaļfinālā. Pēc zaudēta pirmā seta pret francūzi Florānu Serā viņš izstājās vēdera sāpju dēļ.

Tiesa, ne viens no viņiem nenostartēja savu spēju līmenī un netika tālāk par ceturtdaļfinālu. Vavrinka, kurš pēc Vimbldonas spēlē drausmīgi, zaudēja jau otrajā kārtā kvalifikācijas turnīra veiksminiekam Tomasam Belluči (ATP 121.) no Brazīlijas. Belluči gada sākumā nedaudz ''uzspīdēja'' turnīros Dienvidamerikā uz māla seguma, kur viņam parasti ir vislabākie rezultāti, taču pēdējā laikā viņš neko ievērības cienīgu nebija parādījis. Taču pirms pāris nedēļām uzvarēja ''Challenger'' turnīrā Rimini (Itālija) un arī Gštādes turnīrs viņam izdevies godam.

Šodien pusfinālā viņš tikās ar pagājušā gada fināla zaudētāju Igoru Andrejevu. Pirmajā setā Belluči izmantoja vienīgo breikbumbu un uzvarēja ar 6:4, bet otrajā setā krievam pie 5:4 (servējot Belluči) bija setbumba, ko brazīlietis atspēlēja, bet pēc tam spēja nobreikot Andrejevu un novest maču līdz uzvarošām beigām – 6:4, 7:5.

Belluči finālā būs jāsacenšas ar vēl vienu šī turnīra pārsteigumu - vācieti Andreasu Beku (ATP 51.), kurš pusfinālā apturēja brazīlieti Markošu Danielu – 7:6(3), 6:3. Bekam tas būs pirmais ATP fināls. Abi rītdienas finālisti līdz šim tikušies vienreiz – pirms gada Tunisijā (arī uz māla) pārāks trīs setos bija Belluči.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-08-01 18:40, pirms 15 gadiem
Rīt ja nemaldos VSB rādīs tiešraidi???

     [+] [-]

, 2009-08-01 18:49, pirms 15 gadiem
Rīt ja nemaldos VSB rādīs tiešraidi???

Jā, programmā ir pulksten 14:30.