Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Vismane turpina kāpt augšup turnīrā Serbijā un nopelna ranga punktus

Emils Ozerinskis

Vismane turpina kāpt augšup turnīrā Serbijā un nopelna ranga punktus
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi/Estonian Tennis Association

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane ceturtdien Serbijā iekļuva Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kuršumlijskas Banjas W-40 sērijas turnīra vienspēļu sacensību ceturtdaļfinālā.

Astotdaļfināla spēlē Vismane (WTA 402.) ar 6-4, 6-4 uzvarēja grieķieti Safo Sakellaridi (WTA 284.). Par trešās kārtas sasniegšanu latviete nopelnījusi 13 WTA ranga punktus. Ceturtdaļfinālā Vismane tiksies ar turnīra astoto raketi Mariju Benuā (WTA 223.) no Beļģijas.

Jau vēstīts, ka vienspēļu sacensību pirmajā kārtā Vismane ar 6-3, 6-1 pārspēja WTA rangā neesošo amerikānieti Maju Saveljiču, bet otrajā kārtā ar 6-3, 6-0 pieveica turnīra galveno favorīti Džesiku Bousasu no Spānijas, kura WTA rangā ieņem 129. pozīciju.

Cita Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča (WTA 361.) pirmajā kārtā ar 5-7, 0-6 piekāpās mājiniecei Miai Rističai (WTA 332.).

Dienu iepriekš dubultspēlē Vismane kopā ar bulgārieti Gerganu Topalovu pirmajā kārtā ar 1-6, 4-6 piekāpās austrālietei Astrai Šarmai un Valerijai Strahovai no Ukrainas, kuras turnīrā ir izsētas ar pirmo numuru. Par sniegumu Serbijā pasaules dubultspēļu ranga punktus Vismane nesaņems.

Izmantotie resursi:
LETA