Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Norvēģis Rūds trijos setos sasniedz Hamburgas ceturtdaļfinālu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Norvēģis Rūds trijos setos sasniedz Hamburgas ceturtdaļfinālu
Kaspers Rūds. Foto: Jean Catuffe/Zumapress.com/Scanpix

Šodien ATP500 sērijas turnīrā Hamburgā astotdaļfinālā iekļuva ATP ranga ceturtais numurs Kaspers Rūds, kurš trijos setos pārspēja argentīnieti Sebastianu Baezu. Atlantā ATP250 raudzes turnīrā arī astotdaļfinālu sasniedza amerikānis Kristofers Jūbenkss.

Atlantā notiekošajā ATP250 sērijas turnīrā astotdaļfinālā iekļuva mājinieks Kristofers Jūbenkss, kurš šodien divos setos ar 6-2, 6-4 pārspēja savu tautieti Andresu Mārtinu.

Spēle ilga tikai nedaudz virs vienas stundas. Pirmo setu Jūbenkss uzvarēja ļoti viegli - tikai 22 minūšu laikā un ar rezultātu 6-2. Otrajā setā par izšķirošo kļuva par trešais geims, kurā ASV tenisists nobreikoja Mārtinu. Punktu spēlei viņš lika ar realizētu pirmo mačbumbu. Par vietu turnīra ceturtdaļfinālā viņš cīnīsies pret savu tautieti Brendonu Nakašimu, kurš divos setos pārspēja Austrālijas tenisistu Maksu Parselu.

Hamburgas ATP500 sērijas turnīrā astotdaļfinālu sasniedza ranga ceturtais numurs, norvēģis Kaspers Rūds. Viņš šodien trīs setu cīņā ar 6-3, 1-6, 6-3 pārspēja argentīnieti Sebastianu Baezu. Spēle ilga gandrīz divas stundas. Pirmais sets, kurā Rūds uzvarēja ar 6-3, kļuva par ilgāko mačā (41 minūte).

Pēc uzvarēta pirmā seta otrajā pirmos trīs geimus jau pārāks bija argentīnietis, kurš vēlāk viegli to noveda līdz uzvarai un izšķirošajam setam. Tajā pie rezultāta 3-2 par labu Rūdam nākamajos trīs geimos tika fiksēti breiki. Divas reizes pretinieka servi izdevās lauzt Rūdam, bet reizi argentīnietim. Pie savas serves planētas ceturtā rakete punktu lika ar realizētu otro mačbumbu.

Par vietu turnīra ceturtdaļfinālā Rūds spēkosies pret čīlieti Kristianu Garinu. Pirms gada par Hamburgas tenisa turnīra uzvarētāju kļuva itālis Lorenzo Museti, kurš finālā pārspēja spāni Karlosu Alkarazu.

Izmantotie resursi:
https://www.atptour.com/en/tourname...