Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Noguruma dēļ Džokovičs lemj nepiedalīties ATP1000 turnīrā Kanādā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Noguruma dēļ Džokovičs lemj nepiedalīties ATP1000 turnīrā Kanādā
Novaks Džokovičs. Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules ranga otrā rakete Novaks Džokovičs paziņojis par izstāšanos no ATP1000 turnīra Kanādā, kas sāksies 7. augustā. Lēmumu viņš pamatojis ar nogurumu, bet Džokoviča vietu sacensībās ieņems amerikānis Kristofers Jūbenkss.

36 gadus vecais serbs Novaks Džokovičs lēmis atteikties no dalības augusta sākumā gaidāmajā ATP1000 sērijas turnīrā Kanādā. To viņš saistījis ar uzkrāto nogurumu - vēl tikai pirms astoņām dienām Džokovičs Vimbldonas finālā piecos setos piekāpās Karlosam Alkarasam.

''Vienmēr esmu izbaudījis laiku Kanādā, taču, aprunājoties ar savu komandu, nolēmām, ka šis ir pareizais lēmums. Vēlos pateikties turnīra direktoram, Karlam Heinam, par sapratni,'' komentārā pauda Džokovičs. Pasaules ranga otro raketi turnīrā Kanādā nomainīs ASV tenisists Kristofers Jūbenkss.

Kanādas ATP1000 sērijas turnīrs sāksies 7. augustā. Džokovičs tajā uzvarējis četras reizes - 2007., 2011., 2012. un 2016. gadā. 2022. gadā par uzvarētāju kļuva spānis Pablo Busta, kurš finālā trijos setos apspēlēja poli Hubertu Hurkaču.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/66...