Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

"A.C.B." un "Brazīlija" kopīgi organizētā turnīra galvenā balva - Gulbja rakete

Jānis Celmiņš

Pirmo reizi sporta turnīru organizēšanas vēsturē „A.C.B.” tenisa klubs un Pludmales centrs „Brazīlija” kopīgi rīko dubultturnīru divās kārtās: tenisa dubultspēlē un pludmales volejbolā. Turnīra galvenā balva – Ernesta Gulbja "Head" tenisa rakete - Latvijas tenisistam speciāli izgatavota rakete ar specifisku izsvarojumu.

Turnīrā var piedalīties ikviens spēlētājs un pierādīt gan sev, gan citiem savu sportisko formu dažādos sporta veidos. Pirmais A.C.B. un Brazīlija OPEN turnīrs notiks pludmales volejbolā sestdien, 14. augustā, Pludmales centrā „Brazīlija”, Jūrkalnes ielā 100, Rīgā. Nākamajā turnīra kārtā dalībniekiem būs iespēja izmēģināt spēkus tenisa dubultspēlē, kas norisināsies sestdien, 28. augustā, plkst. 12:00 ACB Tenisa klubā, Sēļu iela 12, Mārupē. A.C.B Tenisa klubs un Pludmales centrs „Brazīlija” ir sarūpējuši vērtīgas balvas gan pirmās vietas ieguvējiem, gan arī pārējām godalgotajām komandām. Turnīra galvenā balva būs Latvijas titulētākā tenisista Ernesta Gulbja "Head" firmas rakete. Tenisists laipni tādu atvēlējis kā galveno balvu.

Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 12. augustam plkst. 12:00 tenisaklubs@acb.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Sīkāka informācija par turnīru šeit - ACB Tenisa klubs un A.C.B. un Brazīlija OPEN turnīrs < Jaunumi... .

Balvās:
1. vieta – Latvijas titulētākā tenisista Ernesta Gulbja "Head" firmas tenisa rakete - Latvijas tenisistam speciāli izgatavota rakete ar specifisku izsvarojumu. u.c. balvas no Wilson, A.C.B. Tenisa kluba dāvanu karte 2h + treneris, kā arī Mikasa pludmales volejbola bumba un „Brazīlijas” 8h dāvanu karte septembrim un veicinošas balvas no „Zelta”.
2. vieta – Wilson somas u.c. balvas no Wilson, A.C.B. Tenisa kluba dāvanu karte 1h + treneris, kā arī „Brazīlijas” 4h dāvanu karte septembrim un veicinošas balvas no „Zelta”.
3. vieta – Wilson balvas, A.C.B. Tenisa kluba dāvanu karte 2h, kā arī „Brazīlijas” 1h dāvanu karte septembrim un veicinošas balvas no „Zelta”.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-22 15:20, pirms 14 gadiem
pieteikumaa 'tenisaklubs@acb.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu''.

Kā jāsaprot teksts boldaa?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-22 16:05, pirms 14 gadiem
ja tā rakete patiešam ir saņemta no Gulbja, tad var rakstīt Gulbja Rakete, bet ja tada paša modeļa, tad tas nebutu pareizi. Jo atšķirība ir diezgan liela no Ernesta raketes un raketes ko var nopirkt veikalā

  +6 [+] [-]

, 2010-07-22 16:19, pirms 14 gadiem
Varēja labāk iedot balvā to Gulbja zviedru mauku

     [+] [-]

, 2010-07-22 16:40, pirms 14 gadiem
vilks rakstīja: ja tā rakete patiešam ir saņemta no Gulbja, tad var rakstīt Gulbja Rakete, bet ja tada paša modeļa, tad tas nebutu pareizi. Jo atšķirība ir diezgan liela no Ernesta raketes un raketes ko var nopirkt veikalā
rakete būs EG, nevis tāds modelis

  +1 [+] [-]

, 2010-07-22 16:40, pirms 14 gadiem
Chikotilo rakstīja: Varēja labāk iedot balvā to Gulbja zviedru mauku
brauc uz Zviedriju! Varot dabūt bez cīņas, bet par naudu!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-22 16:47, pirms 14 gadiem
pūce rakstīja: brauc uz Zviedriju! Varot dabūt bez cīņas, bet par naudu!
komplektā ar zviedru policiju

  +3 [+] [-]

, 2010-07-22 20:25, pirms 14 gadiem
Chikotilo rakstīja: Varēja labāk iedot balvā to Gulbja zviedru mauku