Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja sasniedz pusfinālu W-40 sērijas dubultspēļu turnīrā, zaudē vienspēlē

Agris Suveizda

Semeņistaja sasniedz pusfinālu W-40 sērijas dubultspēļu turnīrā, zaudē vienspēlē
Darja Semeņistaja. Foto: Michał Chwieduk / sliga.org

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja ceturtdien Īstadē sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-40 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā, kamēr vienspēlēs viņa piedzīvoja zaudējumu astotdaļfinālā.

Semeņistaja pārī ar nīderlandieti Jasmijnu Gimbreri otrajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā ar 6-4, 6-2 uzvarēja Malēnu Helgu no Norvēģijas un Jūliju Lovkvistu no Zviedrijas. Pusfinālā Latvijas un Nīderlandes duets stāsies pretī Astrai Šarmai no Austrālijas un ukrainietei Valērijai Strahovai.

Savukārt vienspēlēs Semeņistaja, kura turnīrā izsēta ar piekto numuru un WTA rangā ieņem 211. vietu, otrās kārtas mačā jeb astotdaļfinālā ar 0-6, 2-6 zaudēja austrālietei Šarmai (WTA 276.). Par otrās kārtas sasniegšanu Latvijas tenisiste nopelnīja septiņus pasaules ranga punktus.

Latvijas sportiste pagājušajā nedēļā spēja iekļūt Valensijas "WTA 125" vienspēļu pamatturnīrā, kur gan piedzīvoja zaudējumu pirmajā kārtā. ITF līmenī Semeņistaja ir izcīnījusi 12 vienspēļu titulus, šosezon uzvarot arī W-60 un W-40 sērijas turnīros.

Izmantotie resursi:
LETA