Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja ar uzvaru sāk Īstades W-40 sērijas turnīru Zviedrijā

Agris Suveizda

Semeņistaja ar uzvaru sāk Īstades W-40 sērijas turnīru Zviedrijā
Darja Semeņistaja. Foto: Michał Chwieduk / sliga.org

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja trešdien Jivlē svinēja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-40 sērijas turnīra pirmajā kārtā.

Semeņistaja, kura turnīrā izsēta ar piekto numuru un WTA rangā ieņem 211. vietu, ar 4-6, 6-2, 7-6 (10:8) pārspēja kvalifikāciju pārvarējušo čehieti Anetu Laboutkovu (WTA 548.). Uzvara Latvijas tenisistei dod septiņus pasaules ranga punktus. Astotdaļfinālā Semeņistaja tiksies austrālieti Astru Šarmu (WTA 276.).

. Tikmēr dubultspēlēs Semiņistaja pārī ar nīderlandieti Jasmijnu Gimbreri pirmajā kārtā ar 6-4, 6-2 pieveica mājinieces Bellu Berkvistu-Lāšoni un Tildi Haslerūdi. Ceturtdaļfinālā ar trešo numuru izsētais Latvijas/Nīderlandes duets tiksies ar Janu un Taisiju Merdergerēm no Vācijas vai Malēnu Helgu no Norvēģijas un Jūliju Lovkvistu no Zviedrijas.

Sacensībās ar pirmo numuru izsēta pieredzējusī igauniete Kaija Kanepi (WTA 98.), kura savulaik izcīnījusi četrus WTA līmeņa titulus un rangā sasniegusi 15. pozīciju Latvijas sportiste pagājušajā nedēļā spēja iekļūt Valensijas "WTA 125" vienspēļu pamatturnīrā, kur gan piedzīvoja zaudējumu pirmajā kārtā.

ITF līmenī Semeņistaja ir izcīnījusi 12 vienspēļu titulus, šosezon uzvarot arī W-60 un W-40 sērijas turnīros.

Izmantotie resursi:
LETA