Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Žguns sāks ASV, Lejnieks un Juška Vācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žguns sāks ASV, Lejnieks un Juška Vācijā
Adrians Žguns

Notikušas vairāku tenisa turnīru izlozes, kurās noskaidroti Latvijas sportistu pretinieki. Tā Adrians Žguns Delrejbīčas (ASV) ATP tenisa turnīra kvalifikācijas mačā tiksies ar spēcīgo austrālieti Krisu Gučioni, bet Andis Juška un Kārlis Lejnieks šodien spēlēs Volfsgurgas "Challenger" turnīra kvalifikācijā.

Jau ziņojām, ka līdzās Ernestam Gulbim, Delrejbīčas ATP turnīrā šonedēļ spēlēs Adrians Žguns. 27 gadus vecais latvietis pērnā gada beigās izcīnīja wild-card šī turnīra kvalifikācijai, bet ar izlozi Adrianam pārāk nav veicies – pirmajā kārtā jāspēlē pret diezgan spēcīgo austrālieti Krisu Gučioni. ATP rangā divus metrus garais spēcīgās serves īpašnieks ieņem 129. vietus, kamēr Adrians ir tikai 709. Kā Žgunam veiksies Delrejbīčā uzzināsim jau šodien – spēles sākums ap septiņiem, pusastoņiem pēc Latvijas laika. Pamatturnīra izloze Delrejbīčā vēl nav notikusi, tādējādi Ernesta Gulbja pirmie pretinieki vēl nav zināmi.

Tikmēr Andis Juška un Kārlis Lejnieks šodien uzsāks cīņas Vācijas pilsētas Volfsburgas "Challenger" turnīra kvalifikācijā. Anda pirmais pretinieks šodien būs grieķis Aleksandross Georgudass, bet Kārļa – čehs Jans Minars. Kā pirmais šodien spēlēs Lejnieks – mača sākums pirms 12:00, bet Juškas mača sākums plānots pēc 15:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-02-21 11:19, pirms 15 gadiem
Kur var skatīties LIVE Lejinieka Maču?

     [+] [-]

, 2009-02-21 19:13, pirms 15 gadiem
bubis rakstīja: Kur var skatīties LIVE Lejinieka Maču?
droši vien nekur nerādīs, jo tas Challenger

Jā, Žgunam spēcīgs pretinieks, nesen ar Hjūitu cīnijās