Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

"WTA 125" pusfinālā Semeņistaja atzīst Erani pārākumu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"WTA 125" pusfinālā Semeņistaja atzīst Erani pārākumu
Darja Semeņistaja. Foto: Mārtiņš Vējš, Liepājas Tenisa sporta skola

Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē tuvojas noslēgumam "WTA 125" jeb sieviešu "čelendžeris" uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja (WTA 143.) šodien pusfinālā ar 3:6 un 3:6 zaudēja Itālijas septītajam numuram Sārai Erani (#115).

Līdz šim vienīgā savstarpējā spēle tika aizvadīta jūnijā, kad Semeņistaja zaudēja 36 gadīgajai itālietei (4:6, 0:6), kura pirms desmit gadiem ieņēma piekto vietu pasaules rangā.

Semeņistaja šodien sasniedza 21 gada vecumu un pirmoreiz aizvadīja vienspēli dzimšanas dienā.

Pirmajā geimā pie tīkla pieskrējusī Erani pamanījās izsista autā, dāvājot breika iespēju šodienas jubilārei. Latvijas tenisiste neizmantoja trīs breikbumbas (0:1) un nenoturēja servi - 0:2. Semeņistaja apspēlēja itālieti pie tīkla (uzreiz divas breikbumbas) un tad izcēlās ar neatvairāmu sitienu - 1:2. Turpinājumā rezultāts kļuva 1:4 un 0-30, bet tad jubilāre kļuva nikna - spēcīgs sitiens pa vienu sānu līniju, eiss, spēcīgs sitiens pa otru sānu līniju, eiss (2:4). Erani izsita autā, dāvājot uzreiz divas breika iespējas - Semeņistaja spēcīgi netrāpīja laukumā un veica filigrānu saīsināto sitienu (3:4). Pirmajā setā sanāca 3:6. Breikbumbas - 2/6 pret 3/4.

→ → Nākamajā setā Latvijas tenisiste sāka ar serves nenoturēšanu (0:1), savukārt itāliete pārsteidza ar divām nepiespiestajām kļūdām pēc kārtas - 1:1. Semeņistaja uzvarēja itālietes serves geimā (2:2), noķerot oponenti uz pretkustību. Rezultāts kļuva 2:3. Itāliete pieļāva nepiespiesto kļūdu, dāvājot breika iespēju, ko gan neizdevās izmantot - 2:4. Latvijas pārstāve efektīgi triumfēja pretinieces geimā (3:5) un zaudēja ar 3:6. Breikbumbas otrajā setā - 3/6 pret 5/5.

Semeņistajas karjeras pusfinālu bilance ir 15-3.

"WTA 125" turnīrā Semeņistaja pirmoreiz bija izsētās tenisistes statusā (#8). Pirmoreiz sasniedza tik augsta līmeņa pusfinālu.

Bukarestes "WTA 125" pusfināla dalībniecei pienākas 5 300 ASV dolāru naudas balva un 57 punkti rangam.

Jaunākajā pasaules rangā Semeņistaja ar 553 punktiem pacelsies uz orientējoši 131. vietu un apsteigs igaunieti Kaiju Kanepi (544 punkti), debitējot Baltijas otrās raketes statusā.

Kā jau ziņots, augusta beigās Semeņistaja spēlēja "US Open" kvalifikācijas otrajā kārtā, bet 11. septembrī sasniedza rekordaugsto 143. pozīciju pasaules rangā.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

  -1 [+] [-]

, 2023-09-16 12:56, pirms gada
Tiesnešu tizlošanās un nevēlēšanās piemērot noteikumus taisnīgi un vienādi uz abām pusēm arī bija izšķirošais faktors šajā mačā. Tiesneši bieži par to par ko viņi ieskaitīja punktus Errānī neieskaitīja punktus Errānī. Ļoti aplami tika tiesāts šis mačs. Arī tur kur viņi Errāni bekhendus vai forehendus nosauca par iekšā viņi to pašu pašu Semeņistajai nosauca par autu. Pagalam negodprātīgi tiesāts šis mačs. Ļoti daudzus punktus šitais debīlais tiesnesis Semeņistajai nozaga un visi tie punkti tagad šim idiotam ne tiesnesim ir jāatgriež Semeņistajai atpakaļ. Tas ir šī debīlā tiesneša pienākums tagad. Šis tiesnesis nepildīja savus pienākumus un pārkāpa savas tiesības un tāpēc arī Semeņistaja šo maču arī zaudēja.

     [+] [-]

, 2023-09-16 14:15, pirms gada
Einars964 rakstīja: Tiesnešu tizlošanās un nevēlēšanās piemērot noteikumus taisnīgi un vienādi uz abām pusēm arī bija izšķirošais faktors šajā mačā. Tiesneši bieži par to par ko viņi ieskaitīja punktus Errānī neieskaitīja punktus Errānī. Ļoti aplami tika tiesāts šis mačs. Arī tur kur viņi Errāni bekhendus vai forehendus nosauca par iekšā viņi to pašu pašu Semeņistajai nosauca par autu. Pagalam negodprātīgi tiesāts šis mačs. Ļoti daudzus punktus šitais debīlais tiesnesis Semeņistajai nozaga un visi tie punkti tagad šim idiotam ne tiesnesim ir jāatgriež Semeņistajai atpakaļ. Tas ir šī debīlā tiesneša pienākums tagad. Šis tiesnesis nepildīja savus pienākumus un pārkāpa savas tiesības un tāpēc arī Semeņistaja šo maču arī zaudēja.
Tu pašapmierinies šīs (kā pats uzsver) debīlās fantāzijas sacerot!?😄😄

     [+] [-]

, 2023-09-16 14:47, pirms gada
Darjai jāprot nezaudēt jau ģērbtuvē.

     [+] [-]

, 2023-09-16 16:01, pirms gada
n20 rakstīja: Tu pašapmierinies šīs (kā pats uzsver) debīlās fantāzijas sacerot!?😄😄
Tās nav fantāzijas, tā ir realitāte. Tu jau uzskatot ka visi tiesneši ir taisnīgi esi man šo strīdu zaudējis. Šis tiesnesis nebija taisnīgs pret Semeņistaju, bet ne tikai tas bija iemesls kāpēc viņa šo maču zaudēja. Galvenais iemesls kāpēc viņa šo maču zaudēja bija pieredzes trūkums. Sāra Erānī vienkārši paņēma Semeņistaju uz pieredzi un viegli viņu apspēlēja. Semeņistajai kā jau es teicu nebija nekādu variantu uzveikt tik spēcīgu pretinieci kā Sāru Erāni. Erāni nav tik vāja, kā izskatās. Darjai Semeņistajai līdz Sārai Erāni ir kak rakom do kitaja citiem vārdiem sakot ļoti tālu. Erāni ne tikai ir stipri pieredzējušāka nekā Darja Semeņistaja, bet arī krietni meistarīgāka un gudrāka.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-16 16:15, pirms gada
Einars964 rakstīja: Tās nav fantāzijas, tā ir realitāte. Tu jau uzskatot ka visi tiesneši ir taisnīgi esi man šo strīdu zaudējis. Šis tiesnesis nebija taisnīgs pret Semeņistaju, bet ne tikai tas bija iemesls kāpēc viņa šo maču zaudēja. Galvenais iemesls kāpēc viņa šo maču zaudēja bija pieredzes trūkums. Sāra Erānī vienkārši paņēma Semeņistaju uz pieredzi un viegli viņu apspēlēja. Semeņistajai kā jau es teicu nebija nekādu variantu uzveikt tik spēcīgu pretinieci kā Sāru Erāni. Erāni nav tik vāja, kā izskatās. Darjai Semeņistajai līdz Sārai Erāni ir kak rakom do kitaja citiem vārdiem sakot ļoti tālu. Erāni ne tikai ir stipri pieredzējušāka nekā Darja Semeņistaja, bet arī krietni meistarīgāka un gudrāka.
Spriežot pēc tevis 90% netaisnīgo tiesnešu piedalās spēlēs ar Latvijas sportistiem un 100% gadījumu tiesāšana ir pret Latvijas sportistiem. Kad vienreiz rakstīsi sūdzību starptautiskajai sporta arbitrāžas tiesai par šādu netaisnību? Komentāri SC neko nemainīs.

     [+] [-]

, 2023-09-16 16:17, pirms gada
pūce rakstīja: Darjai jāprot nezaudēt jau ģērbtuvē.
Ja Tu uzskati, ka Darjai Semeņistajai bija kaut mazākās izredzes uzveikt Sāru Erāni, tad Tu esi pats stulbākais tenisa fans no visiem. Sāra Erānī ir 9 kārtēja WTA turnīru čempione vienspēlēs un 27 kārtēja WTA turnīru čempione dubultspēlēs no kuriem viņai 5 ir Grand Slam tituli. Dubultspēlēs viņai pat ir retais Karjeras Grand Slam kas nozīmē to ka viņa visus četrus Grand Slam turnīros ir izcīnījusi vienu titulu. Beidz murgot. Sāra Erānī uzvarēja šo maču tāpēc, ka viņa vienkārši ir visos iespējamos aspektos krietni vien spēcīgāka nekā Darja Semeņistaja. Pat tādām tenisistēm, kā Ostapenko, Ribakina un citām spēcīgām top 100 tenisistēm Sāra Erānī ir ļoti bīstama pretiniece, tad kad viņa ir tiešām labā sportiskajā formā, kā šobrīd un tu vēl gribi lai Semeņistaja viņu uzveic. Šoreiz Semeņistaja ļoti labi nospēlēja un cienīgi zaudēja krietni spēcīgākai pretiniecei. Darja Semeņistaja ir malacīte, ka viņa vispār tika līdz šī turnīra pusfinālam.

     [+] [-]

, 2023-09-16 16:43, pirms gada
Einars964 rakstīja: Ja Tu uzskati, ka Darjai Semeņistajai bija kaut mazākās izredzes uzveikt Sāru Erāni, tad Tu esi pats stulbākais tenisa fans no visiem. Sāra Erānī ir 9 kārtēja WTA turnīru čempione vienspēlēs un 27 kārtēja WTA turnīru čempione dubultspēlēs no kuriem viņai 5 ir Grand Slam tituli. Dubultspēlēs viņai pat ir retais Karjeras Grand Slam kas nozīmē to ka viņa visus četrus Grand Slam turnīros ir izcīnījusi vienu titulu. Beidz murgot. Sāra Erānī uzvarēja šo maču tāpēc, ka viņa vienkārši ir visos iespējamos aspektos krietni vien spēcīgāka nekā Darja Semeņistaja. Pat tādām tenisistēm, kā Ostapenko, Ribakina un citām spēcīgām top 100 tenisistēm Sāra Erānī ir ļoti bīstama pretiniece, tad kad viņa ir tiešām labā sportiskajā formā, kā šobrīd un tu vēl gribi lai Semeņistaja viņu uzveic. Šoreiz Semeņistaja ļoti labi nospēlēja un cienīgi zaudēja krietni spēcīgākai pretiniecei. Darja Semeņistaja ir malacīte, ka viņa vispār tika līdz šī turnīra pusfinālam.
Ja tik gudri raksti ke yad tu piemini tiesnešus? Erani taču labāka! Pajoliņš

     [+] [-]

, 2023-09-16 17:01, pirms gada
Boston United rakstīja: Ja tik gudri raksti ke yad tu piemini tiesnešus? Erani taču labāka! Pajoliņš
Pirmkārt viņa ir Errānī un otrkārt pats esi pajoliņš. Tiesneši nosauca pāris līnijas nepareizi un par labu Errānī, bet izšķirošais faktors bija pieredze.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-16 17:37, pirms gada
n20 rakstīja: Tu pašapmierinies šīs (kā pats uzsver) debīlās fantāzijas sacerot!?😄😄
..nevajag pajolim vnk atbildēt..pašam apniks

     [+] [-]

, 2023-09-16 19:42, pirms gada
cesinieks777 rakstīja: ..nevajag pajolim vnk atbildēt..pašam apniks
Tu pats esi pajoliņš. Tu pat nesaproti kā tenisā punktu gūšana strādā.