Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Lejnieks: "Galvenais uzdevums būs panākt, lai Gulbis spēlē izlasē"

Lejnieks: "Galvenais uzdevums būs panākt, lai Gulbis spēlē izlasē"
Ernests Gulbis & Kārlis Lejnieks
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas Tenisa savienības jaunieceltais ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks sarunā ar Sportacentrs.com neslēpa, ka viņam būs nepieciešams laiks, lai aprastu ar jaunajiem pienākumiem.

"Tiku uzrunāts jau pirms kāda laika, taču man vēl bija saistības ar darbu Vīnē. Kad atgriezos Latvijā, tiku uzrunāts atkārtoti un piekritu bez ilgas domāšanas," stāsta 26 gadus vecais Lejnieks.

"Manas domas šim amatam ir piesaistītas ilgtermiņā, ja vien spēšu tajā noturēties. Katrā ziņā atgriezties Latvijā allaž ir ietilpis manos plānos. Par plāniem gan pagaidām pāragri runāt, jo tikai pirmdien būs mana pirmā darba diena," norāda Lejnieks. "Tuvākie darbi noteikti būs saistīti ar Deivisa kausa izcīņu, būs jāsāk saprast, kā viss notiek, raugoties no organizatoriskās puses. Tas viss man būs jauns, tādēļ būs nepieciešams laiks."

Tāpat Lejnieks piebilst, ka ģenerālsekretāra amatu apvienos ar Deivisa kausa izcīņas Latvijas izlases kapteiņa pienākumiem, jo "aptuveni trīs nedēļas gadā tas nebūs grūti izdarāms". "Mans galvenais uzdevums būs panākt, lai Ernests Gulbis spēlē Latvijas izlasē."

Jāpiebilst, ka līdzšinējais LTS ģenerālsekretārs Jānis Pliens savu darbību turpinās Latvijas Tenisa savienības prezidenta Jura Savicka padomnieka statusā.

     [+] [-]

, 2014-06-13 11:20, pirms 10 gadiem
Ganjau Gulbis būs.

  -2 [+] [-]

, 2014-06-13 11:32, pirms 10 gadiem
Tipisks Latvietis rakstīja: Ganjau Gulbis būs.
Gulbim tēvs jau pagājšreiz neļāva par tām kapeikām spēlēt. Kāpēc lai kaut kas pēkšņi mainītos? Vienīgi, ja Savickis savu gāzes maciņu atver.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-13 11:46, pirms 10 gadiem
Kāpēc šeit tiek iepīta nauda? Vai tiešām ir tik grūti saprast, ka pienācīgi sagatavoties un spēt izturēt sezonu tenisā ir smags darbs ar noteiktiem grafikiem un treniņiem? Ja tos nekādi nevar savienot ar DC, tad nevar un punkts. Es labāk redzu EG top10, nevis Latvijas izlases mētāšanos starp 1. un 2. grupu, jo ar 1 tenisistu, kurš spēlē tenisu, pasaules grupā netikt. Nu, ja kritīsim laukā no 2.grupas, tad var uzaicināt Ernestu palīdzēt, bet citādi neredzu nekādu starpību - 1. vai 2.grupa.
Ernijzz rakstīja: Gulbim tēvs jau pagājšreiz neļāva par tām kapeikām spēlēt. Kāpēc lai kaut kas pēkšņi mainītos? Vienīgi, ja Savickis savu gāzes maciņu atver.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-13 12:30, pirms 10 gadiem
Ernijzz rakstīja: Gulbim tēvs jau pagājšreiz neļāva par tām kapeikām spēlēt. Kāpēc lai kaut kas pēkšņi mainītos? Vienīgi, ja Savickis savu gāzes maciņu atver.
Kaut kas izcili idiotisks, pieļauju, ka speciāli kaut ko tik stulbu uzrakstīji, bet zini, kas ir pats interesantākais? Jebkurā gadījumā neredzu nevienu, kaut mazāko, plusu Tevis rakstītajam. Vari izvēlēties starp teikuma pirmo vai otro daļu pats!

  +7 [+] [-]

, 2014-06-13 13:25, pirms 10 gadiem
Ģenerālsekretārs, prezidents, prezidenta padomnieks ... cik nopietni. Taisni vai sāk likties, ka tenisa lielvalstī dzīvojam, nevis valstī ar pusotru profesionālu tenisistu un pāris tenisa kortiem .

  +5 [+] [-]

, 2014-06-13 13:38, pirms 10 gadiem
Gulbis, Gulbis, Gulbis... A ja traumēts Gulbis? Vai arī... Gulbis ir superformā, bet vienalga Latvija zaudē ar 2-3? Pirms 2 gadiem biju Liepājā, redzēju kā Gulbis uzvar abās vienspēlēs, bet nu jopcik, tā plaisa starp Gulbi un pārējiem... Milzīga. Tāpēc ja es būtu federācijā cilvēks ar teikšanu, tad es noteikti izvirzītu prioritāti pārskatāmā nākotnē sagatavot izlasei normālu otro numuru. Andī Juškā TĀDA nauda ieguldīta, bet vai tam ir feedback? No šī paša Lejnieka varēja sanākt vismaz TOP-200 spēlētājs, bet tās traumas... Kaut kad sen Skroderis viesa cerības, bet nekā. Nu, tagad ir Podžus, kas jāgatavo nopietnām cīņām. Izlase taču nevar dzīvot no viena spēlētāja! Tā pati Šveice, kad Marks Rosē VAIRS nespēlēja labi, bet Vavrinka VĒL nespēlēja labi, ar visu Federeru regulāri izkrita pirmajās kārtās.
Bet, protams, tas neatceļ faktu, ka Gulbis mums vajadzīgs jo biežāk, jo labāk.

     [+] [-]

, 2014-06-13 14:50, pirms 10 gadiem
Pilnīga bezjēdzība tik ļoti iekarst uz to Deivisa kausu. Būtu labāk domājuši, kā kopumā attīstīt tenisu Latvijā.

     [+] [-]

, 2014-06-13 15:47, pirms 10 gadiem
Njā... Protams, ka vajag Ērniju, bet tas jau nav risinājums. Mērķim vajadzētu būt kopā uzlabot apstākļus un iespējas jaunajiem tenisistiem Latvijā, lai mums pēc Gulbja nav jāgaida vēl 40 gadus līdz nākamajam TOP 100 spēlētājam, kur nu vēl TOP 10