Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Notiks starptautiskais tenisa turnīrs "Venden Cup"

Jānis Pārums

Piecos Rīgas un Jūrmalas tenisa kortos no 7. līdz 14.septembrim notiks starptautiskais tenisa turnīrs "Venden Cup", ko rīko Premium klases dabīgā ūdens ražotājs "Venden" sadarbībā ar Latvijas Tenisa savienību (LTS).

Šogad spēlētāju interese par dalību turnīrā ir dubultojusies un pieteikumi saņemti no vairāk kā 200 tenisa spēlētājiem no 29 pasaules valstīm. "Venden Cup" pagaidām ir vienīgais tenisa turnīrs Latvijā, kas apvieno dažādu vecuma grupu un meistarības tenisa spēlētāju dalību, sākot no 13 gadu veciem junioriem līdz vairāk kā 75 gadu veciem senioriem. Sacensību formātā ir viena junioru vecuma (līdz 18 gadiem) grupa un deviņas vecuma grupas senioriem (sākot no 35 gadiem). "Venden Cup" ir ieguvis Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) statusu, kas ļauj sacensību dalībniekiem pēc vienas sekmīgi aizvadītas spēles nopelnīt ITF reitinga punktus dalībai citos turnīros.

"Venden" izpilddirektors Aldis Škutāns ir gandarīts, ka starptautiskais turnīrs "Venden Cup" šogad ir ieguvis Starptautiskās Tenisa savienības (ITF) 4.kategorijas līmeni un pauž cerību, ka :”iespējams pēc desmit gadiem "Venden Cup" spēlēs Federers vai Nadāls kā šogad riteņbraucējiem „Vienības braucienā” startēs Kavendišs. Mēs vēlamies ar savu darbu panākt turnīra attīstību katru gadu.”

Šogad tenisa kortos varēs redzēt gan junioru labākos spēlētājus Arkādiju Slobodkinu, Miku Lozbergu, gan tenisa lietpratējus senioru grupās Andreju Koļesinu, Māri Rozentālu un Ivaru Godmani.

Šāda līmeņa turnīros Rīgā savulaik ir spēlējuši visi šodienas vadošie Latvijas tenisisti -Ernests Gulbis, Andis Juška, Jeļena Ostapenko, Mārtiņš un Jānis Podžus, Miķelis Lībietis, Diāna Marcinkēviča.

Starptautiskā tenisa turnīra "Venden Cup" mājaslapā Venden Cup | 2013 ir pieejama programma, dalībnieku saraksti un rezultāti online režīmā.

Informāciju sagatavoja:
Marita Vilciņa

  +1 [+] [-]

, 2013-09-04 19:16, pirms 11 gadiem
Tā vietne taču ir tukša!!! Tikai virsraksti un reklāmas. Vajadzētu prasties un rakstīt "būs", nevis "ir" pieejama informācija. Par pašu turnīru, protams, prieks.