Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

VSB šonedēļ basketbols, futbols un F1

Andrejs Siliņš

VSB šonedēļ basketbols, futbols un F1
Ainars Zvirgzdiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ ar spēlēm Liepājā un Valmierā sāksies 32. Eiropas Sieviešu basketbola čempionāts, kur piedalīsies arī Latvijas valstsvienība. Pirmās sacīkšu tiešraides varēs vērot sporta kanālā "Viasat Sport Baltic" (VSB) jau šo svētdien.

Sākot no piektdienas VSB saviem skatītājiem piedāvā F1 Turcijas Grand Prix posmu. Savukārt sestdienas vakarā VSB varēs vērot divas 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēles futbolā, kur spēkiem mērosies Brazīlijas valstsvienība ar Urugvaju un Argentīna ar Kolumbiju.

Basketbols

Nedēļas beigās ar spēlēm Liepājā un Valmierā sāksies 32. Eiropas Sieviešu basketbola čempionāts, kurā piedalīsies arī Latvijas valstsvienība. Latvijas sieviešu basketbola izlase pēdējos divos Eiropas čempionātos cīnījusies godam. Pirms četriem gadiem Turcijā mūsu zeltenes ieņēma 6.vietu, bet jau 2007.gadā Itālijā izdevās pakāpties vēl par divām pozīcijām un ierindojās 4.vietā.

Latvijas izlase savas priekšsacīkšu spēles aizvadīs Liepājas Olimpiskajā centrā un mērosies spēkiem ar Poliju, Ungāriju un Grieķiju. 32. Eiropas sieviešu basketbola čempionāts no 7. līdz 20. jūnijam notiks Liepājā, Valmierā un Rīgā. Latvijas valstsvienība finālturnīrā piedalīsies ceturto reizi.

Tiešraides:
• Svētdiena, 7.jūnijs, pulksten 13:25, Eiropas Sieviešu basketbola čempionāts, Lietuva – Serbija;
• Svētdiena, 7.jūnijs, pulksten 15:40, Eiropas Sieviešu basketbola čempionāts, Grieķija - Ungārija;
• Svētdiena, 7.jūnijs, pulksten 17:55, Eiropas Sieviešu basketbola čempionāts, Čehija – Spānija.

Latvijas izlases spēļu tiešraides varēsiet vērot TV3, bet sekot līdzi pašreizējo Eiropas čempionu – Krievijas valstsvienības sniegumam – kanālā TV3+.

Futbols

Sestdienas vakarā VSB piedāvās divas 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēles futbolā. Pieckārtējie pasaules čempioni Brazīlijas valstsvienība viesos tiksies ar Urugvaju, bet Argentīna savā laukumā uzņems Kolumbiju. Futbola spēles komentēs Oskars Morozovs un Aivars Zahārovs.

Tiešraides:
• Sestdiena, 6.jūnijs, pulksten 21:55, 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācija, Urugvaja – Brazīlija;
• Sestdiena, 6.jūnijs, pulksten 23:55, 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācija, Argentīna – Kolumbija.

F1

Nedēļas nogalē Turcijā notiks septītais F1 čempionāta posms. Pēdējos trīs gadus Stambulas trasē nepārspēts palicis Ferrari komandas brazīliešu pilots – Felipe Massa. Savukārt šosezon piecus posmus uzvarējis brits – Džensons Batons. Vai Massam Stambulā izdosies uzvarēt ceturto gadu pēc kārtas, bet varbūt Batons šosezon triumfēs jau sesto reizi? Kā jau ierasts, arī Turcijas Grand Prix posmu VSB ēterā komentēs Aldis Putniņš, Jānis Janševics un Jānis Heinsbergs.

Tiešraides:
• Piektdiena, 5.jūnijs, pulksten 10:00, Turcijas Grand Prix, 1.treniņš;
• Piektdiena, 5.jūnijs, pulksten 14:00, Turcijas Grand Prix, 2.treniņš;
• Sestdiena, 6.jūnijs, pulksten 11:00, Turcijas Grand Prix, 3.treniņš;
• Sestdiena, 6.jūnijs, pulksten 14:00, Turcijas Grand Prix, kvalifikācija.

Vairāk:
viasatsport.lv

     [+] [-]

, 2009-06-02 10:59, pirms 15 gadiem
Vai ir cerības, ka Eiropas čempi sievietēm, komentēs Māris Noviks? Tas būtu ideāli! Nevis Elvis Jansons!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-02 14:53, pirms 15 gadiem
F-1 Ferrari dubult uzvara un basketbola sievietem ZELTS!!!