Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:870, Did:0, useCase: 3

Video: Centīgi un traki: Merzļikins un Punnenovs

Romāns Kokšarovs
Divi 19 gadus veci latviešu vārtsargi Šveices hokeja virslīgā! Tas nevar būt. Bet ir. Ivars Punnenovs Rapersvīlā un Elvis Merzļikins Lugāno. Kurš trakāks no abiem? Punnenovs uzskata, ka Elvis tomēr esot par viņu trakāks... SA+ lietotājiem piedāvājam nelielu sarunas videofragmentu ar Ivaru Punnenovu. Par abiem censoņiem lasiet jaunajā "Sporta Avīzē", kas tirdzniecībā parādīsies 3. februārī.
Vērtējums: +10

  +3 [+] [-]

, 2014-01-31 15:51, pirms 10 gadiem
Ivara vietā justos neērti, atbildot uz tik sekliem jautājumiem... Skumji, ka žurnālists šādi spiests sagaidīt pensiju... Puče - varbūt neaizvietojams?

     [+] [-]

, 2014-01-31 17:54, pirms 10 gadiem
Tieši tā, tik nesakarīgi kaut ko jautā, tāpat vietu tak ar var normālu atrast, nevis kaut kādā ēstuvē, kur oficiants traukus vāts fonā nost un visu laiku kaut kāda kņada fonā.
Puče pilnīgs cits līmenis, bet jāsaka, ka nevien Matulis ir tālu līdz tādam, bet arī pārējie sporta žurnālisti, diezgan skumji
Patriks99 rakstīja: Ivara vietā justos neērti, atbildot uz tik sekliem jautājumiem... Skumji, ka žurnālists šādi spiests sagaidīt pensiju... Puče - varbūt neaizvietojams?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja