Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

Znaroks un pārējie nelieši

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Znaroks un pārējie nelieši
"Dinamo" formā Hartigans ir varonis, CSKA - bija nelietis...
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pirms abu "Dinamo" ceturtās spēles kāds hokeja sabiedrībā pietiekami labi zināms cilvēks mani šokēja ar atklāsmi, ka Znaroks licis saviem spēlētājiem sist mūsu centra uzbrucējus, tādējādi cerot izjaukt mūsu spēli. Redzot, ka Hartigans spēli savainojuma dēļ nepabeidz un, ka Saimons apzināti vai neapzināti traumē Spruktu, šādam viedoklim ir ļoti viegli pieaudzēt kājas. Un nu jau daži karstasinīgākie pieprasa šo huligānu Znaroku nelaist izlases tuvumā...

Nekad neesmu bijis kauslīgā hokeja piekritējs, taču ļoti labi arī zinu, ka hokejā kaujas, sit, šad tad atklāti, šad tad slepus, šad tad kāda komanda nodarbojas pat ar nākamo sāncenšu iebaidīšanu. Un ir arī komandas, kas savā štatā uztur policistu. Kā pērn Losandželosas "Kings" Raiti Ivanānu. Kurš nav slikts hokejists, bet ar savu hokejista meistarību vien NHL netiktu. Toties kā policists tur tika. Un tad mēs ar Raiti lepojamies: re, kā letiņš ievieš Amerikā kārtību!

Tāpat kā lepojamies ar Znaroku, kad viņš Eindhovenā ar gaļu iedabū ripu Šveices izlases vārtos. Jo mums to vajag uzvarai. Treneris un vēlāk arī LHF ģenerālsekretārs Grabovskis varētu būt arī sarakstījis apcerējumu: "Kā Latvijas hokejā izaudzināt jaunu Znaroku!" Ne jau to, kas brutāli lamājas un var (varēja?) jebkuram iedot pa degunu, bet to, kas cīnās vārtpriekšā. Kā pirms viņa to darīja cits migrants - Jemeļjaņenko.

Lepojamies mēs arī ar Karsumu. Kurš ir fiziski spēcīgs un laukumā nevienam ceļu negriež (negrieza?), tiekot pie iesaukām Zvērs un Mežonis. 2009. gada pasaules čempionātā Šveicē spēlē pret Zviedriju Mežonis pie apmales ar spēka paņēmienu traumē zviedru aizsargu Ernstromu. Zviedram smadzeņu satricinājums, lauzts žoklis un asinis uz ledus. Tā kā savainots svešais, lielākā daļa komentāru ir no sērijas: ko tāds svensons spēlē hokeju, ja uz kājām neprot noturēties. Protokolā Karsumam tikai divītis, kaut citkārt varēja būt arī 5+20.

Tajā pašā čempionātā Karsums līdzīgā stilā apmalē ietriec austrieti, kurš krīt tizlāk par zviedru, un Mārtiņš dabū 5+20, taču pēc spēles Bernē nesatiku nevienu fanu, kurš nosodītu Karsuma ne sevišķi galanto spēli, bet visiem viens vaicājums: "Vai Mārča nākamo spēli drīkstēs spēlēt?" Jo viņš ir mūsējais un nepieciešams uzvaru gūšanai.

Kā noprotat, tad šis nav stāsts par Raita, Oļega, Toļika vai Mārča riebīgo spēles manieri, bet gan mūsu attieksmi pret rupjību hokejā un rupju spēli. Ja to izdarījis pašu puika, pieveram acis un bažījamies tikai par to, lai viņš nenonāktu cietumā (lasi, netiktu diskvalificēts). Ja roka vai kāja paslīdējusi tam nelietim no pretinieku komandas, tad ķērcam riebīgākā balsī nekā Ozerovs: "Nam takoi hokkei ņe nužen!" Kaut Mihailovs pirms tam ar nūjas galu iztaustījis visu kanādiešu ribas.

Vai kanādietis Saimons mērķēja Spruktam sejā? Nezinu, neesmu Saimons, taču kanādietis rādīja, ka spēlējis korpusā. Un tā iznācis. 1996. gada Stenlija kausa ieguvējs Saimons ļoti labi zina, ka par šādu sitienu sejas, kakla rajonā var dabūt 5+20 un kādā no nākamajām spēlē viņš var kļūt par skatītāju. Negribu attaisnot Saimonu, taču zinu, kāda būtu ļoooti lielas daļas "Dinamo" hokeja fanu attieksme, ja līdzīgā situācijā tāpat izdarītu Pēteris vai Miķelis: kaut kā taču bija jālauž spēles gaita...

Būtībā šī epizode arī ir vienīgā rupjība četrās spēlēs, kuru vērts pieminēt. Pārējais ir visīstākais play-off hokejs! Varam to nosaukt par karu, pat par brāļu karu kā tas ir šajā gadījumā, bet vienam ir jāmirst (jāzaudē). Tā spēlē Gagarina kausā un tāpat sitas arī Stenlija kausā, par kuru mēs tā jūsmojam. Un diez kāds "Fair play" tur teorētiski nevar būt. Lielākā daļa "Dinamo" fanu sezonas laikā ir pieraduši pie pārāk mīksta hokeja. Lai paskatās, kā astoņdesmito gadu sākumā spēlēja Filadeflfijas "Flyers"! Lūk, tas bija rupji un brutāli. Saimonu tajā bandā uzskatītu par mīkstmiesi, bet Komarovs kā sīkais kauslis nekvalificētos i ne tuvumā. Cita lieta, par ko tauta laiku pa laikam diskutē: vai "Dinamo" vajag policistu.

Vai Znaroks lika Saimonam sist Spruktu? Ļoti šaubos. Taču viņš arī neteica: "Kris, tie ir manas izlases puikas, viņiem vispār nedrīkst pieskarties." Jo tas būtu pret sporta loģiku. Droši vien pirms spēles bija norāde, ka spēlējam žostka. Iespējams, pret jebkuru citu KHL komandu Znaroka un Vītoliņa komanda spēlētu daudz asāk.

Bet tas, ka pēc 1:5 vairāki Latvijas izlases spēlētāji lamāja Znaroku un grasījās atteikties spēlēt pie viņa izlasē, parāda, ka viņi beidzot sapratuši, ka Gagarina kauss ir karš. Un karu bez ievainotajiem un kritušajiem uzvarēt nav iespējams. Izlase būs cits karš. Un gribētos, lai tur emocijas ir gan karavadoņiem, gan karavīriem.

P. S. Nezinu, kāpēc neviens nepiemin, ka šajā pašā 5:1 spēle Hartigans ar augsti paceltu nūju izsita divus zobus Derļukam. Pēc tam - jau svētden dabūjot papildus sodu 5+20. Vai tikai tāpēc, ka viņš šoreiz ir mūsējais?

1 2 70 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2011-02-28 18:51, pirms 13 gadiem
znarokam pakaļa deg zilas liesmās tapēc viņš darīs vissu!

  -2 [+] [-]

, 2011-02-28 19:00, pirms 13 gadiem
Nevar salīdzināt to pašu Karsumu ar Oļegu. Karsums negrūda savējo un bija tīra spēles situācija, par austrieti nerunāsim kur abi gāja plecs plecā. Znaroks, lika vai nelika bet tomēr, viņi savā ziņā ir savējie, neprasu jau nekādas atlaides, bet atklātu rupjību diez vai Znarokam būtu jāpieļauj

 +24 [+] [-]

, 2011-02-28 19:03, pirms 13 gadiem
Matulim ir taisnība.

  +6 [+] [-]

, 2011-02-28 19:06, pirms 13 gadiem
Jāatzīst, lai kā tas nepatiktu, ja mūsu komandā būtu Saimons un bortā ielīmētu pretinieku..fani viņu atbalstītu.. Bet tas neattaisno Dynamo spēli kopumā..uzvarēs gudrākie, un tie būsim mēs..

 +15 [+] [-]

, 2011-02-28 19:07, pirms 13 gadiem
protams, ka taisnība. Visi cilvēki, kas te brauc virsū Znarokam ir vnk aprobežoti, nevalda pār savām emocijām vai arī ar hokeju draudzējas tikai pavasarī.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 19:10, pirms 13 gadiem
AlanRich rakstīja: Nevar salīdzināt to pašu Karsumu ar Oļegu. Karsums negrūda savējo un bija tīra spēles situācija, par austrieti nerunāsim kur abi gāja plecs plecā. Znaroks, lika vai nelika bet tomēr, viņi savā ziņā ir savējie, neprasu jau nekādas atlaides, bet atklātu rupjību diez vai Znarokam būtu jāpieļauj
KĀDS JĀPIEĻAUJ? Viņa komanda spēlē, lai uzvarētu ar jebkādu spēles stilu kāds ir atļauts. Lamā tiesnešus nevis pašu spēli.Tāds ir hokejs, te ir atļauts līmēt bortā jebkuru. Ja izdara to nekorekti - 2minūtes, ja viss pareizi, tad par ko cepšanās? Znarokam neviena vārda nebūtu jāiet un jāstāsta kauslim Saimonam vai provocētājam Leo, ka šitie ir mani puiši, es ar viņiem izlasē vēl kapāšos.

  +6 [+] [-]

, 2011-02-28 19:11, pirms 13 gadiem
Viss jau tā ir, bet interešu konflikts te ir acīmredzams un tas nevar neatstāt iespaidu un mikroklimatu izlasē.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 19:17, pirms 13 gadiem
Hokejs nav daiļslidošana.Znaroks nav licis nevienu "nosist"! Kādi savējie? Viņš tagad ir Dynamo treneris.Viņam ir tikpat svarīgi uzvarēt vadot Dynamo, cik vadot Latvijas izlasi.Domāju, ka viņš ir īsts profesionālis un ceru, ka tāds arī paliks, vadot Latvijas izlasi Pasaules Čempionātā.

  -3 [+] [-]

, 2011-02-28 19:20, pirms 13 gadiem
Matulim pilnīga taisnība, nezin kādu sūdu Puče bija sapīpējies, kad rakstīja to murgu "Atsaldētie".

 +12 [+] [-]

, 2011-02-28 19:35, pirms 13 gadiem
Nu Karsuma hitu nolikt blakām Saimona apzinātai rupjībai nav īsti pareizi. Karsuma gadījumu var ilgi un dikti iztirzāt, tas zviedrs arī pēdējā brīdī pagrieza muguru un ātrums bija liels. Katrā gadījumā, Karsums gribēja izdarīt labu spēka paņēmienu, bet negribēja tā satraumēt pretspēlētāju. Savukart Saimons pilnīgi apzināti gāja uz sitienu ar elkoni sejā, lai satraumētu pretinieku. Karsuma gadījumā tas ir hokeja moments, kau ļoti neveiksmīgs vienam, Saimona gadījumā tas ir huligānisms. Pie tam, zinot Saimona incidentu vēsturi NHL - sitiens pretiniekam ar nūju pa saju ar atvēzienu, kāpšana uz pretinieka kājas ar slidu utt

YouTube
- Chris Simon Two-Hands Ryan...


YouTube
- Chris Simon Stomp

  -3 [+] [-]

, 2011-02-28 19:40, pirms 13 gadiem
Tieši tā, cilvēki pārāk sašūmējās par neko, pilnīgi piekrītu, ka vienīgā asā epizode šo četru spēļu gaitā bija Saimona sods pret Spruktu.
Tautas nekompotenci parāda arī fakts, ka pāris sekundes pēc spēles beigām pilns SC bija ar komentāriem, ka Saimonam par tādu sodu diskabeli, Znaroks tāds maita, ka liek sist Spruktu u.t.t., bet smieklīgākais jau tas, ka neviens, kurš šo spēli skatijās pa TV to sodu neredzēja. kameras to nefiksēja.

  +7 [+] [-]

, 2011-02-28 19:42, pirms 13 gadiem
Es gan nepierkritīšu, jo:

1. Raiti nevar salīdzināt ar šitiem, jo viņš ir tieši tāpēc, lai izskaustu tādus. Un es stipri šaubos, ka Raitis kādreiz būtu darijis tā kā Saimons, Solovjovs un Jaresvaare, t. i. garām slidojot vienkārši iepisis kādam.
2.Oļega ripas iestumšana vārtos ir pavisam, kas cits, jo tur viņš centaas iesist vārtus.
3. Karsumam incidenti bija divcīņas, kurās viņš izrādijās krietni pārāks un traumēti šie spēlētāji tika neapzināti, cīņas karstumā, kas atkal nu nekādi nav liekama vienā maisā ar Saimona, Solovjova un Jaresvaares gadījumiem.
Slēpts komentārs: monika321

  +9 [+] [-]

, 2011-02-28 19:52, pirms 13 gadiem
quote monika321]
Puce vienkarsi bur dramu! kaut kas jau vinam ir jaraksta!!!
[/quote]
Puče uzbur drāmu uz vienu pusi, lielākā daļa skrien līdzi, Matulis uz otru pusi, atkal lielāka daļa skrien līdzi. Pašiem sava viedokļa nav. Un šie (SA+) tik iekasē piķi.

  +5 [+] [-]

, 2011-02-28 19:54, pirms 13 gadiem
Nezinu kā citiem, bet man vairāk riebjas Znaroka uzvedība preses priekšā un nejau pirmo gadu Holts pa šo laiku iemācījies vairāk Latviski kā Znaroks. Un tas ka pie zaudējuma ir vainīgi visi citi nevis paša komanda.. Varēja vēl kā Ržiga teikt ka visas spēles uzvarējuši ir Maskavieši, nevis Rīga

  +6 [+] [-]

, 2011-02-28 19:54, pirms 13 gadiem
jāni.. kautkādam intelektam ir jābūt,runāt ir jāmāk...značokam uz pieres rakstīts ielu huļigāns,viņš var trenneet taada liimeņa speleetājus kādi ir viņa komandaa,robotus,bez intelekta,bez radošuma.latvieši ir eiropeši,daudzreiz izglītotāki..un tāds par trenneri neder...tikai sibiirijas krieviem..kuriem 2klases,deju pulciņš,un tēva kulaks dzērumā.tu esi akls,kurls,vai tēlo muļķi....kurš normāls treneris no soliņa dod norādījumus ar dur..,lo...,pid..r,b...ed un.t.t.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-28 19:54, pirms 13 gadiem
Duucis rakstīja: Es gan nepierkritīšu, jo:

1. Raiti nevar salīdzināt ar šitiem, jo viņš ir tieši tāpēc, lai izskaustu tādus. Un es stipri šaubos, ka Raitis kādreiz būtu darijis tā kā Saimons, Solovjovs un Jaresvaare, t. i. garām slidojot vienkārši iepisis kādam.
2.Oļega ripas iestumšana vārtos ir pavisam, kas cits, jo tur viņš centaas iesist vārtus.
3. Karsumam incidenti bija divcīņas, kurās viņš izrādijās krietni pārāks un traumēti šie spēlētāji tika neapzināti, cīņas karstumā, kas atkal nu nekādi nav liekama vienā maisā ar Saimona, Solovjova un Jaresvaares gadījumiem.
To ka Hartigans izsita divus zobu pretiniekam, Tu pat nepamaniji?

  +3 [+] [-]

, 2011-02-28 19:57, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: To ka Hartigans izsita divus zobu pretiniekam, Tu pat nepamaniji?
To es neredzēju un tāpēc nekomentēju. Un ja arī redzētu,par to Hartiganu neuzslavētu tas nu ir vairāk kā skaidrs.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-28 19:59, pirms 13 gadiem
Lai arī vairāki piemēri nekorekti, jo neveiksmīgs spēka paņēmiens un apzināta rupjība nav viens un tas pats, Matulim ir taisnība par to, ka faniem ir dubultie standarti. Tiesa, tā arī nav tikai latviešu īpatnība, jo tā ir visā pasaulē - cilvēks pasauli un notikumus tajā redz no sava skatu punkta, un sportā parasti ir divi skatu punkti (komanda A un komanda B).

Bet jebkurā gadījumā RD fani (ne visi, protams) neapšaubāmi nav objektīvi. Kaut vai tas pats Hartigans. Kad viņš pirmajā sezonā spēlēja Rīgā, arī tad viņš bija simulants un, piedošanu par apvainojumu, netīrs provokators. Taču tajā sezonā viņu dievināja, toties nākamajā gadā, kad nosimulēja Ozo sitienu, tad, ak Dievs, kādus komentārus varēja lasīt...Tāpat parasti ir ar tiesāšanu. Ja tiesnesis kļūdās mums par labu, to pamana ļoti maz cilvēku - citi vai nu nepamana vai arī par to klusē. Toties, ja tiesnesis kļūdās mums par sliktu...

Šis neobjektīvisms un neprasme paskatīties no vairākiem skatu punktiem izpaužas arī citur. Piemēram, tā kā Latvijas sportā nav daudz pasaules līmeņa zvaigžņu, tad teju katram jaunajam talantam Latvijā paredz mega nākotni. Ja viņam kaut kas nesanāk, bieži vien vainīgs esot ļaunais treneris vai skaudīgie komandas biedri. Tad vēl arī fani, bet nu par tiem šoreiz nerunāšu - daudziem tā ir pārāk sāpīga tēma.

  +4 [+] [-]

, 2011-02-28 20:01, pirms 13 gadiem
Kāda atšķirība, ko mēs te domājam, svarīgāk ir tas, ko domā potenciālie izlases spēlētāji. Un Znaroks izrādija necieņu pret viņiem uzskatot tos par mīkstajiem un skaidri likdams noprast, ka grib uzvarēt vienkārši iebiedējot Rīgu. Maskava nav tik rupja komanda parasti, man personīgi nav šaubu, ka tāda spēle ir Znaroka taktika. Nedomāju, ka Sprukts vēl spēlēs pie Znaroka izlasē, Dārziņš arī ir negribīgs. No otras puses, tik pat labi var salīgt mieru kad emocijas būs noplakušas

  +6 [+] [-]

, 2011-02-28 20:01, pirms 13 gadiem
Matuļa kungs - ir Tavs favorits Znachoks, nu ir...

  +3 [+] [-]

, 2011-02-28 20:06, pirms 13 gadiem
Jau sen vaicaju, vai Matulim Znaroks ir sirdsdraudzins. Sodien nav pat javaica vairs! Znaroks Sveicee vareja gut vai desmit golus no vartprieksas un tikpat no aizmugures, tas nemaina faktu, ka man kauns par tadu kadru izlasee. Un nepatika, ka tads treneris tagad. Zemisks cilveks ir un paliek mesls, un te ar Karsumu nav ko salidzinat! Kaa tads salidzinajums vispar prata var nakt?!

  +7 [+] [-]

, 2011-02-28 20:06, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: To ka Hartigans izsita divus zobu pretiniekam, Tu pat nepamaniji?
Hartigans sita pa maskavieša nūju, kurš tajā brīdī cēla to uz augšu. Hartigana nūja noslīdēja pa maskavieša nūju un trāpija pa seju. Tipiska hokeja situācija ar tpisku hokeja iznākumu - zaudētiem diviem zobiem. Tu to salīdzini ar tīšu sitienu ar elkoni sejā?

Видео - Удаление Хартигана - Чемпионат.ру

  +8 [+] [-]

, 2011-02-28 20:09, pirms 13 gadiem
jāni,vēl...tev kā žurnālistam neniezēja preses konferencē paprasīt značokam pāris jautājumus?kāpēc tā spēlē viņa komanas spēlētāji,vai viņš nevada viņus?un vai tas ir vienīgais paņēmiens kā uzvarēt ar netīru spēli, provacēšanu,sišanu,kur paliek cita taktika,trennera zīmējums,kombinācija.katra komanda spēlē tā kā trenneris ieaudzina,un ir skaidrs maskava spēlē sekli,tupi,bez meistarības,kapaa,tāpēc jau viņa komandā zvaigžņu nav,jo tie ir gudri,radoši,izglītot cilvēki,un ko tāds znaroks viņam var dot,viņš nemācēs viņu izmantot,jo tas spēlē pavisam citā līmenii,kuraa znarokam prāts nevelk

  -2 [+] [-]

, 2011-02-28 20:13, pirms 13 gadiem
Wendel Clark rakstīja: Kāda atšķirība, ko mēs te domājam, svarīgāk ir tas, ko domā potenciālie izlases spēlētāji. Un Znaroks izrādija necieņu pret viņiem uzskatot tos par mīkstajiem un skaidri likdams noprast, ka grib uzvarēt vienkārši iebiedējot Rīgu. Maskava nav tik rupja komanda parasti, man personīgi nav šaubu, ka tāda spēle ir Znaroka taktika. Nedomāju, ka Sprukts vēl spēlēs pie Znaroka izlasē, Dārziņš arī ir negribīgs. No otras puses, tik pat labi var salīgt mieru kad emocijas būs noplakušas
Hokejisti negrib spēlēt izlasē un tad izdomā visādus debilus iemeslus, lai izskatītos balti un pūkaini līdzjutēju acīs. Ne pavelti pirms tam bija skandāls, ka grib lielāku naudu par spēlēšanu izlasē. Tā ka nespēlēt naudas dēļ būtu nesmuki, tad tika izdomāta Znaroka rupjība.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 20:14, pirms 13 gadiem
Un vel kas... Znaroks izlases mikro klimatu nudien neveido kaa veseligu. Cik speletajiem vins patik? Tas ir svarigakais!

  +6 [+] [-]

, 2011-02-28 20:21, pirms 13 gadiem
tad sanāk ka play-off hokējā ir savādāki noteikumi?!var uzbrukt vārtsargam un izdarīt sitienus pēc svilpes?!pēc Matuļa kunga rakstītā tā var saprast...

  +1 [+] [-]

, 2011-02-28 20:29, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: Hokejisti negrib spēlēt izlasē un tad izdomā visādus debilus iemeslus, lai izskatītos balti un pūkaini līdzjutēju acīs. Ne pavelti pirms tam bija skandāls, ka grib lielāku naudu par spēlēšanu izlasē. Tā ka nespēlēt naudas dēļ būtu nesmuki, tad tika izdomāta Znaroka rupjība.
Znaroka rupjība nav izdomāta, tā ir visiem redzama. Komandu vada treneris, tā spēlē tā, kā tai tiek norādīts. Noteikti esi redzējis kā NHL treneri citreiz gandrīz ir gatavi savā starpā sakauties, kad viena vai otra komanda spēlē netīri. Tas, ko komanda rāda uz laukuma ir atkarīgs no trenera norādēm un arī Saimonu uzaicināja Znaroks. Nevar būt tā, ka komanda spēlē rupji, ja iepriekš treneris ir teicis spēlēt savādāk. Nē, tas ir iespējams protams, bet tad treneris vispār nekontrolē komandu. Znaroka gadījumā tas tā neizskatās

  -2 [+] [-]

, 2011-02-28 20:29, pirms 13 gadiem
wow wow rakstīja: tad sanāk ka play-off hokējā ir savādāki noteikumi?!var uzbrukt vārtsargam un izdarīt sitienus pēc svilpes?!pēc Matuļa kunga rakstītā tā var saprast...
Ja tiesnesis atļauj, kāpēc nē?

  +2 [+] [-]

, 2011-02-28 20:34, pirms 13 gadiem
''Būtībā šī epizode arī ir vienīgā rupjība četrās spēlēs, kuru vērts pieminēt. Pārējais ir visīstākais play-off hokejs! ''
Un Solovjova tris noraidijumi pec kartas ari ir playoff hokejs???
un tas kas darijas 3.perioda otrajā pusē, tas nebija ne hokejs, ne play-off hokejs, tādas spēles rada tikai un vienīgi neslavu līgai, kuru vēl mēģina pielīdzināt NHL... nožēlojami, ne sportiski - sākot ar Znaroku līdz Saimonam, Komarovam un sīkajam ''sprēgātājam'' Solovjovam...
daļa taisnības ir rakstā, taču ja runā par trešās spēles pēdējām 10 minūtēm - tad pilnība negribu piekrist...
p.s. bet paldies par rasktu Jāni..
Slēpts komentārs: pigmejs

  -3 [+] [-]

, 2011-02-28 20:40, pirms 13 gadiem
Nav ko šūmēties, dotajā brīdi Znaroka komanda ir Maskavas Dinamo un Znaroks darīs visu, lai viņa komada uzvarētu. Mēs nēsam pieraduši pie spēka spēles, tāds nav šuplera Hokejs. Viņš ( mēs) esam pieraduši pie tāda padomju hokeja bez spēka spēles. Paskataties biežāk NHL, kāda tur tiek piekopta spēle, stipri atšķirīga ko mēs redzam. Mums lielākais spēka paņēmiens ir Laviņa pašautais dibens un ko darīt, ja mums īsti nav neviena, kurš spētu ielīmēt pretinieku bortā tā ka tas neceļas. Ozoliņš kaujas - tas ir nonsens, tas ir jāda jebkuram citam tikai ne viņam, bet citu neatrodas, jo nava pieraduši pie tāda hokeja. Jākaujas ir ceturtās maiņas spēlētājiem, bet mums tie ir salīdzinoši maza auguma Hokejisti, kuriem nava dotību iedot kārtīgi pretim.
Piefiksējāt Spruktu izslēdza un kas notika nekas, no rīgas dinamo nekas, kaut gan NHL un ne tikai būtu kautiņs pieci uz pieci. Tikai ne rīgas Dinamo. Mē spēlējam skaitu hokeju.
Slēpts komentārs: lacoste_123

     [+] [-]

, 2011-02-28 20:41, pirms 13 gadiem
KING eR JAMES rakstīja: ''Būtībā šī epizode arī ir vienīgā rupjība četrās spēlēs, kuru vērts pieminēt. Pārējais ir visīstākais play-off hokejs! ''
Un Solovjova tris noraidijumi pec kartas ari ir playoff hokejs???
un tas kas darijas 3.perioda otrajā pusē, tas nebija ne hokejs, ne play-off hokejs, tādas spēles rada tikai un vienīgi neslavu līgai, kuru vēl mēģina pielīdzināt NHL... nožēlojami, ne sportiski - sākot ar Znaroku līdz Saimonam, Komarovam un sīkajam ''sprēgātājam'' Solovjovam...
daļa taisnības ir rakstā, taču ja runā par trešās spēles pēdējām 10 minūtēm - tad pilnība negribu piekrist...
p.s. bet paldies par rasktu Jāni..
Tu paskaties NHL izskjiroshas cinjas, paskaties Pitsburgu pret Vashingtonu, paskaties Anglijas futbola derbijus. Come on, tas ir normaali, dari visu iespejamo, lai taveejie uzvar.

     [+] [-]

, 2011-02-28 20:44, pirms 13 gadiem
martins_ms rakstīja: Nezinu kā citiem, bet man vairāk riebjas Znaroka uzvedība preses priekšā un nejau pirmo gadu Holts pa šo laiku iemācījies vairāk Latviski kā Znaroks. Un tas ka pie zaudējuma ir vainīgi visi citi nevis paša komanda.. Varēja vēl kā Ržiga teikt ka visas spēles uzvarējuši ir Maskavieši, nevis Rīga
Nu bet ko tu no vinja gribi? Vinsh tak nevar pateikt, ka vinja komanda ir vaajaka pirms seerija beigusies. Kaa vinja chalji uz vinju skatisies? Tak padomaa pirms raksti, vinjam ir jaaiet, jaatic savejiem, ka vinji ir labaaki un jaasitas liidz pedejam. Par to vinjam ne mazo naudu maksaa...
1 2 70 komentāri