Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

Uz ''SA+'' jautājumiem atbild Jānis Matulis

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Sveiciens Ziemssvētkos!Kur tad pazuduši aktīvie jautātāji un komentētāji?
Vai tiešāam izmantojat tikai darba datorus?

1. gengsta10
Kapē tu vienā intervijā tik ļoti pielīdi Koziolam?

Nekad neesmu pielīdis Koziolam. Arī ''SA'' esmu rakstījis, ka Di pirmajā sezonā Viesturs bija kā spilvens starp kluba vadību un spēlētājiem. Droši vien esi pārāk jauns un neesi pamanījis, ka pielīst nemēdzu. Nav vajadzības. Bet, ja kāds (Koziols, Lipmans, Magonis) kaut ko labu izdarījis, par to arī pasaku. Arī TV, video vai sarunā ar šo cilvēku.
Nekad neesmu uzskatījis Koziolu par Dievu vai Lipmanu par velnu. Viņi ir krāsaini. Un tas man patīk.

2. playthegame
Jāni, kādas ir Jūsu domas par ideālu latvijas hokeja sistēmu? vai mums vajadzetu meģināt pacelt ta saucamo ''pelēko masu'' t.i vietējā čempionāta līmeni tā, ka jebkurš no viņiem var atrast darbu piemēram austrijā vai vācija un cerēt ka no tās pelēkās masas maisa izlīdīs kāds īlēns un tiks augstāk, vai tomēr turpināt koncentrēt visus līdzekļus uz vienu klubu(RD) un katru gadu lielajā hokeja ievest pa kādam jaunajam spēlētajam? respektīvi, kas būtu labāk un kas pats galvenais reālāk, celt latvijas vidējo hokeja līmeni, vai tomēr ieguldīt lidzekļus vienā klubā un cerēt ka kāds spīdeklis sev izlauzīs ceļu uz virsotni? lidzšim jau mūsu hokeja sistēma vienmēr ir turējusies kopā ar striķīsiem un cerējusi, ka sapulcinot vienā klubā labākos(kā šobrīd un agrak RD, ka vel samērā nesen LM tika sapulcināti labākie jaunie) sanaks kautkas prātigs. lidzšim tas vairāk vai mazāk ir izdevies, bet cik ilgi? agrāk regulāri parādijās talantīgi jaunie, bet šobrid arī tas ir apstājies?, nākamsezon bukarts, cinks un indrašis(ja kāds RD ar viņu vispār rēķinās) vairs nebūs juniori kuriem ir ieteicams būt komandā un nekas nav dzirdēts, ka RD redzesloka būtu jauni divi vai vismaz viens juniors kuram butu atvēlēta vieta 4 maiņā.
tātad jautājums, kas būtu labāk, celt vidējo hokeja līmeni un panākt to, ka pie mums tāpat kā pie slovākiem gadu no gada regulāri parādās jauni NHL un eiropas augsta līmeņa spēlētāji(nu ok, varbūt netik daudz kā slovākiem, jo viņi arī ir vairāk ka letiņi, bet nu vismaz 1/3 no tā apjoma, ko ik gadu saražo slovāki) vai tomēr palikt pie vecās sistēmas, turēt izlases spēlētājus augstā līmenī, ik gadu cerēt uz vienu vai diviem jaunajiem un aizmirst par vidējo hokejistu kas spēlē LAČ?

Paldies par ierosinājumu. Domāju, ka būs raksts SA.

3. nejega.
Subjektīvs jautājums no manis.
Ko jūs domājat par agrako laiku sportistiem kuri noniecina tagadējo paaudzi.Tas ir daudzos komandu sporta veidos,bet ļoti labi uz aci var redzēt,ka sporta spēles progresē pat 10gadu šķērsgriezumā.Teiksim bija tas raidījums kuru vadīja Puče Latvijas hokeja Zelta mirkli un kad rādīja 1997gada spēles momentus likās,ka spēlē junioru komandas-tieši slidošanas ātrums,pats spēles ātrums tā saucamā spēles dinamika.

Noniecināt nevienu nevajadzētu. Skaidrs, ka laiks iet uz priekšu, bet, piemēram, Helmuts Balderis noteikti bija tehniski labāk sagatavots par jebkuru Di vai Lat. izlases uzbrucēju. Droši vien kaut kur Tihonova, Grabovska vai Jurzinova pierakstos varētu būt Helmuta ātruma testi. Turklāt būtiski - ar ripu!
Šaubos, vai 12 gadu laikā hokejs tik ļoti mainījies. 1997. gads tomēr ir mūsdienas.

4. Volx.
Jānis noteikti var noskaidrot kur tāds talantīgs jaunietis kā Teodors Bļugers spēlē.Agrāk bija Šetukas St.Mary komandā bet tagad kautkā viņu neatrodu.
Otrs jautajums par Kalvīti kas aizbrauca uz U-20 čempionatu vai viņš ir tiešām labs aizsargs vai vienkarši dēļ uzvārda?
P.SPēc statistikas St.Mary komandā(tur kur Kalvītis) spēlē arī viens Lietuvietis bet viņs uz Lietuvas U-20 nebrauca kautgan ir vairak punktus sakrājis un iespaidīgāki parametri.
Paldies.

1. Neesmu meklējis, jāprasa tēvam Valentīnam.
2. Kalvītis jau bija Amerikā, neesmu pārliecināts, ka spēlēs, jo droši vien izšķiršanās notiks starp viņu un Gritānu. Lai nevienam nav priekšlaicīgi jāpērk biļete uz Latviju.
Kalvīti gandrīz nemaz neesmu redzējis laukumā, potenciāls esot, tikai puikam neesot īsta vēlme spēlēt hokeju. Tā man pienesa labvēļi.
P.S. Tā ir lietuviešu darīšana. Acīmredzot viņi uzskatīja, ka tāpat var tikt atpakaļ uz 1. divīziju un tāpēc to džeku nemaz nesauca. Ja pareizi saprotu, tad mums arī trīs - Ermičs, Vasiļjevs un Kalvītis piebrauca klāt Kanādā un tas nav tik dārgi.

5. janchel.
Sveiks Jāni!!!
Man tev ir šāds jautājums, kur pazudis bijušais izlases aizsargs Sergejs Čudinovs, ar ko viņš pašlaik nodarbojas, kur dzīvo, atceros viņas lielisko spēli pašā pirmajā čempionātā A grupā pret ASV izlasi, Sergejam tiešām bij spēcīgs metiens!!! Paldies!!!

Pēc manā rīcībā esošās informācijas Čudinovs dzīvo Minhenē un darbojas atkritumu biznesā.

6. ezic.
Sveiks, Janci!
Kāda ir iespējamība, ka nākamgad mēs redzēsim mūsu "fričus" (Herbi un Reķi) dzimtenē?

Herbi droši vien nē, jo viņam tīk DEL hokejs un viņš pats teicis, ka tad Rīgā līguma summai ar Di jābūt divas vai pat trīs reizes lielākai nekā Krēfeldē.
Reķim līgums Volfsburgā beidzas. Lai Sējējs mēģina.

7. seminsh.
Sveiki, Jāni.
1. Kuru no šosezon klāt nākušajiem ārzemniekiem Dinamo vajadzētu censties paturēt arī uz nākamo sezonu?
2. Vai esi piefiksējis, vai spēj labi prognozēt spēļu rezultātus?
3. Ja liktu atteikties no alus vai hokeja, ko izvēlētos?

1. Pēc 36 spēlēm - nevienu.
2. Ar prognozēšanu neaizraujos. Reizēm jūtu, ka varam sist Kazaņu vai kādu citu monstru. Bija gandrīz par 100 % pārliecināts, ka pēc trim zaudējumiem sezonas sākumā Maskavā DI uzvarēs Spartak, un tā arī notika.
3. Alu dzeru tikai no apmēram 25 gadu vecuma un elementāri to varu aizstāt ar rumu, ko arī labprāt daru.

8. Blues.
Ja tu Jani butu izlases treneris, vai tu nemtu izlase Ivananu ? Musu viegla svara speletji jau sen ir paradijusi uz ko vini ir spejigi.....Jani, ka tu doma cik vartus pasaules cempi gutu Hossa ,ja vinam butu tads speles laiks ,kads bija Ivananam pie Znaroka ??? Un tikai nevajag stastit ka Ivanans neiederas Znaroka speles kocepta.

Man par to būtu ilgi jādomā, jo Raitis ir no ''LB-79'', kur spēlēja arī mans dēls.
Uz īsu turnīru varbūt arī neņemtu, bet ja PČ var izmantot 26 spēlētājus, tad Raiti arī ņemtu. Bet! Būtu ilgi jādomā, kur viņu vislabāk izmantot.
Hosa - Ivanāns! Jā, tas ir jautājums par trenera uzticēšanos spēlētājam. Norejot Znaroku tikai neizmirsīsim, ka viņš bija PIRMAIS treneris, kurš Ivanānu uzaicināja uz izlasi.
Šķiet, par to rakstīju SA pirms Bernes, ka Znaroks nevar atrast Raitim vietu izlasē. Neesi slinks, pameklē.

9. marlim.
Sveiks Jāni!
Kāds ir tavs viedoklis par Dinamo Juniors spēlējošo aizsargu Ēriku Ševčenko? Vai viņš ir spējīgs nākotnē kļūt par Latvijas izlases aizsargu un Dinamo aizsargu!

Ševčenko pārāk maz esmu redzējis. Kā saka Beresņevs, tad iespējas ir daudziem, tikai jāprot tās izmantot un nepalaist garām īsto mirkli. Lai Ērikam veicas! Beresņevs šobrīd viņam ir ideālais variants.

10. Maredo. Jāni, kā tev šķiet. Daudzi hokeja eksperti uzskata, ka Šupleram nav praktiski nekādu izredžu trenēt DR arī nākošo sezonu. Vai nebūs tā ka, Šuplera aiziešana samazinās Hosas iespējamību palikt Rīgā. Jo kā zināms Hosa zin ka Julius viņam dos daudz spēles laika. Bet ja Šuplers aiziet tad Hossa vairs nevares justies droši, jo viņš nezin cik daudz uz viņu paļausies jaunais treneris.

Es nedomāju, ka Šupleram nav izredžu. Skaidrs, ka viņam iekšā gruzd aizvainojums par Di priekšnieku stulbumu, bet, ja nebūs labāka piedāvājuma un, ja Di nebūs vēlmes kaut ko mainīt?
Šaubos tikai, vai Šupis varētu atrast iespēju sdarboties ar Skudru, kurš esot Savicka padomdevējs.
Šuplers - Hosa! Tieši tā, kā raksti.

11. taisnatiesa.
liels paldies par atbildēm, protams, gribētu par to visu padiskutēt, bet to varbūt kādreiz pie kāda alus kausa...

Šī nu gan ir lieta, ko nedrīkst atlikt uz 2010. gadu!

12. Merters
Sveiks!
Kam (un par ko) zaudēji derībās, kad nodzini matus? Un ko būtu vinnējis, ja uzvarētu tajās derībās?
kāpēc, kad spēles starplaikos iztirzājat spēli ar kādu no kolēģiem un atbildot uz viņa jautajumu, Tu nevis skaties vinam acīs, bet kaut kur nenoteikta virzienā?

Viss bija vienkārši un par to rakstīju SA. Pirms spēlēm pie Latvijas žurnālistiem nāca Harijs Vītoliņš, lai stāstītu, kas un kā. Kā mēs tos banku svensonus: no priekšas, pakaļas, sāniem.
Beigās par kaut ko zirgojāmies. Prasīju Harim, vai mēs visi varēsim smaidīt arī pēc spēles ar Zviedriju.
''Ja mēs pēc spēles smaidīsim, tad Janka visiem uzsauc pa dzērienam!'', bez manas piekrišanas nākotnes ainu iezīmēja Vītoliņš. Bet Māris Zembergs vēl piemeta klāt: ''Ja jūs uzvarēsiet, mēs abi ar Matuli nodzenam matus uz nullīti.'' Muļķigi bija tikai tas, ka Zembis tāpat jau bija gatavojies savus matus dzīt nost.

Neesmu ekrāna zvaigzne un, ja man neatgādina, varu skatīties arī zvaigznēs. Kā filmā ''Džezā tikai meitenes'' teica Džozefīnes vai Dafnas precinieks - katram savi trūkumi.

13.120 varcargs
Kā liepājniekam (kurš gan jau divus gadu desmitus mīt Rīgā) man bieži taujā - ja reiz es tik ilgi (gadus 30!) fanoju par hoķi, noteikti pats esmu spēlējis. Neesmu vis, es saku: Liepājā nebija halles, nebija kārtīgu ziemu, man nebija slidu, un gan jau arī traucēja zināmas ķermeņa daļas
Bet tad es aizdomājos - vai no Liepājas puses vispār ir nācis kāds vērā ņemams hokejists? Es nerunāju par tiem puikām, kas sāka līdz ar LM halli un pašlaik vēl ir pusaudža gados. Vai pirms tam kāds bija? Vai no Kurzemes vispār kāds bija, ja neskaita, protams, Talsus? Vai tiešām visi vietējie ir no Rīgas un tās apkaimes? ja pareizi zinu, Cipulis ir cēsinieks, vēl kāds bija no Aizkraukles.

Reķis, Feldmanis - Jūrmala.
Tribuncovs - Ogre.
Cipulis - Cēsis.
M. Ziediņš, Galviņš, Raitums - Talsi.
Šķiet, pārējie rīdzinieki.

     [+] [-]

, 2009-12-24 19:11, pirms 15 gadiem
Kā Jūs vērtējat šo gadu Latvijas sportā?
Esat, kaut kur pārsteigts? Varbūt izbrīnīts?
Ko novēlētu mūsu olimpiešiem ?
Slēpts komentārs: rapidfire

  +1 [+] [-]

, 2009-12-24 19:36, pirms 15 gadiem
Par Balderi piekrītu 100%,turklāt jāņem vērā vēl arī tolaiku un patreizējais ekipējums! Varbūt jau ideāli,ja puika tā kārtīgi sāk ar daiļslidošanu,pēc tam pāriet uz hokeju.
Jaukus Ziemassvētkus!

 +18 [+] [-]

, 2009-12-24 20:01, pirms 15 gadiem
Pēc manā rīcībā esošās informācijas Čudinovs dzīvo Minhenē un darbojas atkritumu biznesā.

Tāds Minhenes Soprano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-24 20:17, pirms 15 gadiem
uz manu jautājumu neatbildēja

  +6 [+] [-]

, 2009-12-24 21:00, pirms 15 gadiem
Tam komentētājam "2. playthegame" Latvijas rakstīšana ar mazo burtu jau ir ieradums, nez vai tā ir attieksme vai sava dulluma apliecinājums?

Bet vispār, gribētos lai pirms publicēt rakstu, tomēr izlabo kļūdas, valoda mums ir viena un jāciena sevi un savējie!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-24 22:53, pirms 15 gadiem
Sveiks Jāni
Man sekojoš jautājums:
Iepriekšējā PČ 2009.gadā Kad LV parsteidza visus un uzvareja Zviedrus
Kā juties tu tajā brīdī?
Un ja LV uzvarēs kādu grandu OS vai PČ atkal nogriezīsi matus vai šoreiz kādu citu lietu darīsi?

  +1 [+] [-]

, 2009-12-24 23:39, pirms 15 gadiem
Iespejams, ka ari par sho speletaju daudz nezinasi bet ja nu tomer kaadas ir tavas domas?
Pelšs Kristiāns - Spelee Dinamo juniors sastavaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-25 00:29, pirms 15 gadiem
1.vai šogad OS un PČ spēlēs vecā maiņa Sprukts-Ankipāns-Karsums vai OS Ģirta vietā spēlēs Daugaviņš?
2.Bārtulis nostiprināsies NHL un uzpēlēs piemēram Detroitas vai pitsburgas sastāvā?
3.Roberts Bukarts ideāls jauns spēlētājs. Visas iespējas tikt NHL.Kāds viņam ir izredzes un vai uz šo PČ pieaugušajiem Bukartam ir cerības ?
4.Nākoš gad Marsels Hossa spēlēs Dinamo Rīga vai?
5.Dinamo dabūs atpakaļ Hartiganu vai Elisonu?
6.Saulietis spēlēs PČ un (vai) OS un (vai) Rīgā?
7.kādu spēli rāda dinamo?
PALDIES

     [+] [-]

, 2009-12-25 03:49, pirms 15 gadiem
jāni,ko jūs domājat par totalizatoriem? esat kādreiz spēlējis,cik vinnnējis,ko sakat par tiem,kas to dara maizei utt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-25 11:08, pirms 15 gadiem
hugo7, 2009-12-24 19:11, vakar, citēt
Kā Jūs vērtējat šo gadu Latvijas sportā?
Esat, kaut kur pārsteigts? Varbūt izbrīnīts?
Ko novēlētu mūsu olimpiešiem ?

Normāls gads. Ir +, kā hokeja uzvara pār Zviedriju. Patika, kā sāka basketbolistes. Īpaši pārsteigts par neko neesmu. Iepriecināja Miņins, Masaļakis, Ozoliņš, arī pludmales volejbolistes.

Vankūverā? Ja Turīnā bija viena - pirmā medaļa, tad Kanādā vajag divas. Hokejistiem tikt labāko astotniekā.

     [+] [-]

, 2009-12-25 11:12, pirms 15 gadiem
Kimi Raikkonen, 2009-12-24 22:53, vakar, citēt
Sveiks Jāni
Man sekojoš jautājums:
Iepriekšējā PČ 2009.gadā Kad LV parsteidza visus un uzvareja Zviedrus
Kā juties tu tajā brīdī?
Un ja LV uzvarēs kādu grandu OS vai PČ atkal nogriezīsi matus vai šoreiz kādu citu lietu darīsi?

Man pa šiem gadiem ir uzaugusi diezgan bieza āda, bet skaidrs, ka prieks par uzvaru pret Zviedriju bija. Varbūt no sportiskā viedokļa augstāka pat vērtējama uzvara pret Šveici.

Es labprāt matus nogrieztu jau tagad, jo esmu apaudzis.
Ja būs kāda ĻOTI liela uzvara, kaut ko jau izdomāsim. Esmu parliecināts, ka Bernē Kirovs arī būtu bez matiem, ja 1.4 finālā uzvarētu Kanādu.

     [+] [-]

, 2009-12-25 11:18, pirms 15 gadiem
tullamore, 2009-12-24 23:39, vakar, citēt
Iespejams, ka ari par sho speletaju daudz nezinasi bet ja nu tomer kaadas ir tavas domas?
Pelšs Kristiāns - Spelee Dinamo juniors sastavaa

Pelšs nav slikts, bet DI/J nevar konkurēt ar 1988. g. Jau rakstīju, ka man patīk, kā spēlē Zembergs, arī Džeriņš. Pelšs ir divus gadus jaunāks par Indraši un Vilkoitu un šobrīd nav tik labs kā šie abi.

Cik redzēju, tad pērn Latgalē viņš bija mazliet labāks: 1. maiņa, blakus Bauba... Ja Kristiānam būs laba veselība, ko, protams, novēlu un ļoti liela griba, viņš var tālu tikt. Bet. 17 gadu vecumā Bļinovs un Širokovs (1981) bija labāki, taču tagad nav Dinamo.

Ir spēlētāji, kas progresē arī 24-25 gadu vecumā (Cipulis), pie viņiem droši vien jāpieskaita arī Sotnieks (22) un ir, kas sevi izsmēluši 17, 18, 19 gados.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-25 11:21, pirms 15 gadiem
tuk_tuk_te_lohs, 03:49, pirms 7 stundām, citēt
jāni,ko jūs domājat par totalizatoriem? esat kādreiz spēlējis,cik vinnnējis,ko sakat par tiem,kas to dara maizei utt?

Es par tiem vienkārši nedomāju. Tāpat kā nedomāju par sausumu Sudānā un daudzām citām lietām.
Nespēlēju.
Jā, ir man paziņas, kas spēlē. Šad tad, bet ļoti reti, kāds prasījis arī padomu, kurš varētu uzvarēt.
Sportistiem, treneriem, sporta darbiniekiem un arī sporta žurnālistiem nevajadzētu spēlēt.

     [+] [-]

, 2009-12-25 11:28, pirms 15 gadiem
plus, 08:26, pirms 3 stundām, no wap.sportacentrs.com, citēt
kapec ICEBOX studijaa kad viesiem jautaajumus uzdod tas otrs vaditaajs, viesi atbild un skatas uz tevi nevis uz jautaataaju?
kaadu alu esi iecieniijis?gaisho,tumsho,stipro?vai alko rebumaa esi SA uzpiedis kadu rakstu?

Tā kā ICEBOX tiek montēts un mūs filmē arī no sāniem un pat aizmugures, es ne vienmēr sekoju, kur atrodas kameras. Daru, ko gribu. Bet neesmu ievērojis, ka intervējamie skatītos tikai uz mani. Pavērošu.

Alus pēc formulas nevar būt slikts. Latvijā diemžēl nekad nevar zināt, ko ielies kausā. Ja ziemas laikā Ozolniekos ielej mazliet skābu tērvetnieku, tad otrreiz to tur vairs nekad nepirkšu.

Principā, nē, jo raksts - apmēram 8000 zīmju - no manis prasa divas, divarpus stundas. Bet viens vai divi kokteiļi rakstīšanai netraucē.

     [+] [-]

, 2009-12-25 11:35, pirms 15 gadiem
ricards5, 00:29, pirms 11 stundām, citēt
1.vai šogad OS un PČ spēlēs vecā maiņa Sprukts-Ankipāns-Karsums vai OS Ģirta vietā spēlēs Daugaviņš?
2.Bārtulis nostiprināsies NHL un uzpēlēs piemēram Detroitas vai pitsburgas sastāvā?
3.Roberts Bukarts ideāls jauns spēlētājs. Visas iespējas tikt NHL.Kāds viņam ir izredzes un vai uz šo PČ pieaugušajiem Bukartam ir cerības ?
4.Nākoš gad Marsels Hossa spēlēs Dinamo Rīga vai?
5.Dinamo dabūs atpakaļ Hartiganu vai Elisonu?
6.Saulietis spēlēs PČ un (vai) OS un (vai) Rīgā?
7.kādu spēli rāda dinamo?
PALDIES

1. Domāju, ka Sprukts, Ankipāns un Karsums.
2. Nostiprināsies. Bet par Detroitu vai Pitsburgu nevar atbildēt neviens. Ceru, ka Osis tiks līdz kādam Stenlija kausa finālam.
3. Par Bukartu un NHL neesmu tik pārliecināts. Par PČ tāpat. Man šobrīd Jekimovs liekas labāks.
4. Cik esmu dzirdējis, viņam nekas nebūtu pretī, bet Hosa un Šuplers Rīgā tomēr ir tandēms. Vai Hosa paliktu arī pie cita trenera? Nezinu.
5. Ja pietiks naudas, tad varētu dabūt. Man Elisons patīk labāk.
6. PČ un Saulietis ir reālāk nekā PČ un Bukarts. Domāju, ka Vankūerā gan viņš nebūs.
7. Tur jau būtu jāraksta traktāts! Tāpēc atbildēšu ar vienu vārdu - dažādu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-25 13:32, pirms 15 gadiem
plus, 11:54, pirms 2 stundām, no wap.sportacentrs.com, citēt
Bet Jaani,kaa tad ar to alu?kaadu tju dzer

Tieši šobrīd - Starij meļņik.

     [+] [-]

, 2009-12-25 13:37, pirms 15 gadiem
nezinu vai uzdot šeit vai Jautā Matulim!

Kas noticis ar agrāk potenciālu hokeja zvaigzni Vadimu Romanovski? Agrāk bija LM zvaigzne, tika uz PČ (ja nemaldos 4 golus iesita), tad spēlēja Itālijā. Kas tagad ar viņu?
Paldies. Priecīgus Svētkus!

     [+] [-]

, 2009-12-25 13:43, pirms 15 gadiem
kaamis007, 13:37, pirms 4 minūtēm, citēt
nezinu vai uzdot šeit vai Jautā Matulim!

Kas noticis ar agrāk potenciālu hokeja zvaigzni Vadimu Romanovski? Agrāk bija LM zvaigzne, tika uz PČ (ja nemaldos 4 golus iesita), tad spēlēja Itālijā. Kas tagad ar viņu?
Paldies. Priecīgus Svētkus!

Vadims (78) spēlē Monarch/Ozolnieki. Ir uzcēlis skaistu māju, audzina dēlu un droši vien arī strādā. Pusotru gadu neesmu saticis. Viņš ''Rīgā 2000'' neiepatikās Šupleram, ar Liepāju bija saēdies. Bet par dzīvi viņš nesūdzas.
Paldies. Priecīgus svētkus arī Tev!

     [+] [-]

, 2009-12-25 13:49, pirms 15 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: tullamore, 2009-12-24 23:39, vakar, citēt
Iespejams, ka ari par sho speletaju daudz nezinasi bet ja nu tomer kaadas ir tavas domas?
Pelšs Kristiāns - Spelee Dinamo juniors sastavaa

Pelšs nav slikts, bet DI/J nevar konkurēt ar 1988. g. Jau rakstīju, ka man patīk, kā spēlē Zembergs, arī Džeriņš. Pelšs ir divus gadus jaunāks par Indraši un Vilkoitu un šobrīd nav tik labs kā šie abi.

Cik redzēju, tad pērn Latgalē viņš bija mazliet labāks: 1. maiņa, blakus Bauba... Ja Kristiānam būs laba veselība, ko, protams, novēlu un ļoti liela griba, viņš var tālu tikt. Bet. 17 gadu vecumā Bļinovs un Širokovs (1981) bija labāki, taču tagad nav Dinamo.

Ir spēlētāji, kas progresē arī 24-25 gadu vecumā (Cipulis), pie viņiem droši vien jāpieskaita arī Sotnieks (22) un ir, kas sevi izsmēluši 17, 18, 19 gados.
Taisnības labad jāatzīst, ka ir arī piemēri, kad puiši 17-18 gados nebūt neradīja Pelša cienīgu sniegumu, vai jau bija norakstīti, bet vienalga, vēlāk, apliecināja sevi kā labi profesionāļi. Noteicošais tāpat būs darba spējas un vēlme ko sasniegt, jo talants Pelšam ir, arī masu ja vēlēsies sasniegs, bet augums pieskaitāms pie nedaudzajiem mīnusiem, bet plusu tāpat ir daudz vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-25 14:04, pirms 15 gadiem
trakais v.4, 13:50, pirms 10 minūtēm, citēt
Sveiks,Jāni.
Kā tu uzskati vai nevajag Laviņu atstāt mājās un uz OS Vankuverā ņemt Kuldu?
skatoties RD spēles,Rodrigo kaut kā nepārliecina ne ar ko neizceļas.Bet lasot ziņas Kulda jau plosās AHL.

Manā un es domāju, ka arī Zanroka izlasē Laviņš ir. Decembrī Di viņam tikai viens zaudēts mikromačs, Minskā 0-2.
Mani Laviņš pārliecina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-25 15:37, pirms 15 gadiem
Vai Latvijai vajadzētu piedāvāt pilsonību Rīgā dzimušajam Viktoram Tihanovam kurš spēlē NHL?Un ko tu domā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja