Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

Mērenais Šuplers piestāv "Dinamo"

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Mērenais Šuplers piestāv "Dinamo"
Jūliuss Šuplers Rīgā nosvinēja savu 60. dzimšanas dienu un tika atzīts par 2010. gada "Goda rīdzinieku."

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" akcionāri piedāvājuši Jūliusam Šupleram darbu vēl uz vienu gadu, kas viņam "Dinamo" jau būtu ceturtais. Vienā ziņā šāds piedāvājums dod zināmas garantijas. Ka nekas būtiski Rīgā nemainīsies. Ka "Dinamo" vadību apmierina tas, ka treneris trešo pavasari ieved komandu play-off, bet uz Gagarina kausu mēs nepretendējam.

NHL, kur tiek publiskoti klubu budžeti un spēlētāju algas, ir diezgan viegli salīdzināt, vai treneris uzvarējis ar meistarīgu un dārgu komandu, vai tas tiešām bijis varoņdarbs un uzvarējusi mazbudžeta komanda. KHL pat oficiālos ciparus tur aiz deviņiem zieģeļiem, taču tāpat visi zina, ka "Salavat Julajev", SKA, Kazaņa, Omska, Magņitka un "Loko" naudu neskaita. Tiek lēsts, ka SKA budžets ir vairāk par 60 miljoniem dolāru, bet Rīgai tas ir četras reizes mazāks. Mūsu dārgākie spēlētāji - Ozo, Ņiživijs un Dārziņš Ufā vai SKA pēc naudas būtu ne augstāk par otro maiņu. Arī Šuplera alga, salīdzinot ar citu treneru atalgojumu. nav nekāda astronomiskā, pēc neoficiālas informācijas zem 200 000 eiro gadā. Protams, "Dinamo" var dabūt potenciāli labāku treneri par Šupleru gan no Krievijas, Kanādas un ASV. Taču ne par tādu naudu.

Daudzkārt esmu dzirdējis, ka "Dinamo" vajag treneri kanādieti vai skandināvu, taču jau Kurta Lindstrēma gadījums parādīja, ka skandināvs mentāli ir patālu no latvieša vai Latvijas krieva. Turklāt Lindstrēms tikai trešajā darba gadā iebrauca, kas ir kas Latvijā. Strādājot ar klubu, tas noteikti notiktu ātrāk, taču pirmā sezona vai vismaz tās pirmā puse kanādietim vai skandināvam paietu, lai iepazītos, ko kurš var un kāda ir mūsu (arī Krievijas) dzīves realitāte. Kopā ar Šupleru 2008. gada pasaules čempionātā Halifaksā kā iespējamais "Dinamo" galvenais treneris tika minēts arī Bobs Ftoreks (ASV, 1952., 1972. gada OS vicečempions). Bijušajam "Devils" trenerim gan nekādu lielo panākumu nebija, ja neskaita Kaldera kausa iegūšanu 1995. gadā, arī pēc tam viņa vadītās komanda pārsvarā netika play-off vai arī zaudēja pirmajā kārtā. Kad "Dinamo" idejas bīdītājs Viesturs Koziols vaicāja manas domas, tās bija: "Labāk zināms un pazīstams slāvs, nekā mums nezināms Ftoreks."

Esmu dzirdējis stāstus, ka daudziem "Dinamo" hokejistiem Šuplers esot līdz kaklam. Esmu dzirdējis, ka pieredzējuši spēlētāji Šupleru kā treneri salīdzina ar klaunu. Droši vien Ozoliņš NHL ir spēlējis pie tādiem treneriem, kuri no komandas spēj izspiest visu un vēl mazliet. Arī šajā KHL regulārajā čempionātā Šuplers no "Dinamo" neizspieda maksimumu, otro pavasari radot intrigu - tiksim vai netiksim play-off. Droši vien pie labākiem treneriem ir spēlējuši arī Ņiživijs, Laviņš, Reķis, Karsums, Telkvists, Hartigans un vēl daži.

Esmu dzirdējis arī, ka "Dinamo" panākumos nebūt noteicošais neesot Šuplera devums. Psiholoģiski komandu spārnos ceļot Ozoliņš, arī vairākuma izspēli koordinējot Sandis. Naumovs atbild par vārtsargiem, Ignatjevs par aizsargiem, Ābols par uzbrucējiem, turklāt pusminūtes pārtraukumos tieši Artis ir tas, kurš stāsta spēlētājiem, kas darāms. Un ne jau tikai tāpēc, ka labāk prot latviešu valodu. Par ko tad atbild Šuplers, ja apkārt tik daudz labu palīgu? Un vai vispār nevar iztikt bez viņa?

Droši vien, ka Sandis, Artis, Sergejs un Viktors kā hokejisti ir bijuši labāki par Šupleru un, iespējams, ka viņi visi arī labāk izprot hokeju, taču Šuplers ir visa šā kolektīva vadonis un ar to arī viss ir pateikts. Vai Šuplers ir labs vai slikts speciālists? Ir par viņi labāki treneri KHL, taču ir arī par viņu sliktāki. Piemēram, nezinu, kur bagātā Pēterburga atrada tādu Zanatu? Amerikāņu pragmatisma filozofijā katra cilvēka vērtību nosaka viņa padarītais (arī nopelnītie dolāri!). Ņemot par mērauklu šā gada Gagarina kausa izcīņu, Šuplers ir vienā rindā ar Vaclavu Sikoru (SKA), Raimo Summanenu ("Avangard") un Zinetulu Biļaļetdinovu ("AK Bars"). Virs Julo tikai Vladimirs Vujteks ("Loko"), Milošs Ržiha ("Atlant"), Vjačeslavs Bikovs ("SJ") un Kari Heikila (Magņitka)...

Paturot Šupleru, "Dinamo" vadība praktiski ne ar ko neriskē. Arī ceturtajā darba sezonā Šuplers ar mazbudžeta komandu kalnus negāzīs, ļoti labiem ārzemju hokejistiem mums nepietiks naudas, balansēsim uz play-off robežas, tauta uz hokeju turpinās gāzties lielā masā, Latvijas TV7 hokeju (arī fārmklubu!) rādīs katru otro vakaru. Kāpēc gan lai Savickis un partneri kaut ko mainītu? Tikai mainīšanas dēļ? Znaroks vai Ržiha te visu saceltu kājās un gribētu darīt pēc sava prāta, kas priekšniekiem nemaz nepatīk. Bet mērenais Šuplers piestāv "Dinamo".

  +5 [+] [-]

, 2011-03-22 02:04, pirms 14 gadiem
Tā jau ir, kāda jēga ķert un grābt otrās šķiras kanādiešus vai zviedrus? Tā pat kamēr jauns treneris iebrauks uz ko mūsu pašu letiņi ir spējīgi paies labs laiks un tikmēr play-offs būs aizbēdzis neaizsniedzamā attālumā.
Dinamo nav tik bagāts lai varētu sapirkt visādus demitras, rahunekus un šatanus, kas NHL nospēlējuši pārdesmit sezonas. Tāpat nav jēga sacerēties par pirmā lieluma treneriem.
Mazbudžeta variants Šupis atbilst lēto spēlētāju selekcijai, kas tiek praktizēta Rīgā. Vismaz mēs zinām ko dabūjam.

  +6 [+] [-]

, 2011-03-22 06:22, pirms 14 gadiem
Matulim taisnība...

  -2 [+] [-]

, 2011-03-22 07:30, pirms 14 gadiem
Matuļa raksts balstās uz-...esmu dzirdējis... .

  -1 [+] [-]

, 2011-03-22 08:32, pirms 14 gadiem
pirmajā gadā skatījāmies, kā notiek lietas. otrajā gadā pārforsējām ar fizisko gada sākumā un nosēdāmies gada vidū - labi, ka bija Olimpiāde, kas izvilka pasākumu. Trešajā gadā Šuplers apdirsās ar savām sastāva maiņām, un spēļu trešajiem periodiem, kad izlaidām vismaz desmit uzvarētās spēles. Iespējams, ka ceturtais gads būs pilnā loze un tiksim tāklāk par PO otro kārtu. To gan Julijuss var sakārtot, lai arī kā viņš man nepatīk...

  +6 [+] [-]

, 2011-03-22 08:38, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Matuļa raksts balstās uz-...esmu dzirdējis... .
Jā, varbūt. Tikai dzirdējis viņš ir daudz un arī daudz zina. Turklāt prot labi rakstīt

  -2 [+] [-]

, 2011-03-22 08:50, pirms 14 gadiem
Vistrāpīgākais Matuļa tekstā ir pēdējais teikums!!Tikai-cik ilgi cilvēkus vilinās šāds Šuplera Dinamo??Jā,viņi lieliskā spēlē apspēlēja MD,bet riebās skatīties to pašu spēlētāju attieksmi spēlēs pret Loko!!Bez pašatdeves nav progresa,un ne jau nauda vien nosaka visu.Mūsu pašu spēlētājiem vēl ir kur progresēt,bet tas ir iespējams tikai tad,ja treneris māk izdzīt komandu,izspiest no viņas maksimumu katrā spēlē!Šuplers to nemāk jau trešo gadu pēc kārtas!!Dinamo pilnībā ir izgāzies katrā play-off pa reizei-pirmajā gadā pret MD,otrajā pret MVD,šogad pret Loko!!Un ne jau rezultāts ir izgāšanās,bet gan parādītā attieksme laukumā!!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-22 08:53, pirms 14 gadiem
Bingo! Precīzi manas domas. Nākamajā sezonā mūs gaida paredzams hokejs ar paredzamu rezultātu. Fani tāpat gāzīs arēnu apkārt. Un kāpēc gan akcionāriem ko mainīt, ja labākajā gadījumā varētu iegūt pāris izpārdotas spēles play-off.

  -2 [+] [-]

, 2011-03-22 09:03, pirms 14 gadiem
Kas saja savarstijuma pateikts? Tikai tas, ka bez Suplera var iztikt. Matuli, labak raksti par rozu audzesanu! Totals apvainojums Supleram un bez jebkada pamata!

  +5 [+] [-]

, 2011-03-22 09:15, pirms 14 gadiem
kā ko dara šuplers!?!?!? taisa horoskopus, numerlogam zvana, sapņo sastāvus un nākamā dienā tos saliek savā marku albūmā, da i visas dinamo spēlēs viņš skatās, tā kā nevajag teikt ka neko nedara

bet ja nopietni, tad komandas uzdevumus parāda treneris, var daudz ko teikt par fināliem, bet atstājot Jūli ir skaidrs - mūsu uzdevums ir tikt PO, tā kā atkal muļļāsimies.

  +7 [+] [-]

, 2011-03-22 09:33, pirms 14 gadiem
Jābūt objektīviem- Šuplera nopelni šīs sezonas RD panākumos ir visai mazi. Znaroka Dinamo sezonas beigās bija tik novajināts un stipri buksēja, ka jebkura no play-off tikušajām komandām varētu mēģināt to apspēlēt sērijā. savu trenera meistarību viņš varēja parādīt pret Loko, bet tur bija "kiška tonka". Neuzminēja ne ar aizsargiem, ne vārtusargiem, ne spēles plānu! Neprata arī komandu pareizi noskaņot. Janis diezgan precīzi apraksta, ko par Šupi domā un kā viņu uztver komanda. Tapēc nedomāju, ka nākamsezon ar Šupi varētu sasniegt ko vairāk. Un nevajag RD tik drausmīgi "pribedņjatj" kā mazbudžeta komandu ! Sējējs pats ir teicis vairākas reizes, ka RD budžets ir pie 20 milj eiro, tas ir ap28 milj $, tātad nevis 4 reizes mazāks, kā Tu raksti, bet puse no GRANDU budžeta. Analogi +/- budžeti ir lielākajai daļai līgas komandu. Nevajag aizmirst , ka RD, atšķirībā no Krievijas komandām ir vieglāk par lētāku naudu savākt labākus spēlētājus vairāku faktoru dēļ, kurus tagad neapspriedīsim. °Šuplera loma RD ar katru gadu kļūst arvien mazāka (šogad pēc Ignatjeva piesaistes īpaši ), bet viņa kļūdas- arvien redzamākas. Tāpēc nedomāju, ka pat tie 200 tk eiro par viņu ir sapratīga maksa. Bet nu saimniekiem labāk redzams...

  +1 [+] [-]

, 2011-03-22 09:54, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Matuļa raksts balstās uz-...esmu dzirdējis... .
Un uz ko balstās tavs teiktais!? Atkal kādu nolieku?

  +7 [+] [-]

, 2011-03-22 10:01, pirms 14 gadiem
Interesanti, interesanti...
Krievi te ar slavē Šupleru, bet visi kā viens no tiem slavinātājiem nekur nav iedziļinājušies. Mēraukla - budžets, uzvaru skaits un play-off otrā kārta. Tad, kad uzrodas kāds cilvēks kurš saprot, ka hokeju spēlē dzīvi cilvēki, spēks, meistarība, emocijas un intelekts (nevis uzvārdi un papīrītis uz kura viņi ir uzrakstīti), tad kaut kā slavinājumi pazūd. Tad pēkšņi tiek p[amanīts tas mūžigais bardaks uz laukuma, mūžīgā nespēja spēlēt 1. vijoli, nespēja atstrādāt savu un nepeiciešamības gadījumām, pusīti no partnera darba laukumā.

Atlant spilgts piemērs. Arī tā komanda īsti nemāk spēlēt pretinieka zonā, arī viņiem ir vieglāk spēlēt uz pretuzbrukumiem, bet ar nagiem skrāpējoties par ledu viņi pārvarēja SKA un iekļuva nākamajā kārtā. Pēdējie spēki un neatlaidība. Kaut kā reti no Dinamo večiem var redzēt pēdējos divus minētos, pat teiktu ar katru nākamo sezonu aiz vien mazāk.

     [+] [-]

, 2011-03-22 10:02, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Matuļa raksts balstās uz-...esmu dzirdējis... .
Gena, nu taču nevar būt tik negatīvs visu laiku

     [+] [-]

, 2011-03-22 10:09, pirms 14 gadiem
beiziiters rakstīja: Jābūt objektīviem- Šuplera nopelni šīs sezonas RD panākumos ir visai mazi. Znaroka Dinamo sezonas beigās bija tik novajināts un stipri buksēja, ka jebkura no play-off tikušajām komandām varētu mēģināt to apspēlēt sērijā. savu trenera meistarību viņš varēja parādīt pret Loko, bet tur bija "kiška tonka". Neuzminēja ne ar aizsargiem, ne vārtusargiem, ne spēles plānu! Neprata arī komandu pareizi noskaņot. Janis diezgan precīzi apraksta, ko par Šupi domā un kā viņu uztver komanda. Tapēc nedomāju, ka nākamsezon ar Šupi varētu sasniegt ko vairāk. Un nevajag RD tik drausmīgi "pribedņjatj" kā mazbudžeta komandu ! Sējējs pats ir teicis vairākas reizes, ka RD budžets ir pie 20 milj eiro, tas ir ap28 milj $, tātad nevis 4 reizes mazāks, kā Tu raksti, bet puse no GRANDU budžeta. Analogi +/- budžeti ir lielākajai daļai līgas komandu. Nevajag aizmirst , ka RD, atšķirībā no Krievijas komandām ir vieglāk par lētāku naudu savākt labākus spēlētājus vairāku faktoru dēļ, kurus tagad neapspriedīsim. °Šuplera loma RD ar katru gadu kļūst arvien mazāka (šogad pēc Ignatjeva piesaistes īpaši ), bet viņa kļūdas- arvien redzamākas. Tāpēc nedomāju, ka pat tie 200 tk eiro par viņu ir sapratīga maksa. Bet nu saimniekiem labāk redzams...
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" budžets aizvadītajā sezonā bija 12 miljoni eiro (aptuveni 8,4 miljoni latu), intervijā izdevumam "Lietišķā diena" atklāja kluba padomes priekšsēdētājs un lielākā akcionāra "Itera Latvija" prezidents Juris Savickis.

Iepriekšējās sezonās "Dinamo" budžets bija aptuveni 15 miljoni ASV dolāru (7,65 miljoni latu)....

     [+] [-]

, 2011-03-22 10:29, pirms 14 gadiem
Šuplera dižākā kļūda šosezon bija maiņu jaukšana,
Mikušs, bet - sanāca ļoti labi, gandrīz, kā katru gadu,
jo ragulārās sezonas beigās rīdziniekiem bija jāsāk
spēlēt uz dzīvību un nāvi jeb par iekļūšanu izslēkšanas
spēlēs, tas bija savdabīgs izslēgšanas spēļu hokejs,
kas būtībā palīdzēja sagatavoties pirmajai kārtai.

Šuplera kļūdas arī otrajā sezonā izvērsās pateicīgas,
kaut gan izslēgšanas spēļu sērijā pret "SKA" cepeti
jau sāka gatavot sezonas vidū, kad rīdzinieki mājas
apstākļos izcepa "SKA" un Jēkabs Rēdlihs vēl paspēja
pamieloties ar Maksimu Ribinu.

Pirmā sezona - pirmos kucēnus parasti sūta uz jūras skolu.

Apstākļu sakritība, ka viss izvēršas tik labi?
Šķiet, ka Rīgas "Dinamo" izslēdzi no "Play-off"
tikai tās komandas, kuras regulārās sezonas
laikā ir slaukuši, bet - ja izslēgšanas spēlēs
trāpās komanda, kuru esam uzvarējuši maz,
tad uzvar stiprākais. Vai tā būs arī 4. sezonā?

  +3 [+] [-]

, 2011-03-22 10:34, pirms 14 gadiem
beiziiters rakstīja: Jābūt objektīviem- Šuplera nopelni šīs sezonas RD panākumos ir visai mazi. Znaroka Dinamo sezonas beigās bija tik novajināts un stipri buksēja, ka jebkura no play-off tikušajām komandām varētu mēģināt to apspēlēt sērijā. savu trenera meistarību viņš varēja parādīt pret Loko, bet tur bija "kiška tonka". Neuzminēja ne ar aizsargiem, ne vārtusargiem, ne spēles plānu! Neprata arī komandu pareizi noskaņot. Janis diezgan precīzi apraksta, ko par Šupi domā un kā viņu uztver komanda. Tapēc nedomāju, ka nākamsezon ar Šupi varētu sasniegt ko vairāk. Un nevajag RD tik drausmīgi "pribedņjatj" kā mazbudžeta komandu ! Sējējs pats ir teicis vairākas reizes, ka RD budžets ir pie 20 milj eiro, tas ir ap28 milj $, tātad nevis 4 reizes mazāks, kā Tu raksti, bet puse no GRANDU budžeta. Analogi +/- budžeti ir lielākajai daļai līgas komandu. Nevajag aizmirst , ka RD, atšķirībā no Krievijas komandām ir vieglāk par lētāku naudu savākt labākus spēlētājus vairāku faktoru dēļ, kurus tagad neapspriedīsim. °Šuplera loma RD ar katru gadu kļūst arvien mazāka (šogad pēc Ignatjeva piesaistes īpaši ), bet viņa kļūdas- arvien redzamākas. Tāpēc nedomāju, ka pat tie 200 tk eiro par viņu ir sapratīga maksa. Bet nu saimniekiem labāk redzams...
Rīgas "Dinamo" sezonas budžets - 12 miljoni eiro. Kurš ir melis? Sējējs vai Savickis?

  +4 [+] [-]

, 2011-03-22 10:44, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: Gena, nu taču nevar būt tik negatīvs visu laiku
Hm,un kas man tagad bija jasaka, ka baigi labais raksts?
Es vienkārši konstatēju faktu, ka ļoti daudz balstās uz runu līmeņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-03-22 10:53, pirms 14 gadiem
Lasu komentarus un brinos... Bezmaz visi gudraki par Supleri. Esat tikai pliki laukji sukataji, kuriem visi slikti, tikai pasi pasaules nabas. Saubos vai jusu kompotences limenis hokejaa , lauj macit Juuli. Kritika jau ir normala lieta, bet jus tik !irsat bez kadiem sakarigiem argumentiem.

     [+] [-]

, 2011-03-22 11:03, pirms 14 gadiem
nu tad lai noslēdz līgumu ar svēto Šupleru vismaz uz 3 gadiem uzreiz, lai tauta nešūmējas katru pavasari, un miers! Ja jau labāka nav, ko, Matuli?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-22 11:09, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Hm,un kas man tagad bija jasaka, ka baigi labais raksts?
Es vienkārši konstatēju faktu, ka ļoti daudz balstās uz runu līmeņa.
Ja kāds no Dinamo runā savas runas, tad kādēļ lai Matulis vai Puče tās nepierakstītu?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-22 11:43, pirms 14 gadiem
Man varbūt nekas nebūtu pret šupleru,ja viņš Dinamo pamatsastāvu taisītu pēc viņu darbības uz ledus,nevis pēc tautības.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-22 11:47, pirms 14 gadiem
...tur jau tā lieta, ka Znaroks un Ržiga te (RD) saceltu visu kājās un darītu pēc sava prāta un priekšniekam(Savickim) tas nepatiktu, bet ir viens jautājums - vai sportiskajā ziņā Dinamo iegūtu no tā, ja par treneri būtu jau pieminētie Znaroks un Ržiga ??? Personīgi es domāju ka jā ! Negribu domāt citu vietā, bet pieļauju, ka J.Matulis varētu domāt līdzīgi - proti, ka Znaroks un tas pats Ržiga ir labāki hokeja speciālisti nekā Šuplers.....bet ja jau sportiskais princips aiziet otrā plānā, tad Dinamo projekts ir viens Liels Teātris, kur nauda ir svarīgāka par visu.....skaidrs, ka neko jaunu es nepateicu, taču, kad Irbe izteicās par šo tēmu un tauta sacēla pamatīgu troksni Matuļa k-gs pārmeta Irbem, ka viņš mācot citus pats dzīvodams tur - okeāna otrā pusē.....hmm...man gan tā nelikās - vnk Artūrs Irbe ir krietns džeks kurš lietas sauc īstajos vārdos....

  -1 [+] [-]

, 2011-03-22 11:50, pirms 14 gadiem
kegums rakstīja: Ja kāds no Dinamo runā savas runas, tad kādēļ lai Matulis vai Puče tās nepierakstītu?
Ja grib savus rakstus rakstīt atsaucoties uz dažām runam,tenkā vai baumām, tad jaiet strādāt uz kādu dzeltenu portālu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-22 12:53, pirms 14 gadiem
Beidzoties sezonai daudzi ar gudru sejas izteiksmi apgalvo: Šuplers neprot izmantot komandas potenciālu un neizspieda no tās maksimumu!...Manuprāt tā ir tukša ...iršana!Kurš ir spējīgs noteikt komandas maksimālās iespējas un pēc kādiem kritērijiem? Vai zvaigžņots sastāvs un treneris ar skaļu vārdu ,automātiski garantē titulu?Tak jau ka nē!Uz to ir aplauzušies daudzi superklubi dažādās sporta spēlēs. Neaizstāvu Jūli ,bet mana pārliecība ir vienkārša - trenera izvēle ir loterija!

  +3 [+] [-]

, 2011-03-22 13:04, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Matuļa raksts balstās uz-...esmu dzirdējis... .
...ja Jānis Matulis(runājot par hokeju) saka - ''Esmu dzirdējis...'' . tad tās nav tikai baumas ...

     [+] [-]

, 2011-03-22 13:18, pirms 14 gadiem
...nepiekrītu tam apgalvojumam, ka Šuplers neizspieda no Dinamo maksimumu....vismaz ar tādu komandu kāda ir patreiz ( ja J.Š. ir DR treneris, tad šāda komanda ir trenera spogulis, tātad optimālais variants, vismaz lielos vilcienos) var teikt, ka mūsējie ir drīzāk pārspējuši sevi nevis neizspieda maximumu...spriežot pēc play-off 1. kārtas DR nu nekādi neatstāja tādas komandas iespaidu, kura varētu pārvarēt 2. kārtu (vēl jo vairāk pret Loko) ....cita lieta ka spēlētājiem un komandai kopumā ir lielāks potenciāls, bet ...tad ir kardināli jāmaina spēles domāšana un.......tā vairs nav Šuplera kompetence....

     [+] [-]

, 2011-03-22 16:23, pirms 14 gadiem
Nezin kādēļ neviens negrib vilkt paralēles ar LV izlasi.Jo ja nomainam leģionārus ar Skrastiņu,Vasiļjevu,Masalu,Daugavu ,tad apmēram tas pats vien sanāks.Un kurš ,un kad ir izspiedis maksimumu no izlases?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja