Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

Uz ''SA+'' jautājumiem atbild Jānis Matulis

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Mīļie hokeja interesenti! Man nav grūti Jums atbildēt, bet varbūt Jūs varētu būt tik laipni un vispirms palasītu, kas rakstīts šajā portālā un Sporta Avīzē!

1. Rallijfans. Gribētos Tev pajautāt - Tā ir taisnība, ka Talsu hokejisti treneriem baigi nepatīkot??? Ne lielajā izlasē, ne junioros. Sējējam pat uz Galviņa esot zobs!? Vrb zināt, kpc tā?

Jā, nepatīk un tam ir objektīvs pamats. Ja Talsu Jansons pustreniņā aiziet uz ģēbtuvēm... Esmu nosalis un mani tāpat vārtos nelaiž! Arī Galviņam ir bijuši šādi tādi izgājieni, kad būtu pelnījis pa degunu no komandas biedriem. Pērnruden viņam pārbaudes laiks ''Dinamo'' nebija tāpēc, ka Guntis būtu slikts spēlētājs, bet gan uzvedības dēļ. Nu un tad Sējējs paskatās, kur puisis dzimis. Ak, Talsi? Viss skaidrs.

2. IIZ 70.
Ar ko šobrīd nodarbojas 88-tā gada RD sudraba viens no galvenajiem kaldinātājiem A. Froļikovs?
Kā Tev šķiet, kurus no jaunajiem LM spēlētājiem LV izlases treneriem tuvākā nākotnē vajadzētu pārbaudīt pieaugušo izlases rindās?

Par Froļikovu esmu rakstījis. Šķiet, kādā Sokoļņiku lielveikalā ir elektriķu priekšnieks, vai arī kaut kas līdzīgs. Piedod, es arī neesmu PSRS Lielā enciklopēdija....
Kaut kad, bet nezinu kad - Skvorcovu. Esmu dzirdējis labas atsauksmes par Jučeru. Šķiet, viss.

3. Volx.
Mani atkal interesē kāds tad ir nestandarta hokejs ko spēlē Zembergs?
Mana saprašanā nestandarta hokejs(priekš mums) ir ko spēlē Arnasons.

Redzi, Arnasons mums ir uzspiesta lieta, turklāt pagaidām diezgan viduvēja. Lasi nākamajā ''SA'' interviju ar Šupleru. Zembergs? Viņam laukumā, it sevišķi pretinieka zonā, ir aritmiskas kustības un viņš nav pretiniekam prognozējams. Ja Tev ar to nepietiek, ej pavēro Mārci vēl.

4. maris777.
Kāpēc latvieši ir tik neuzņēmīgi un nekad nebīda savējos. Piemēram tagad P.Skudram būtu lieliska iespēja apvārdot hokejā neko nesaprotošo A.Treušnikovu un iekārtoties par Vētras ģenerālmenedžeri. Tālāk lietuviešu klubā iebīdīt latviešus kas netiek Dinamo. Es šeit tikai Pēteri ņemu par piemēru, to varētu darīt arī kāds cits hokejā pagrozijies latvietis. Teiksi nav iespējams, bet paskaties kādus biznesmeņus Ventspilī izdodas apvārdot afēristam Kutlajam, tāpat Ventas piemērs. Kāpēc NHL un KHL spēlē tik daudz slovāki, nu nav jau viņi labāki par latviešiem, bet viņi viens otru bīda, tāpat leišu basketbolisti. Mums Znaroks ir MVD galvenais treneris, bet tur nav neviena latvieša, Ržiga Spartak ir novācis slovāku piecinieku. Zinu, ka Rzīga nav slovāks, bet čehs, nu tāpat viņi viens otru bīda. Šuplers Rīgā ir savācis Prusaku, Hossu, Petroviscki.

Pilnīgi piekrītu, ka savējie ir jāvelk. Znaroks gribēja Spruktu, Karsumu, šķiet, arī Dārziņu. Jānis un Lauris izvēlējās spēlēt mājās. Paldies viņiem, bet Karsumu mazliet čakarē viņa aģents Teofanuss, prasot neadekvātu algu.

5. taisnatiesa.
Sveiks veco zēn, jautājums būs šāds, kāda izskatās mūsu Hokeja Vārtuvīru nākotne? Protams, tagad ir vai vēl ir Masaļskis, Naumovs, taču uz nākotnes fona, kaut vai uz tuvāko 5 gadu fona šie vīri ir norakstāmi. Jautājums tāds, kapēc visi u-18, u-20 u.t.t. izlases jaunie vārtusargi kaut kur noplok, pazūd, beidz profesionālā spēlētāja karjeru? Manuprāt, šiem puišiem nav garantija, kas ar viņiem būs nākotnē un šo garantiju vēl, jo mazāk rada LHF? Tavas domas? Varbūt kāds cits pie vainas, treneri, domāju, ka labu jauno vārtusargu Latvijā netrūktu, ja pie viņiem tiktu piestrādāts.

Kurš teicis, ka 35 gadus vecs vārtsargs ir norakstāms? Tik daudz Masaļskim būs pēc piecarpus gadiem. Šķiet, septembrī man bija intervija ar Gaili. Vārtsargam ir pacietīgi jāgrauž ledus un jāizmanto sava iespēja. Kā to izdarīja Irbe 1988. gadā. No sastāva izkonkurējot Kalgari olimpisko spēļu čempionu Samoilovu.
Iespējams, ka kādam no savulaik par perspektīvajiem uzskatītajiem (Raitums, arī Stiģis) pietrūcis rakstura. Un tikai nevajag stāstīt, ka lielam CENSONIM Latvijā nav kur spēlēt. 1998. gadā bija tikai viena PROFESIONĀLA komanda un tā pati Liepājā. Tagad ir ''Dinamo'', ''LM'', ''Dinamo/Juniors'', ''LM-2'', ''Ozolnieki/Juniors'', ''Latgale''. Un kā Tu domā, kāpēc Daugavpils vārtos nav pašmāju vārtsargs?
LHF ar to ir pamaz sakara, bet garantijas šajā dzīvē nevienam nevar dot ne Starptautiskais valūtas fonds, ne Lipmans un pat ne Šoross.
Ir Muštukovs. Labi nospēlēja pret Dāniju. Vācijā ir Lūsiņš. ''Dinamo/Juniors'' labi strādājot Enkuzens. Par Jučeru jau rakstīju. Dotības esot Kalniņam (''LM''), Ermičam un Vasiļjevam (abi Amerika). Vispirms jau viņiem pašiem pie sevis ir jāpiestrādā.

6. taisnatiesa.
Uzreiz otrs jautājums, ja jau ielīdu virzienā par LHF, kurš varētu būt reālākais kandidāts uz Kirova gāšanu, protams visdrīzāk tāda nemaz nav, bet ja nu tomēr? Vai tas vispār varētu notikt? Varbūt jūs ar Armandu varētu pamēģināt?

Davai, nogāžam! 1995. gadā jau to palīdzēju izdarīt. Tev ir nauda, sakari un saprašana, kas būtu jādara LHF prezidentam? Jau rakstīju, ka Koziols to gribēja izdarīt. Notikt tas, protams, var, bet gandrīz visi trumpji ir Kirova rokās. Un pavisam godīgi. Kehris noteikti ir izdarījis mazāk, volejbola un handbola prezidenti tāpat. Esmu to vairākkārt rakstījis un arī Lipmanam acīs teicis, ka Latvijā hokejs ir sakārtotāks nekā Ukrainā un Kazahstānā, kas noteikti ir bagātākas zemes par mums.
Cita lieta, ka Kirovam nevajadzētu runāt un dot intervijas par sporta jautājumiem. Pēc tam viņam vienmēt iznāk taisnoties, ka tā neesot teicis. Arī trešdien LHF Valdes sēdē Kirovs taisnojies, ka neesot nosaucis Naumovu par amatieri.

7. kaamis007. Vai, ja Latvijas izlase uzvarēs Krieviju vai Čehiju OS vai iekļūs pusfinālā PČ, atkal būsi BezMatulis?
Ja Fetisovs uz vienus spēli atgriezās, vai to pašu nevarētu Balderis RD sastāvā? Sējējs un Ulmanis varētu mēģināt pielauzt

Es jau tagad meklēju frizieri. Žēl, ka Zembim ''Dienā'' tik daudz darba. Bernē viņš ar balbiera pienākumiem tika galā itin labi, turklāt par brīvu, kas šajos laikos nav mazsvarīgi.
Ulmanis var lieki nedzesēt muti - Balderim viņš ir tukša vieta. Tas var notikt tikai vienā gadījumā - ja Helmuts pats to gribētu. Es esmu par.

8. prostitūte no Čaka ielas.
Vai Čaka ielu bieži apmeklē, sevišķi uz vakara pusi? un kā ar meitenēm?

Muļķi dzīvo arī citās ielās. Un no kuras esi Tu?

9.vienkāršifans. Cien.Jāni!
Paldies par humora devu saistībā ar it kā nopietnām tēmām hokejā raidījumos Ice Box!Ar prieku skatos! Jautājums-kāpēc rakstā Sporta Avīzē par potenciālajiem OS spēļu kandidātiem netiek pieminēts Amerikā spēlējošais Juris Štāls-vai tas nozīmē,ka domājat,ka Znaroks viņu neaicinās izlasē?

Jā, es ne tikai tā domāju, bet to arī zinu.

10. niknā pīle.
Cik esmu redzējis Dinamo-juniors spēles, ļoti patīk Vilkoita stils - a-la Sprukts jaunībā (slidojums varbūt ne tas perfektākais, bet iemetienus uzvar biežāk kā zaudē, katrā epizodē cīnās līdz galam)
kas viņam varētu pietrūkt, lai debitētu lielajā komandā?

Vilkoitam ir visas dotības, lai spēlētu. Viņu ir pamanījis arī Šuplers. Kas pietrūkst? No visa pa bišķim. Kā centri Bērziņš un Džeriņš noteikti ir labāki.

11. lipton. Sveiks!
Vai redzeji jegu sim parbaudes spelem pret Daniju?Manuprat galveno kas bija japarbauda Navumovu ,pat neuzaicinaja piedalities sajos macos,vareja redzet kad musu speletajiem sis speles ir samera vienaldzigas jo klubos pretinieki ir daudz nopietnaki un sastavs OS pa 80% zinams,ari skatitaju interese nekada jo tulit DR aizvadis speles ar MnD,MD,CSKA,ta kaa arii LHF neko nenopelnija,vienigais+jaunie danu hokejisti vareja uspelet pret mums un darija to neslikti!
Paldies!

Pilnīgi piekrītu. Vankūveras sastāvs Znaroka galvā jau sen ir par 90-95 %. Šaubas ir par vienu aizsarga vietu un vienu vai diviem uzbrucējiem ceturtajā maiņā.

12. huy.
Man jautājums patr to pārbaudes spēļu nevajadzību. Ok, ir jau lasīti visi argumenti kapēc nevajadzēja, neatkārtosimies....bet kapēc šos logus izmanto baltkrievi, slovāki un pārējie? Viņi ir vēl dumjāki par mums?

Baltkrievi un slovāki šos logus izmanto tāpēc, ka viņiem ir stingri vairāk kandidātu, kas jāpārbauda. Mums - gandrīz viss uz delnas ''Dinamo''. Viņi par mums dumjāki nav noteikti. Pretjautājums. Bet kāpēc vācieši neizmanto decembra pauzi izlasei? Tāpēc, ka viņiem to nevajag! Nevajadzēja arī mums un tam piekrita gan izlases treneri, gan tās GM, bet Kirovam radās fiksā ideja un spēlējam!

13. EmilS OzerS. Jāni, kāpēc Juris Štāls ir tik neieredzēts no Latvijas hokeja dzīvi veidojošo treneru (Šuplers, Znaroks) puses? Vai nav nedaudz aplami domāt, ka spēlējot tikai tehnisko kombinacionālo hokeju, kas tiek piekopts gan Rīgas Dinamo, gan nacionālajā izlasē, mēs varam gāzt kalnus? Brīžiem tomēr prasās hokejisti "kapātāji", kas panākumus gūst ar enerģisku spēka spēli, iedvesmijot gan komandas biedrus, gan līdzjutējus. Vai tavuprāt Juris ir izvēlējies pareizāko ceļu pa kuru turpināt karjeru?

Acīmredzot Štālam, tāpat kā Brahmanim, ir kaut kādi mīnusi, kas treneriem nepatīk. Dinamo ceturtajai maiņai, kas traucē spēlēt pretiniekiem, Štāls noteikti noderētu, bet viņam bija sīks konflikts ar vadību. Varbūt esi palaidis garām, bet vasarā viņš netika arī kādā Baltkrievijas klubā. Laikam ''Keramin'', bet varu arī kļūdīties.
Kaut kur jau viņam jāspēlē bija, taču Juris (1982) sen vairs nav jaunais spēlētājs.

14. Veidenbaums. Jāni, gribētos zināt ko tu domā par Latvijas izlases mainjaam... nu par Spurkta neikljaushanu ar Mikjeki un Daarzinju... Baartulja vieta tikai 4. mainja... un vel interesantas niansiites, kuras tavupraat varetu pakomenteet... PALDIES IEPRIEKŠ!

Skaties rakstu - Znaroka trīs piecnieki. Ko komentēt būtu daudz, bet man kaut kad arī jāraksta ''SA'' lielā intervija ar Šupleru. Tāpēc, piedod!

15. IIZ 70. Jānis Matulis rakstija:
Edijam pietrūkst tieši tas pats, kas, lai spēlētu izlasē. Vispirms pietrūkst kombināciju hokeja, kas izlasē joprojām ir cieņā, tāpēc arī neviens treneris viņu izlasē nav ņēmis.
Mans jautājums:
Kā Tev,Jāni, pašam šķiet, ka mūsu izlases spēlētāju vienveidīgais sniegums varētu arī būt arī viens no lielākajiem klupšanas akmeņiem? Vai izlasē nevajag 1-2 Edija tipa spēlētājus, kas kā libero (futbola terminaloģijā) taisa rezultātu un atbrīvo pārējos uzbrucējus no ciešās segšanas?
Edija viena no panākuma atslēgām ir ka viņš var jebkurā brīdī mainīt savas pozīcijas laukumā, un par cik viņam arī ir labs metiens, tad rezultāts ir ļoti labs. Golubovičs (tagad arī Voroņins) viņam ļauj tā spēlēt, un tāpēc arī rezultāts neizpaliek.

Negribu noniecināt Ediju, bet atbilde ir skaidra, ja jau neviens treneris viņu nav izlasē ņēmis. Tas nozīmē, ka nevajag. Ka citi ir labāki. Ka uzbrucēju pietiek! Kā Tu domā? Vai viens no tehniskākajiem mūsu uzbrucējiem - Aigars Razgals nebija pelnījis kādu pasaules čempionātu?
Priekšā bija citi.

16. maris777.
huy rakstīja: Man jautājums patr to pārbaudes spēļu nevajadzību. Ok, ir jau lasīti visi argumenti kapēc nevajadzēja, neatkārtosimies....bet kapēc šos logus izmanto baltkrievi, slovāki un pārējie? Viņi ir vēl dumjāki par mums?
Es arī šo nesaprotu. Krievija, Čehija Zviedrija, Somija visu gadu spēlē Eirotūrē, kāpēc Latvija kopā ar Baltkrieviju , Slovākiju, Vāciju vai Šveici nevar rīkot līdzīgus turnīrus. Nu nevajag tur visu laiku dzīt Dinamo večus, lai uzspēlē jaunie, BAČ un citās Eiropas līgās spēlējošie, vismaz iekrātu pieredzi un būtu gatavāki lielajiem turnīriem.

Palasi, ko krievi un citi saka par šo Eirotūru vajadzību. Kirovs it kā piedāvāja šādu turnīru - Latvija, Vācija, Slovākija, Šveice - rīkot Latvijā katru pavasari pirms PČ, bet pārējiem trim bija citi plāni. Ja ir nauda, tad Latvija, varbūt pat otrā vai pusotrā izlase var spēlēt katrā pauzē - septembrī, novembrī, decembrī un februārī vai aprīlī. Naudu galdā! Un drīksti sākt vākt sastāvu. Bet olimpiskajā gadā, kad visiem slodze tāpat ir milzīga, šīs spēles ar Dāniju bija Lipmana untums.

17. ricards5. OZO spēlēs izlasē ?? tavas domas

Nē. Viņš taču to ir teicis vismaz divas reizes - Turīnā un novembrī Znarokam. Neredzu, kāpēc lai Sandis mainītu savu lēmumu.

18. aigars076. Sveiks. Izlasīju Tavu rakstu Znaroka trīs piecnieki un vēlos uzdot jautājumu. Tā kā izlases sastāvs ir jānosauc līdz 29.12.09. tad, manuprāt, 'vērtējot spēlētāju izredzes jāskatās kontekstā ar šī brīža formu un sniegumu, kā arī iespējām progresēt(regresēt) līdz februārim. Salīdzināju 2 iespējamo kandidātu(aizsargu) sniegumu decembrī. Abi spēlē vienā komandā, abi, manuprāt, pretendē uz 7. vai 8. aizsarga vietu. Tātad, komanda decembrī ir aizvadījusi 5 spēles un šajā laikā ir ielaidusi 12 vārtus;
aizsargs X ir laukumā pavadījis 101 min 35 sek. un atrodoties viņam laukumā šajā laikā komanda ir ielaidusi 0 vārtus no 12.
aizsargs Y ir laukumā pavadījis 91 min 58 sek. un atrodoties viņam laukumā šajā laikā komanda ir ielaidusi 8 vārtus no 12.
Kurš uz doto brīdi ir labāks? Neapskatīju citus rādītājus, jo šo uzskatu par pietiekami objektīvu 4. maiņas aizsargam. Vēl tikai varu piebilst, ka X spēlēja OS kvalifikācijas turnīrā un pēdējā PČ, bet Y izlasē dažādu pastākļu dēļ nespēlēja. Tad kurš ir tuvāk OS un kapēc???
Lai uzdevums vieglāks:
X- Kristaps Sotnieks,
Y- Oļegs Sorokins.

Puče un vēl viens otrs uz to jau atbildēja. Man Sotnieks patīk. Arī kā cilvēks. Viņš no savas ''Dinamo'' algas atbalstot arī savus vecākus. Labs dēls. Un gan jau spēlēs arī OS. Sočos, 2018. gadā un vēl jau Vankūveras vilciens arī nav nemaz sācis kustēties. Krišjānis Rēdlihs uz Turīnu arī tika pašā pēdējā brīdī.

19.IllaGhee.
Vai patiešām ir tā, ka Liepājas Metalurga spēlētāji tiek ignorēti no Znaroka puses, jo daži labi te uzskata, ka Liepājas kluba hokejisti ir pietiekami meistasrīgi, lai spēlētu OS un PČ, bet redz Rīgas hokeja mafija to nepieļauj un velk uz izlasēm (arī U-20) tikai savējos tādā veidā aiz izlases durvīm paliek Liepājas kluba spēlētāji, kuriem neapšaubāmi bij jābūt izlasē? Kurus Tu Jāni redzi kā izlases spēlētājus no Liepājas Metalurga, kuri spētu izkonkurēt Znaroka favorītus??

Man nav nekas pret Liepāju un liepājniekiem, bet ''LM'' ŠOBRĪD nav spēlētāja, kurš varētu tikt ceturtajā maiņā. OS kandidātos bija Mamonovs. Ivanovs? Palasi, ko viņš pats saka intervijā pirms gada. Žabotinskis ir ne tikai ar traumu, bet šogad arī sliktāk spēlē.
Nu nav te Rīgas, Cēsu vai Ņujorkas mafija! Džeriņš, Jekimovs, Straupe, Cibuļskis, Meija ir DESMIT un vairāk gadus jaunāki par Feldmani, Ozolu, nu jau arī Fiļimonovu.

20. IIZ 70. IllaGhee
Precizēšu. Kā kandidātus,kurus vajadzētu pārbaudīt uz izlases kopējā fona. Un runa iet tikai par pieaugušo izlasi, jo U-18 un U-20 spēlē gana daudz liepājnieki.

Es arī precizēšu. Kā kandidāti šai otrajai/pusotrajai izlasei gandrīz jebkurš. Viņdien vaicāju Maticinam, kāpēc no Liepājas U-20 izlasē tikai trīs - Kalniņš, Skvorcovs un Mickēvičs.
Viņš to pašu vaicājis Vasiļonokam. Kur gan likušies visi LM jaunie talanti? Vai saskrējuši Liepājas mežos? Nu NEVAR izlasē spēlēt 1,70-1,73 m gari uzbrucēji! Ja vien viņi nav superātri vai supertehniski.
Cik tad mazie liepājnieki Kalns (1+1), Zabis (0+1) Semjonovs (0+1) sametuši BAČ. Lai vispirms no LM pirmās komandas izkonkurē Zeltiņu, Bajarunu, Kokļinu, Pavlovu, Āboliņu. Vai to arī viņiem traucē izdarīt Znaroks, Maticins un Rīgas mafija?

1 2 46 komentāri

 +16 [+] [-]

, 2009-12-18 21:06, pirms 15 gadiem
Nu Ivar lūk arī atbildes Tev beidzot jānovelk rozā brilles un jāsaprot kāda ir skarbā realitāte. Cik zinu , ka Tu jau esi sabeidzis acis rakstot muļķības par RD, tad nav brīnums ka ejot uz LM spēlēm Tu neredzi kas tur laukumā notiek

 +28 [+] [-]

, 2009-12-18 21:06, pirms 15 gadiem
"7. prostitūte no Čaka ielas. Vai Čaka ielu bieži apmeklē, sevišķi uz vakara pusi? un kā ar meitenēm?"

Kur tik debīli cilvēki rodas?

  +2 [+] [-]

, 2009-12-18 21:14, pirms 15 gadiem
Interesanti par to LM 91. gadu, ka tik puikām nav bijusi nepareiza trenēšana un pārāk lielas slodzes, ka augumā mazi padevušies. Tur nemaz nevajag īpaši piepūlēties, nepareizajā vecumā, nepareizas treniņu metodes.

  +3 [+] [-]

, 2009-12-18 21:19, pirms 15 gadiem
Nu velns, 3. izlaidums Populārs Janka starp sporta ļaudīm ir
Kāds ir garšīgākais alus?

  +5 [+] [-]

, 2009-12-18 21:20, pirms 15 gadiem
Ivars futbolā ne sūda nejēdz, libero ir pēdējais aizsargs, kurš tika izmantots 80 gadu beigās, šobrīd reti kura komanda spēlē ar libero. Kārtējā reize, kad Ivars izblamējas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-12-18 21:21, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Kaut kur Matulim piekrītu, bet kaut kur arī nē.
Nu,nevar ņemt vērā 4. maiņas spēlētāju statistiku. Tad jau es paskatoties RD 4. maiņas spēlētāju statistiku varu tikpat labi uzdod jautājumu- ko šie spēlētāji dara šai komandā.
Kas attiecās uz sabojātām acīm, tad nevajag katru joku uztvērt tik cieši.
Kur spēlē LM un kur RD? Jūti starpību?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-12-18 21:24, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Kā tad,
Par libero futbolā sauc spēlētāju, kas spēlē laukumā bez krasi noteiktas pozīcijas.
Pēdējas ļoti labs libero manā atmiņā ir saglabājies Matiass Zammers no Vācijas izlases, kas diemžēl traumas dēļ pāragri beidza karjēru.
Tas ir nevis libero, bet gan trequartista, biežāk paskaties futbolu savos gados Libero ir pēdējais aizsargs. Lūdzu pierādījums, ja netici maniem vārdiem en.wikipedia.org: Association football positions - Wikipedia, the...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-18 21:27, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Ivars futbolā ne sūda nejēdz, libero ir pēdējais aizsargs, kurš tika izmantots 80 gadu beigās, šobrīd reti kura komanda spēlē ar libero. Kārtējā reize, kad Ivars izblamējas
Viņš arī hokejā ne sūda nesaprot, spriežot pēc viņa komentāriem Bet čalis neatlaidīgi cenšas saprast un gan jau ar laiku nobrīdīs ieskatīties patiesībai acīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-12-18 21:32, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Nezinu ko Tu esi izracis internetā, bet manā atminā uz visiem laikiem ir iespiedies, ka pirmo reizi par libero spēlētāju dzirdēju tieši attiecībā uz Matiasu Zammeru, kas bija viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem tā laika Vācijas izlasē. Un pavisam noteikti, ka viņš nebija aizsargs.
Man vairāk nav ko piebilst.
Nu, tad sūdīgi esi dzirdējis Man neko nevajadzēja internetā meklēt, ar futbolu visu dzīvi esmu saistīts, tāpēc varu objektīvi spriest. Nevajag mētāt gudro jomās, ja neesi pārliecināts par 100%.

  +7 [+] [-]

, 2009-12-18 21:34, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Kā tad,
Par libero futbolā sauc spēlētāju, kas spēlē laukumā bez krasi noteiktas pozīcijas.
Pēdējas ļoti labs libero manā atmiņā ir saglabājies Matiass Zammers no Vācijas izlases, kas diemžēl traumas dēļ pāragri beidza karjēru.
Cik libero tu vari nosaukt hokejā bez Brahmaņa?

Un vai tik tavs libero krasi nekonfliktē ar Znaroka trenera rokrakstu - shēmas, shēmas , shēmas.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-18 21:37, pirms 15 gadiem
Jautājums autoram...

Piekrītot par to, ka diez gan daudz ko Lipmans ir izdarījis labi. Man būtu jautājums vai lielākā problēma nav federācijas menedžments? Man vajadzēja 2 gadus, lai ieskaidrotu LHF, ka varbūt ir noderīgi izsūtīt preses relīzi tad, kad sāk tirgot biļetes uz pārbaudes spēlēm nevis tad, kad tās ir izpārdotas. Labi tagad preses relīžu ziņā viss ir sakārtojies līdz ar jaunas preses sekretāres pieņemšanu darbā, bet man liekas citās jomās joprojām esam akmens laikmetā?

  +2 [+] [-]

, 2009-12-18 21:38, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Nē, runa iet par katras maiņas veicamajiem uzdevumiem laukumā.
Bet Matulis bija domājis ko citu u.t.i., ka nosauktie spēlētāji nemaz tā īsti netiek LM lielajā komandā, bet pamatā spēlē LM2.
Labi tev kā pazīstamam useram skaidrošu atkārtoti. KHL un BAČ līmeņi ir dažādi un līdz ar to uzdevumi un to izpildes līmeņi ir tik pat dažādi un KHL tos pildīt ir nesalīdzinoši grūtāk un meistarības līmenim jābūt pavisam citam. Par pārējo Matulis varbūt beidzot noņems Tev tavas rozā brilles, kuras Tu uzvelc, kad runa iet pr Liepāju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-18 21:39, pirms 15 gadiem
Dark_Side rakstīja: Visu cieņu Matulim, bet man visu iespaidu par viņu ir sabojājis ICE BOX... Idiotiskākais raidījums ever!!! Joptv - panjem kādu profesionāli blakus un aizvāc to jampampiņu sev blakus - pats par tādu paliksi...
UN tomēr... arī vērojot Pučes, Koziola un Matuļa interviju... Palika tāds sētas vankšča iespaids... Profesionālam sporta komentētājam ir gan jāuzvedas savādāk, gan jautājumi jāuzdod profesionāli.. Kreipāns Tev ir 100 gadi priekšā
Paskaties pa ESPN America (bijušais NASN) kā sporta studijās tiek analizētas spēles. Tur arī viņi nesēž visu laiku ar nopietniem ģīmjiem...

  +5 [+] [-]

, 2009-12-18 21:42, pirms 15 gadiem
Demar's rakstīja: en.wikipedia.org: Association football positions - Wikipedia, the...

libero/sweeper
Kārtējo reizi

  +7 [+] [-]

, 2009-12-18 21:46, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Un tur arī Ozo pazuda.
Tāpat tam būtu jānotiek ar LM galveno sievieti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-18 21:48, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Kā tad,
Par libero futbolā sauc spēlētāju, kas spēlē laukumā bez krasi noteiktas pozīcijas.
Pēdējas ļoti labs libero manā atmiņā ir saglabājies Matiass Zammers no Vācijas izlases, kas diemžēl traumas dēļ pāragri beidza karjēru.
Mattias Zammers bija Dortmundes Borrusias un Vācijas pēdējais aizsargs. Ja tagad lielākoties tiek spēlēts ar 4 aizsargiem vienā līnijā tad kādreiz izplatīts bija modelis 3 aizsargi vienā līnijā un aiz viņiem vēl viens pēdējais aizsargs (libero).

  +6 [+] [-]

, 2009-12-18 21:48, pirms 15 gadiem
Libero arī volejbolā ir libero, aizsardzības balsts/pēdējais aizsargs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-12-18 21:52, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Sieviete esi Tu,
Laikam jau Vācijā arī Ediju nemācēja izmantot, un tāpēc nebija rezultāts.
LM ir tas pats vecais Edijs, kas taisa rezultātu un spēj viens pats izvilkt spēli.
Hokejā mīkstajiem nav vietas, un tāds viņs ir, tik cik zin kādus sīkos patramdīt.
Nez kā būtu izskatijies, ja Ješka būtu mucis pa visu arēnu no Ribina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-12-18 21:54, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Nezinu ko Tu esi izracis internetā, bet manā atminā uz visiem laikiem ir iespiedies, ka pirmo reizi par libero spēlētāju dzirdēju tieši attiecībā uz Matiasu Zammeru, kas bija viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem tā laika Vācijas izlasē. Un pavisam noteikti, ka viņš nebija aizsargs.
Man vairāk nav ko piebilst.
Vācijas izlasē 7 gadu laikā 8 vārti, tā kā diez vai ''viens no rezultatīvākajiem''

miers.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-18 21:58, pirms 15 gadiem
Demar's rakstīja: Vācijas izlasē 7 gadu laikā 8 vārti, tā kā diez vai ''viens no rezultatīvākajiem''

miers.
Pats zin ka jau līdz ausīm melos, bet vēl spirinās pretī un lie arvien dziļāk melos un zaudē cieņu citu acīs. Drīz Tevi vairs neviens neņems par pilnu, būs jāmaina niks un jāpaliek godīgākam un objektīvākam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-18 22:15, pirms 15 gadiem
Aigars Razgals bija pelnījis.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-18 22:23, pirms 15 gadiem
Paldies Jānim par atbildi uz manu jautājumu, bet biju pamanijis un atceros ka tajā laikā vel eSportā bija informācija ka Štals esot pievienojies "Keramin" bet nekur, man liekas, tā arī neuzpeldēja informācija ka viņš esot prom no turienes un vienā jaukā vakarā ziņa viņš jau Amerikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-18 22:44, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: Aigars Razgals bija pelnījis.
Un intervijā atzina ka pats vien vainīgs ka netika
1 2 46 komentāri