Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

Uz ''SA+'' jautājumiem atbild Jānis Matulis

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Uz rīta pusi nenāca miegs.

1. pins19: Jūs sarunā ar Koziola kungu teicāt,ka Dinamo grib "pārdod divus leģionārus"lai nopirktu Karsumu!kuri tie bija?
Gribēja. Bija tāds variants. Droši vien Arnasons un Svets, bet tās ir tikai manas nojausmas.

2. IIZ 70: Visu cieņu,Jāni, par veselīgo dzīves uztveri, kas izpaužās caur labo humoru Tavā izpildijumā. Jautājums: Vai tiešām LV par hokeju rakstošiem žurnālistiem nav nekāda ietekme uz Kirovu Lipmanu, lai viņam pierādītu, ka lai valstij būtu stipras hokeja izlases ir jabūt stipram (laba līmeņa) valsts hokeja čempionātam, un nevis gaidīt, ka pāris LV klubi spēs izaudzināt pietiekama daudzuma spēlētājus junioru un pieaugušo izlasēm? Vai Tev nešķiet, ka LHF (ar Lipmanu priekšgalā) guļ uz RD lauriem, bet LV čempionātu pametuši galīgi novārtā, un ja nebūtu IIHF prasība pēc valsts čempionāta, tad šim pasākumam ko sauc par LV čempionātu būtu atmetuši ar roku?
Nezinu, kurš (kuri?) var ietekmēt Lipmanu? Varbūt Balderis, Bļugers, Ulmanis, Šķēle, viņa biznesa partneri. Žurnālisti to nevar. Arī tāpēc, ka Lipmana loģikai ar formālo loģiku brīžam nav nekāda sakara.

Par spēcīgu Latvijas čempionātu... Tas visupirms ir klubu pašu ziņā. Pat Liepāja, kur tomēr ir kaut kāda sistēma, lokās kopā ar Baltijas jūras vēju un katru gadu maina savu stratēģiju. Man ir cits jautājums. Kur ir Jelgavas, Ventspils klubi? Kāpēc Rīgā aiz ''Monarch'' un ''Rīgas-18'' ir tukšums? Kur ir LSPA klubs? Kur Rīgas 55. vidusskolas klubs? Kur Viestura Koziola ''Lūši''? Kur ir ''Sāga''?

Nē, uz lauriem neguļ. Un nevajag aizmirst, ka Lipmanam (visu cieņu!) hokejs nav darbs, bet gan hobijs. Valsts čempionāts bija, ir un būs, bet... Ja ir ''Dinamo'', ja ir ''LM'' un ''Dinamo/Juniors'' Baltkrievijā, ''Ozolnieki/Juniors'' Baltkrievijā. Tad loģiski, ka VALSTS čempionāts paliek trešajā vietā. Arī es tam sākšu pievērsties no play off stadijas. Nav laika, nav intereses un vajadzības. Ja prese tikpat kā neraksta par ''LM'' un ''Di/j'', kāds tur valsts čempionāts! Un tas nav aiz slinkuma, bet tāpēc, ka nav pieprasījuma! Vai tad padomju laikos par Latvijas PSR čempionātu bija liela interese? ''Dinamo'', ''Latvijas bērzs'', juniori...

3. lauriņš: Ir radies viens jautājums, kuram nevaru atrast atbildi. Bieži ir manīts ka spēlē ripa atsitas pret tiesnesi tādejādi patraucējot kādai no komandām u.t.t. Un tad jautājums - vai tiktu ieskaitīti vārti ja ripa ielidotu vārtos atsitoties no tiesneša slidas, rokas, muguras?
Tas man jāpaprasa kādam no tiesāšanas lielmeistariem - Plikšķim, Zaķim, Gailim, Tomkēvičam. Pirms dauzdiem gadiem kādā no konkursiem bija šāds jautājums par futbolu. Atbilde bija - nē.

Teorētiski tas, protams, ir iespējams, taču tiesneši laukumā parasti neieņem vietu vārtpriekšā, kur iespējams šāds rikošets. Painteresēšos.

4. IIZ 70: Un vel gribētos, lai Tu, Jāni, mēģini izskaidrot no sava skata punkta fenomenu, ka ,,lielam brālim'' caur vienu sporta projektu izdodas manipulēt ar tik lielu daudzumu LV sabiedrības? Galvenais, ka daudzi cilvēki apzinās, ka ar viņiem tiek manipulēts, un viņi to pat atzīst, bet vienalga padodas šai manipulācijai.
Ko saprast ar manipulāciju? Vai tad ASV, Vaira Vīķe-Freiberga, SVF, Latvijas TV, daži preses izdevumi ar mums nemanipulē? Ar mani manipulē pat sunēns Bulta, kad izvedu viņu paskrieties.

Neesmu ne Krievijas, ne ASV fans. Skaidrs, ka abas lielvaras cīnās par ietekmi pasaulē. Ar dažādiem līdzekļiem. Skaidrs, ka KHL ir arī ģeopolitisks projekts. Vai kā teica biedrs Putins - mēs paplašinām humanitāro telpu (pat nezinu, kā latviski pareizi tas skanētu). Par to esmu rakstījis jau pērn un arī TV pārraidēs runājis. Tepat - SC bija ļoti labs Pučes raksts.

Un ko ieteiktu Jūs? Neiet uz hokeju? Rīkot protesta akcijas pret ''Dinamo''?

5. Blues: kapec Matula kungs ne reizi neko nav uzrakstijis par Ediju Leitanu , kurs ir vienigais draftetais sogad CHL ,un paslaik spele OHL ?
Sponsorējiet lidojumu uz Ameriku un būs raksti, intervijas utt. Ir ļoti grūti rakstīt par kaķi, kurš atrodas tumšā istabā, kur pats nekad neesi redzējis un pat nezini, vai viņš tajā istabā maz ir.
Leitāns diezgan agri aizbrauca uz Vāciju, tādēļ spēlējot neesmu redzējis. Atsauksmes par viņa spēlēšanu U-18 pasaules čempionātā bija... nu tādas. Ne labs, ne slikts. Mums Kanādas junioros ir spēlējuši diezgan daudz puiku. Tas ir labi, bet neko negarantē. Lai Leitānam veicas!

6. RUBEN: Gribeetos uzzinaat juusu viedokli par to vai KHL vajadzeet muuseejos ( latvieshus ) un pareejo valstu speeleetaajus no citiem aarzemju klubiem KHL, paarstaat uzskatiit par legionariem? Un ja taa notiks, tad tas naaks muuseejiem par labu? Taa jau buutu interesanti... domaaju, taadiem meistariem kaa Sasham, kas pat buudas legionaars speeleeja Torpedo ( ja nemaldos 1/2 mainjaa ), tad nebuudams legionaars vareetu temeet uz kaadu siltaaku vietinju. Un kaa tas viss ietekmeetu muusu jaunos? Vinji, tad vareetu paarvaakties uz "lielo" klubu sisteemaam, protams, saakot ar faarmklubiem?
Normāli būtu, ja KHL tāpat kā NHL neviens par leģionāriem vispār nerunātu. Spēlē labākie un tie, kurus klubi var atļauties. Bet ar leģionāru kvotām Krievija mēģina kaut kā aizsargāt savu hokeja tirgu. Ja būtu iespējams, ka ''Dinamo'' ir tik varens, ka sapērk Ovečkinu, Jāgru, Lidstrēmu, Krosbiju un trīs gadus pēc kārtas uzvar Gagarina kausā, tad krievi droši vien šīs kvotas savos klubos atceltu.

Jā, tas nāktu par labu mūsējiem, jo tā būs vienlīdzīga konkurence. Esmu dzirdējis, ka Krievijas klubi labprāt būtu ņēmuši kādus mūsu jaunos, bet ar vienu nosacījumu - ņem Krievijas pasi, lai neskaitītos ārzemnieks.

7. nejega: Atceros,ka jus kritizejat zviedru gk Sperli,jo sim mazs augums un nenosedz vartu augsu.Tad man jautajums-kads jusuprat ir idealais hokeja gk augums?Kads idealais hokeja aizsarga un uzbruceja augums?
p.s tikai nevajag izvairities no atbildes,ka hokeju var spelet visi,protams,ka var ja auguma trukumu kompense ar citam ipasibam,bet tomer kads ir labs augums prieks hokejista katra no pozicijam?

Ideālā nav. Vārtsargs - 1,85, bet veikls un pietiekami kustīgs. Var būt arī garāks un mazkustīgs, kā PSRS laikos laikam Červjakovs, divdurvju skapis, kas pagriežas uz metiena pusi. Skaidrs, ka auguma trūkumu var ar kut ko kompensēt un labākais piemērs ir Irbe.

Tas pats attiecas uz aizsargiem un uzbrucējiem. Liepājā ir vesela strīpa augumā mazu uzbrucēju (ap 1,70 m), kuriem izsisties uz Liepājas pirmo komandu, Dinamo vai Latvijas izlasi, pat U-20, būs ļoti grūti. Lai neteiktu, ka neiespējami. Balderis - 1,82, bet kā slidoja! Hatuļevs - 1,90 un bija pirmais no PSRS NHL draftā. Ignatovičs PSRS jauniešu čempionāta meta pa 50 ripām, izsauca viņu uz treniņnometni, apskatījās, ka 1,70 un atsūtīja atpakaļ uz Rīgu.

Hokeju spēlēt tiešām var ar jebkuru augumu, atkarīgs tikai kādā līmenī.

8. nejega: Ja ir informacija-kur pazudis vartsargs Arturs Dzels,ja nekludos 88 gads?
Dzelzs ir beidzis hokeju spēlēt normālā līmenī un, ja nekļūdos, jau no vasaras izmēģina roku hokeja aģenta darbā.

9. playthegame: Vai Matulim ir zinams kur palika LM ziedu laiku labakais uzbrucejs juris avotins
eurohockey.net: Juris Avotins - player profile and career stats
kurs nedaudz vairak ka divdesmit gadu vecuma bija LM un AEHL labakais uzbrucejs, bija loti atraktivs, tehnisks un pats galvenais ari loti rezultativs? tiesi Avotins, Ivanovs un Masalskis bija tie tris hokejisti kuru del vien bija verts iet uz LM spelem(atceros ziedu laikus kad man bija uzdevums pec skolas skriet uz halli lai paspetu sapirkt biletes sektora aiz vartiem pirmaja rinda, jo pirms speles labakaja gadijuma biletes vareja dabut kautkur sanos vai stavvietas).
divaini liekas ka vins latvija beidza spelet 24 gadu vecuma, un itka interneta esmu atradis ka vins vel vienu sezonu ir spelejis kautkada amerikas amatieru liga, bet mani interese kapec vins tik jauns budams beidza karjeru kas likas tik daudzsolosa un varbut ir zinams ar ko vins nodarbojs sobrid?

Avotiņš ir Amerikā, dzīvo Čikāgas tuvumā, šķiet, Rokfordā (?). Jurim bija lielveikalu uzkopšanas bizness, darbojās arī kāzu kleitu biznesā, bet ko konkrēti dara šobrīd, nezinu. Zinu, ka vasarās kopā ar Ivanānu Rokfordā spēlē golfu.

Jurim kaut kādā dzīves posmā radās citas intereses un hokejs vairs nebija galvenais. Tā gadās.
Negribu samelot, bet man gan liekas, ka viņa sieva nav amerikāniete, bet gan ukrainiete. Bet varbūt Amerikas ukrainiete.

Latvijā daudzi spēlēt hokeju beidz agri. Dažādu lietu dēļ. Tajā pašā komandā, kur trenējās Avotiņš (LB-79") ļoti talantīgs bija Rihards Augstkalns, taču veselības dēļ beidza spēlēt 18 g. vecumā. Bija Sergejs Bartulāns, uzspēlēja vienā U-20 čempionātā, veselības dēļ beidza spēlēt 19 gadu vecumā. 14-15 gadu vecumā ļoti liels talants bija Ostankovičs, taču arī veselības dēļ beidza trenēties, liekas, jau 17 gadu vecumā. Mans dēls Haralds bija centra uzbrucējs ''LM'' pirmajā sastāvā un U-20 izlasē starp Avotiņu un Andreju Kardašu, spēlējot Liepājā turpināja studijas Rīgā universitātē, arī veselība nebija spoža un beidza spēlēt 20 gadu vecumā.

Bet Avotiņš ir unikāla parādība Latvijas hokejā. Sāka kā aizsargs ''LB-79'' pirmajā maiņā - Reķis, Avotiņš, Mamonovs, Matulis, Bartulāns. 13-14 gadu vecumā treneris Linkēvičs iestāstīja, ka viņš varētu būtu labs vārtsargs. Uz U-18 izlasi Juris jau pretendēja kā vārtsargs, bet 1998./99. gadā uz U-20 čempionātu jau devās kā uzbrucējs. Foršs puika!

10. sandza: jautajumi vareja but daudzveidigaki, bet atbildes patikami lasit- var redzet ka shaja vide apedis pudu saals! ne tikai izdzeris bruuzi alus BET OZO noderetu vairak kaa Naumovs. Un zhel ka jautajumi tikai par hokeju, Matulim jau daudzas temas patiik
Naumovs kā otrais vārtsargs Vankūverā būtu vairāk vajadzīgs par Ozo kā pirmā piecnieka aizsargu. Bet visu cieņu Ozo!

11. TuziX: Man būtu tād jautājums ko Matulis domā par Florbolu un tā tālāku attīstību?
Par florbolu nedomāju. Tāpat kā nedomāju par handbolu, volejbolu un vēl citiem sporta veidiem.
Kaut arī mana meita Zane ir no Latvijas čempioņu pirmā sastāva, 1995. gada čempione ARA sastāvā.

Naida pret florbolu nav, pat mazliet par to esmu rakstījis. Rubenē un vēl šur tur Latvijā tas noteikti ir pirmais sporta veids.

12. Edgars: Atbilde Matulim. Greg Polis nav latvietis informācijas avots amerikas latvietis kurš pats ar viņu ir runājis Polim nav bijusi nekāda nojausma par savu izcelsmi. Vismaz no 30.-40. gadu emigrācijas latviešu pēctečiem viņš noteikti nav.
Paldies. Šo informāciju pārbaudīju vēlreiz, jo esmu par 99% pārliecināts, ka ''Amerikas Balss'' 1975. gadā viņu pasniedza kā latvieti. Tātad kļūdījās.

  -4 [+] [-]

, 2009-12-16 08:22, pirms 15 gadiem
hehe - tas nu ir ko veerts, atcereeties 1975.gada amerikas balss staastiito izradas ka ne tikai talantu nevar nodzert, bet atseviskjas smadzenju suunas arii ne!

     [+] [-]

, 2009-12-16 08:39, pirms 15 gadiem
jautajums Matulju Janim: kaa zinams basketbolaa tiek lietoti ( drosvien dazadi), hormonaali augsanas lidzeklji, lai individs izstieptos garaaks. Vai taadiem 1.70cm hokejistiem ir verts uz to teemeet? it kaa no vienas puses buus lielaaks, bet no otras var palikt par galjiigu lempi... ir kautkaadas atklaasmes/atzinjas sajaa jautajumaa?
Par Kristianu Pelsu ( tas kurs ieks RDJ un pagajusajaa sezonaa ieks Latgales), it kaa pieklaajiigi cipari bija vinjam statistikaa pagajusajaa sezonaa, it seviskji njemot veeraa, ka bija tikko kaa 16 apriteejis, tagad gan jau 17. Vai esi redzejis vinju darbiibaa - kadas atsauksmes? ir izlases materials - pie noteikuma, ka tiesaam ciitiigi turpina treneeties?

     [+] [-]

, 2009-12-16 08:56, pirms 15 gadiem
Apstiprinājums par to, ka Dzelzs ir kļuvis par aģentu:
balticsportsagency.com: BSA :: Baltic Sports Agency :: BSA komanda

  +2 [+] [-]

, 2009-12-16 09:00, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: hehe - tas nu ir ko veerts, atcereeties 1975.gada amerikas balss staastiito izradas ka ne tikai talantu nevar nodzert, bet atseviskjas smadzenju suunas arii ne!
Puisīt, diemžēl 1975. gadā Amerikas balss bija viens (ja ne vienīgais) informācijas avots par Ziemeļamerikas hokeju - ja nerēķina Padomju Savienības oficiālās telegrāfa aģentūras TASS ziņojumus. Tas pats attiecas uz Šnepstu. Tāpēc arī šīs retās ziņas līdzjutējiem ar stāžu ir tā palikušas atmiņā

  +4 [+] [-]

, 2009-12-16 09:10, pirms 15 gadiem
1.Kā tur īsti ir ar Kuldu? Tiešām Znaroks apvainojās, ka Arturs 17 gados aizbrauca uz ACSK-2 nevis pārgāja uz Rīga-20?

2. Kapēc mums tik daudziem hokejistiem ir problēmas ar svara kilogramiem? Izskatās ka trenažieru zāles viņi nav redzējuši.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-16 09:13, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: hehe - tas nu ir ko veerts, atcereeties 1975.gada amerikas balss staastiito izradas ka ne tikai talantu nevar nodzert, bet atseviskjas smadzenju suunas arii ne!
Klau, ja džekam ir tāds entuziasms, talants un darbaspars kā Matuļjankam, tad viņa priekšā tik cepuri nocelt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-16 09:26, pirms 15 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Puisīt, diemžēl 1975. gadā Amerikas balss bija viens (ja ne vienīgais) informācijas avots par Ziemeļamerikas hokeju - ja nerēķina Padomju Savienības oficiālās telegrāfa aģentūras TASS ziņojumus. Tas pats attiecas uz Šnepstu. Tāpēc arī šīs retās ziņas līdzjutējiem ar stāžu ir tā palikušas atmiņā
neko par 75. gadu nezinu - un esmu gana priecigs par to - jo dziives labaakos gadus nodziivoju/nodziivosu pie dazaadveidiigas informacijas un propogandas, nevis kaa tas ir ar gadiijumiem, kuri var atljauties mani nodeeveet par puisiiti. no psrs gadiem atceros tiesi tik cik ir pietiekami, lai saprastu ka taa iekarta noteikti nebija prieks manis... kuraa nebija ne noziedziibas, ne AIDS, pat religija nebija pec idejas tacu(kaut ari man sis filozofijas veids taads prasts skiet), jo gluzi vienkarsi viss tika noslaapeets - jo tauta mazak zin, jo mazaak grib un var... par amerikas balsi atceros tikai to ka tur vienmer kautko par politiku runaaja, vecvecaaki klausiijaas vienmeer... taa jau diezgan romantiskas atminjas, bet tajaa laikaa vareeja arii nokljuut cietumaa un gan jau ari vel trakaak...

  +1 [+] [-]

, 2009-12-16 09:44, pirms 15 gadiem
Jautājums Jānim Matulim.
Vakar Viļņas "Vētra" atrādija kreklus ''Vētra'' iesniegusi oficiālu pieteikumu KHL un turpat bija arī mūsu Sergejs Naumovs. Kā Jūs domājat- kuri vēl LV hokejisti varētu parādīties Viļņas klubā?

  +1 [+] [-]

, 2009-12-16 11:37, pirms 15 gadiem
JautājumiJ.Matulim!
1. Ko Jūs darītu, ja būtu Latvijas hokeja čempionāta rīkotājs, lai paceltu tā līmeni, un skatītāju interesi par to?
2. Kurus RD spēlētājus, ja būtu RD treneris, Jūs aizmainītu prom, kurus nosūtītu uz fārmu, kurus no fārma uz augšu, protams ar domu, ka spēles kvalitāte necieš?
3. Kā vērtējat Iguldena, Karijas, Sveta un Arnasona lietderību?
4. Kāda ir Jūsu iecienītākā Latvijas un kāda ārzemju alus šķirne?

     [+] [-]

, 2009-12-16 11:57, pirms 15 gadiem
arzemju neticaas ka Matulis maz dzer!

  -2 [+] [-]

, 2009-12-16 13:16, pirms 15 gadiem
Ivariņš dabuja iekšās

     [+] [-]

, 2009-12-16 13:37, pirms 15 gadiem
Jautājumi J.Matulim!
1. Kā Jūs domājat, vai Mārtiņš Raitums vēl kādreiz spēs spēlēt augstākā līmenī, nevis kā šobrīd spēlējot UHL?

2. Vai Jūsu rīcībā ir informācija, kuri spēlētāji ir nākuši no Talsiem un sākuši savu hokejista gaitas no Talsu hokeja kluba?
Zinu, ka Lauris Dārziņš, Guntis Galviņš, Māris Ziediņš, Mārtiņš Raitums ir nākuši no Talsiem!

     [+] [-]

, 2009-12-16 13:45, pirms 15 gadiem
Nav naida pret florbolu
vispār patīkami lasīt. un noteikti dodu priekšroku žurnālistam,kurš runā/raksta tikai par vienu sporta veidu,bet to pārzina spīdoši, nevis kā viens Jūsu kolēģis - pamanījies komentēt un rakstīt gandrīz jebko, bet lielākā daļa no tā ir vnk ūdens liešana un īsts eksperts viņš nav nekur. nu varbūt handbolā,spīdvejā,nezinu. bet tas ir kaitinoši. labāk mazāk,bet kvalitatīvāk

     [+] [-]

, 2009-12-16 13:46, pirms 15 gadiem
Zinch rakstīja: 2. Vai Jūsu rīcībā ir informācija, kuri spēlētāji ir nākuši no Talsiem un sākuši savu hokejista gaitas no Talsu hokeja kluba?
Zinu, ka Lauris Dārziņš, Guntis Galviņš, Māris Ziediņš, Mārtiņš Raitums ir nākuši no Talsiem!
Neesmu Matulis, bet teikšu ko zinu.
Dārziņš nav no Talsiem, pārējie trīs ir. Vēl ir bijušais R2000 un Ogres ASK spēlētājs Dzirvinskis, tagadējie "metalurgi" Edijs Brahmanis, Lauris Bajaruns un Aldis Āboliņš. Bijušais U18 vārtsargs Arturs Dzelzs. Vēl ir jaunie kas sākuši Talsos, un tagad kandidē uz sava vecuma izlasēm. Vārtsargs Jansons, par kuru izskanēja infa ka pustreniņā pametis RD arī ir no Talsiem

     [+] [-]

, 2009-12-16 13:55, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Neesmu Matulis, bet teikšu ko zinu.
Dārziņš nav no Talsiem, pārējie trīs ir. Vēl ir bijušais R2000 un Ogres ASK spēlētājs Dzirvinskis, tagadējie "metalurgi" Edijs Brahmanis, Lauris Bajaruns un Aldis Āboliņš. Bijušais U18 vārtsargs Arturs Dzelzs. Vēl ir jaunie kas sākuši Talsos, un tagad kandidē uz sava vecuma izlasēm. Vārtsargs Jansons, par kuru izskanēja infa ka pustreniņā pametis RD arī ir no Talsiem
Piemirsu par Jansonu un A.Dzelzs! Paldies par papildus informāciju!

     [+] [-]

, 2009-12-16 14:02, pirms 15 gadiem
Zinch rakstīja: Piemirsu par Jansonu un A.Dzelzs! Paldies par papildus informāciju!
Vēl arī Gatis Gricinskis, spēlēja U20, tagad Liepājā

     [+] [-]

, 2009-12-16 14:14, pirms 15 gadiem
Man gribētos uzzināt leģendas no cilvēka, kas ilgus gadus bijis klāt visai Dinamo un LV izlases jautrībai

1. Kāda ir vislielākā muļķība, ko, iešvitinot ar jums, izdarījis kāds no LV izlases vai vecā Dinamo hokejistiem?

2. Kurš no vecā Dinamo varēja uz krūts paņemt visvairāk? Varbūt jums ir zināms kāds rekords? Piemēram, Značoks vienā vakarā paņēmis 20 šotus, Kerčs 15 jāgerbombas utt.?

3. Kas, jūsuprāt, būtu jādara Aldarim, lai uz nākamā gada čempionātu pierunātu Helmutu piedalīties reklāmā: "Iedzer alu Aldaris, spēlēsi kā Balderis"? Tā būtu visiedarbīgākā hokeja reklāma, bet man nav skaidrs, kāpēc HB to vēl nav izdarījis - sūdīgs piedāvājums, vai pašlepnums? Lūdzu uzpīkstiniet viņam un noskaidrojiet sīkāk

     [+] [-]

, 2009-12-16 15:32, pirms 15 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: Un nevajag aizmirst, ka Lipmanam (visu cieņu!) hokejs nav darbs, bet gan hobijs.
Nu bet varbūt laiks beidzot mest pie malas hobija pēc būt LHF bosa krēslā... gan jau ka varbūt kāds atradīsies, kam lielāka interese būs. Izskatās, ka nedaudz pierimis, tas viņa hobijs.

     [+] [-]

, 2009-12-16 20:58, pirms 15 gadiem
Jautajums Matula kungam!
Jus minejat,kad nakotne "uzcepsiet"rakstu par Liepajas hokeja talantigo 1991. gadu....Tas mani loti ieintigjeja,jo biezi domaju par to,kur ir vai kur palika sie zeni!Varbuut varu paluugt,lai padalies taa virspuseeji ar sev zinamiem faktiem....cik noprotu,tad dalja no chaljiem nesasniedza hokejistam vajadziigos parametrus. Jaani,neturi sveci zem pura!!!