Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

''Nenopietnais'' Maticins un citi treneri

Jānis Matulis
Jānis Matulis

''Nenopietnais'' Maticins un citi treneri
Trīs gadus ar Latvijas U-20 strādājošais Andrejs Maticins esot ''nenopietns'' treneris. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc tam, kad Latvijas U-20 izlase neizpildīja Hokeja federācijas plānu un nenoturējās elites grupā, Kirovs Lipmans vairākos medijos stāstījis, ka turpmāk U-20 izlasei būšot nopietnāks treneris, bet iepriekšējo - ''nenopietno'' Andreju Maticinu viņš gribējis atlaist jau pērn. Tikai neesot bijis iemesla.

Tā kā Maticins par savu atkāpšanos paziņoja jau Kanādā, viņš vairs nav jāatlaiž. Skaidrs, ka Maticins vēl nav Skotijs Boumens vai Viktors Tihonovs, taču trīs gadus tomēr strādājis ar Latvijas U-20 izlasi. Kopā ar Ēriku Miļunu. 2007. gada decembrī Rīgā, ar 3:1 uzvarot Baltkrieviju, Maksis un Ēriks ieveda Latvijas juniorus elitē (12. v. pasaulē). Pērn Kanādā ar 7:1 sasitot Vāciju (treneris Ūve Krups) un ar tādu pašu rezultātu arī Kazahstānu, Latvijai 8. vieta pasaulē, saglabājot pierakstu elitē. Šogad tikai viena uzvara pār Austriju un 9. vieta, ar atgriešanos 1. divīzijā.

Var jau būt, ka Lipmanam ir kāds iemesls uzskatīt, ka Maticins ir nenopietns. Pirmkārt jau ar to, ka pērn un aizpērn dīca, ka junioriem vajag īslaicīgu nometni maijā. Vai vēlāk vasarā. Bet neizdīca. Varbūt ar to, ka skaidri pateica, ka abām pārbaudes spēlēm Polijā nebija nekādas jēgas. Varbūt ar to, ka prasīja naudietilpīgākas spēles ar Krievijas vai Zviedrijas junioru klubiem. Bet neizdīca...

Ir diezgan grūti nosapņot, kurš būs šis nopietnākais treneris. Skaidrs, ka nopietnajam trenerim būs jāmaksā vairāk nekā Maticinam, taču ir vairāki bet. Ja tas ir ārzemnieks vai ārzemēs strādājošs Latvijas izlases bijušais spēlētājs, viņam vajag ļoooti labu palīgu Latvijā. Jo reti kurš nopietnais treneris apmierināsies tikai ar darbu Latvijas U-20 izlasē. Jo reāli tas ir darbs divreiz pa nedēļai sezonā un apmēram trīs četras nedēļas gada beigās.

Ko šobrīd dara mūsu bijušie? Līdz 2. decembrim visaugstāk bija ticis Igors Pavlovs, kurš trenēja Vācijas DEL klubu Ķelnes ''Haie''. 13. vieta 15 komandu konkurencē nebija tas rezultāts, kas apmierināja naudas devējus un pēc 5:6 zaudējuma Hannoveres ''Scorpions'' (bija 5:1!) Pavlovs ir brīvs.

Ar zviedru junioru klubu ''MoDo'' otro gadu strādā Aleksandrs Beļavskis. Lai ''MoDo'' tiktu junioru elites Top 8, Sašam mazliet pietrūka. Taču play off ''MoDo'' var tikt. Ja vien Beļavskis savā dzīvē kaut ko nemaina, tad uz U-20 pasaules čempionāta laiku viņš nav brīvs. Austrijā par Grācas junioru (U-17) treneri strādā Haralds Vasiļjevs, un visā līgā labākais metējs ir latvietis Zintis Nauris Zusēvičs - 13 spēlēs 46 punkti (25+21). Zviedru Ārbogā trenera gaitas sāk Aleksandrs Semjonovs. Ar junioriem. Šogad pats vēl spēlē. Rostovā pie Donas hokeju mēģinot iedzīvināt Grigorijs Panteļejevs. Bavārijā - Memingenā par treneri strādā Sergejs Boldaveško.

Un tad nāk Krievija. Šaubos, vai ''Ņeftehimik'' galvenais treneris Vladimirs Krikunovs kritīs līdz junioriem. Tāpat māc šaubas par Vladimiru Jurzinovu junioru - tie, kas trenējuši KHL vai Krievijas superlīgas klubus, cenšas un arī noturas šajā apritē. Šur tur pat kā ''Dinamo'' potenciālais jaunais vadonis tiek saukts Vasilijs Tihonovs, taču 51 gadu vecajam Vasjkam šobrīd svarīgāk ir sakārtot dēla Viktora karjeru un nav dzirdēts, ka viņš pēdējos gados kaut kur strādātu par treneri. Ja bankrotē ''Lada'' un tas nav tālu, jo Toljati nav arī KHL atbilstoša halle, brīvs būs Pjotrs Vorobjovs. Krievijā tiek uzskatīts, ka Petjka vislabāk var no gandrīz neko neprotoša, bet spēlēt griboša juniora uztaisīt veci. Bet 61 gadu vecais Vorobjovs ir ļoti dārgs treneris. Oļegu Znaroku un Hariju Vītoliņu pat nepieminu, jo abiem vēl darbs MVD un diez vai būtu korekti lielās izlases treneriem piedāvāt U-20 izlasi. Lai gan Harim arī varētu piedāvāt šo darbu. Ja vien Znaroks un klubs laiž.

Ambiciozi tepat Latvijā strādā Leonīds Tambijevs, ''Rīga/Profs-18'' Leonīda vadībā tiešām progresē. Bet loģika prasītu, lai Tambijevs tad vispirms ir U-18 vadonis. Vienmēr un visos laikos rezultāts ir Leonīda Beresņeva komandām. Arī šogad. Zinu, ka dažiem lielās izlases spēlētājiem ir alerģija pret Beresņevu un arī savā pēdējā U-20 čempionātā Dānijā daži vadošie juniori iebilda pret trenera darba stilu.

Ideāli būtu, ja šis U-20 galvenais treneris būtu arī tās junioru komandas treneris, kur spēlēs pamatmasa 1991./92. g. labāko hokejistu. Šaubos, vai tas būs ''Dinamo/Juniors'', kuram tomēr mazliet citi mērķi. Jauna komanda? Varbūt. Ar pierakstu MHL? Varbūt. Maticins, kuram ir labi kontakti Krievijā, lēš, ka šādas komandas budžets ir no 500 000 līdz miljonam dolāru. Lipmans saka, ka varot pietikt ar 500 000 eiro.

Vīzijas ir. Vai tām būs arī piepildījums? Ja nekas nemainīsies IIHF komandu sadalījumā, tad jaunajam U-20 trenerim ir labs kumoss - 1. divīzijas grupā kopā ar Latviju būs Baltkrievija! Arī Itālija, Ukraina, Japāna un Lielbritānija. Ambiciozam trenerim nu ir laiks pierādīt, ka ''LM-91'' un ''Aisbergs-91'' ir bijušas ļoti labas komandas.

1 2 52 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2010-01-11 13:33, pirms 15 gadiem
un ka ar pasa Matula izslaveto Cicurski?

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 13:36, pirms 15 gadiem
Austrijā par Grācas junioru (U-17) treneri strādā Haralds Vasiļjevs, un visā līgā labākais metējs ir latvietis Zintis Nauris Zusēvičs - 13 spēlēs 46 punkti (25+21).

man rodas jautajums, vai tas maz ir reali un vai vins spele nopietna liga? nav kada otra divizija? nav tas pats variants kas ar vienu no ogres speletajiem kurs kautkas divdesmit speles bija sakrajis pari pa 90 punktiem, bet tikai otraja divizija?

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 13:41, pirms 15 gadiem
Kas ir U-18 treneris un taa paliigi?

  +4 [+] [-]

, 2010-01-11 13:55, pirms 15 gadiem
Pirms paaris gadiem, kada janvaara dienaa viens cilveeks Pinjku halles kafe, BAC speeles paartraukumaa dzeera teeju. Netiisam sanaca noklausities vienu sarunu. Dzirdet tik vareeja vienas personas teikto, jo saruna notika pa telefonu. Taa paersona bija muusu hokeja Number one. Ar ko tika runaats nav zinaams. Sarunas buutiiba - jamaina komandas treneris, vajag aarzemnieku. Tagadejam trenerim nekas veel nav zinaams par vinja nomainju, bet kad sarunaashot jauno kadru tad pateiksot, nav ko sktiet notikumiem pa priekshu. No konteksta vareeja saprast ka runa bija par U20 un Maticinu. Klausitajam gan bija liels izbriins, jo svaiga atminja patikamaas emocijas no Areenas ko sniedza Maticina komandas ieklusana elitee.
Laiks gaaja, bet Maksis palika sava vietaa...laikam aarzemnieki neraavas uz muusu pusi. Un nebija jau ari iemesla nonjemt...
Lai gan atceros ka Maksis vienubrid tiesam nezinaja par savu statusu komandaa un stradaja ar puisiem bez liguma un ar risku ka ligums netiks pagarinaats.
Man liekas ka darbs tiks piedavats Beresnevam

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 15:01, pirms 15 gadiem
Maxis neizdīca to ko Znaroks būtu "izsitis" ! Īstenībā LV junioriem paveicās, ka tika pie Znaroka tieši viņa trennera karjeras sākumposmā. Lai piesaistītu tāda paša kalibra treneri būs nopietni maciņš jāatver! Un ņemot vērā LV īpatnības U- izlases trenerim ir jābut vecim ar autoritāti arī LHF acīs. Savādāk tāpat kā Maxis neko neizdīks.

     [+] [-]

, 2010-01-11 15:21, pirms 15 gadiem
playthegame, 13:33, pirms 2 stundām, citēt
un ka ar pasa Matula izslaveto Cicurski?

Žēl, ka Saša Cicurskis nu jau pāris gadus nestrādā ar šo komandu un ''Aisberga'' vadonis Andris Bartkēvičs uz Kanādu aizbraucis kā Sisec select treneris un nevis ar visu ''Aisbergu'', kā pirms dažiem gadiem gribēja.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-11 15:26, pirms 15 gadiem
Liekas ka Cicurskis un Nazarovs tie kas ir gan ar autoritāti ,gan pārzin šos gadu gājuma juniorus(91-90),gan pietiekoši nopietnu trenera karjeras pieredzi.
Jautājums kurš varētu būt tas kas tirgos vietas izlasē(2 coach) ?

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 15:41, pirms 15 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: ''Aisberga'' vadonis Andris Bartkēvičs uz Kanādu aizbraucis kā Sisec select treneris un nevis ar visu ''Aisbergu'', kā pirms dažiem gadiem gribēja.
Bartkevica aizbrauksana ir liels zaudejums jaunieshu hokejam? Nav vairak tads muldeetajs? Te vins tur, te citur...Tukums, Jelgava, ilgterminja plaani kas nekad nrealizejas....

  -1 [+] [-]

, 2010-01-11 15:48, pirms 15 gadiem
Ja nākošais treneris būs no Latvijas,tad riņķa dancis turpināsies. Lēkāsim no B grupas uz Eliti,bez nopietnām pretenzijām uz nostiprināšanos Elitē.
Ļoti ceru, ka turpmāk aizvien retāk būs jadzird šādas nevalodas ap mūsu izlasēm kādas tās bija šī U-20 čempionāta laikā.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-11 15:50, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Ja nākošais treneris būs no Latvijas,tad riņķa dancis turpināsies. Lēkāsim no B grupas uz Eliti,bez nopietnām pretenzijām uz nostiprināšanos Elitē.
Un doma arzemju treneris ievedis muus sauliitee? Padaris par stabilu elites vertibu?

     [+] [-]

, 2010-01-11 15:57, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Un doma arzemju treneris ievedis muus sauliitee? Padaris par stabilu elites vertibu?
Ārzemju treneris vismaz sākuma posmā būs cilvēks no malas,ko nebūs samaitājusi ilgadēja vārīšanās katlā ko sauc par Latvijas hokeja saimniecību. Cita pieeja darbam,cita darba ētika, un visas pārējās lietas,kas saistītas ar to,lai izveidotu saliedētu komandu. Un kā zināms,tad cilvēkam no malas daudzi trūkumi labāk redzami,kas mums liekas kā norma.
Šobrīd mums visa tā ļoti pietrūkst, jo visi treneri karājās vienā striķītī.

     [+] [-]

, 2010-01-11 15:58, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Ja nākošais treneris būs no Latvijas,tad riņķa dancis turpināsies. Lēkāsim no B grupas uz Eliti,bez nopietnām pretenzijām uz nostiprināšanos Elitē.
Ļoti ceru, ka turpmāk aizvien retāk būs jadzird šādas nevalodas ap mūsu izlasēm kādas tās bija šī U-20 čempionāta laikā.
Lēkāšana būs jau tikai tam dēļ ka Latvijas resursi ir ,,knapi,,.Lielākais spēks ir tautas fanātisms. Cik ilgi ,,Hokejs-Gladiātoru šovs,, būs interesants LV politiskai elitei?

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 16:00, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Un doma arzemju treneris ievedis muus sauliitee? Padaris par stabilu elites vertibu?
Pirmais ko ārzemnieks palūgs sakārtot bērnu hokeju lai līdz izlasei nonāk puslīdz sagatavoti kadri.

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:01, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Ārzemju treneris vismaz sākuma posmā būs cilvēks no malas,ko nebūs samaitājusi ilgadēja vārīšanās katlā ko sauc par Latvijas hokeja saimniecību. Cita pieeja darbam,cita darba ētika, un visas pārējās lietas,kas saistītas ar to,lai izveidotu saliedētu komandu. Un kā zināms,tad cilvēkam no malas daudzi trūkumi labāk redzami,kas mums liekas kā norma.
Šobrīd mums visa tā ļoti pietrūkst, jo visi treneri karājās vienā striķītī.
Labi - atbrauks arzemnieks izveidos saliedetu komandu, dabusim 8. vietu elitee. Ko taalak? Taapat lielais vairums no pro hokeja pec tam varees atvadiities.

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:01, pirms 15 gadiem
nono rakstīja: Pirmais ko ārzemnieks palūgs sakārtot bērnu hokeju lai līdz izlasei nonāk puslīdz sagatavoti kadri.
Te jau ir ta lieta, kapec jeedzigs arzemnieks te nestraadas.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 16:06, pirms 15 gadiem
nono rakstīja: Lēkāšana būs jau tikai tam dēļ ka Latvijas resursi ir ,,knapi,,.Lielākais spēks ir tautas fanātisms. Cik ilgi ,,Hokejs-Gladiātoru šovs,, būs interesants LV politiskai elitei?
Par mūsu tautas resursiem jau gana daudz esmu izteicies,ka nav jēgas atkārtoties.
Resursi ir gana daudz,bet tikai vajag šos resursus izmantot pilnvērtīgi un prasmīgi. Maldās tas,kas domā,ka mēs ilgi varēsim pasmelt resursus no pašplūsmā pamestas Latvijas jauniešu hokeja saimniecības. Ar katru gadu aizvien mazāk paliek šādu jauniešu,kas nākotnē var cerēt uz labiem panākumiem pieaugušo hokejā. Bet mums,lai pieaugušo izlasē normāli notiktu paaudžu maiņas, katru gadu kā minimums vajag 5-6 jaunos spēlētājus atbilstošus šim līmenim.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 16:06, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Labi - atbrauks arzemnieks izveidos saliedetu komandu, dabusim 8. vietu elitee. Ko taalak? Taapat lielais vairums no pro hokeja pec tam varees atvadiities.
,,Zolotije slava,,. LAČ ir princips attiecībā pret spīleriem,,Pticam dengi nenužni,,. Un tie kas paliek ārzemēs bez kontrakta labāk ,,pakar slidas,,bet LV nespēlē(par limpeni)

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:10, pirms 15 gadiem
nono rakstīja: Pirmais ko ārzemnieks palūgs sakārtot bērnu hokeju lai līdz izlasei nonāk puslīdz sagatavoti kadri.
Varbūt atceries,ka LV futbola izlasei bija tāds treneris G.Džonsons. Tad lūk, šis treneris bija galīgi garām kā izlases treneris, bet toties viņa devums priekš jauniešu futbola esot nenovērtējams. Tā vismaz saka G.Indriksons. Es viņam ticu.

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:16, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Te jau ir ta lieta, kapec jeedzigs arzemnieks te nestraadas.
Neviens ārzemnieks (nopietns) te nestrādās tik ilgi kamēr neredzēs noteiktu plānu-ko ,kā un ar kādiem resursiem Latvijas hokejs vēlās sasniegt.
Te nu ir darbiņš Matuļa un citiem spalvu meistariem, kas ir spējīgi iespaidot mūsu hokeja funkcionārus, lai tie beidzot paskatās mazliet tālākā nākotnē.

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:17, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Par mūsu tautas resursiem jau gana daudz esmu izteicies,ka nav jēgas atkārtoties.
Resursi ir gana daudz,bet tikai vajag šos resursus izmantot pilnvērtīgi un prasmīgi. Maldās tas,kas domā,ka mēs ilgi varēsim pasmelt resursus no pašplūsmā pamestas Latvijas jauniešu hokeja saimniecības. Ar katru gadu aizvien mazāk paliek šādu jauniešu,kas nākotnē var cerēt uz labiem panākumiem pieaugušo hokejā. Bet mums,lai pieaugušo izlasē normāli notiktu paaudžu maiņas, katru gadu kā minimums vajag 5-6 jaunos spēlētājus atbilstošus šim līmenim.
LAČ jābūt 4-6 klubiem ar junioram uzsveru ne ,,veča,, vismaz juniora cienīgu atalgojumu. Kur ņemt piķi? Nēesam Belari! Bet piemērs ir belaru klubi junioriem fārmos maksā 200-800 EUR un kadriem ir varianti augt pašiem ,spēlēt konkurēt spējīgā vidē,nedomat par ekipējuma vai koju jautājumiem. Mums resursi valstij ,,0,,,biznesam,,knapi,, un atliek vel tēta un mammas ,,maciņš,,!

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:19, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Neviens ārzemnieks (nopietns) te nestrādās tik ilgi kamēr neredzēs noteiktu plānu-ko ,kā un ar kādiem resursiem Latvijas hokejs vēlās sasniegt.
Te nu ir darbiņš Matuļa un citiem spalvu meistariem, kas ir spējīgi iespaidot mūsu hokeja funkcionārus, lai tie beidzot paskatās mazliet tālākā nākotnē.
Tu doma ka aarzemju U20 trenerim liks prieksa ilgadeeju LV hokeja attistibas plaanu un tad sams priecigs parakstis kontraktu?

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:21, pirms 15 gadiem
nono rakstīja: LAČ jābūt 4-6 klubiem ar junioram uzsveru ne ,,veča,, vismaz juniora cienīgu atalgojumu. Kur ņemt piķi? Nēesam Belari! Bet piemērs ir belaru klubi junioriem fārmos maksā 200-800 EUR un kadriem ir varianti augt pašiem ,spēlēt konkurēt spējīgā vidē,nedomat par ekipējuma vai koju jautājumiem. Mums resursi valstij ,,0,,,biznesam,,knapi,, un atliek vel tēta un mammas ,,maciņš,,!
Šeit es Matuļa kungam jau centos izstāstī,kas LHF būtu vismaz jadara,lai piesaistītu LV hokejam naudu. Nepretendēju uz absolūtu taisnību, bet doma ir skaidra:
Jautā: Jānim Matulim

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:27, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Šeit es Matuļa kungam jau centos izstāstī,kas LHF būtu vismaz jadara,lai piesaistītu LV hokejam naudu. Nepretendēju uz absolūtu taisnību, bet doma ir skaidra:
http://sportacentrs.com/sporta_avize/05112009-janim_matulim
Cilveeks tur runaa par klubiem...tu par LHF...
LHF ir janodrosina izlases, nevis klubi.

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:28, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Tu doma ka aarzemju U20 trenerim liks prieksa ilgadeeju LV hokeja attistibas plaanu un tad sams priecigs parakstis kontraktu?
Tad vismaz šim trenerim būs skaidri mērķi, uzdevumi un aptuvenie pieejamie resursi. Pēc Matuļa iepriekš teiktā es saprotu,ka LHF nav aptuvenas vīzijas,kas jadara LV jauniešu hokejā tuvākos 5-8 gados, lai šis līmenis celtos. Tomēr tas netraucē pirms katra čempionāta izvirzīt visu līmeņu izlašu treneriem konkrētus uzdevumus,kas tiem jasasniedz čempionātos. Tādējādi stipri ierobežojot gan trenerus,gan pašus spēlētājus. varbūt tomēr jaļauj treneriem paimprovizēt,un nevis turēties pie cerību stariņiem.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-11 16:28, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Neviens ārzemnieks (nopietns) te nestrādās tik ilgi kamēr neredzēs noteiktu plānu-ko ,kā un ar kādiem resursiem Latvijas hokejs vēlās sasniegt.
Te nu ir darbiņš Matuļa un citiem spalvu meistariem, kas ir spējīgi iespaidot mūsu hokeja funkcionārus, lai tie beidzot paskatās mazliet tālākā nākotnē.
Spalvu meistariem nav ko darīt kā tikai,,jūgties nost kā mums līdzīgiem,, šie jau ar to ir pārmalušies un mierīgi atstrāda savu maizīti (konstatē notiekošo un pēc kāda laika atcerēsies ,,vecos labos laikus kad U-18-20 ir pat elitē pabijuši nerunājot par cara laikiem kad visi NHL zināja kas tas tāds IRBE,SKRASTIŅŠ,OZOLIŅŠ ā jā ļegendārais ,,policists,,IVANĀNS kuram šogad jau apaļa jubileja un viņa mazdēls spēlē Latvijas izlasē U-18 ,,C,,divīzijā.)

  +1 [+] [-]

, 2010-01-11 16:31, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Cilveeks tur runaa par klubiem...tu par LHF...
LHF ir janodrosina izlases, nevis klubi.
Mūsu situācijā LHF ir jabūt tiem, kam jaspēj palīdzēt klubiem ar resursiem, jo pretējā gadijumā mums būs vairāki tukšie gadi, kad jauniešu vecāku maksātnespējas dēļ aizies kāds iespējamais nākamais Žoltoks,Ozo.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-11 16:34, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Tad vismaz šim trenerim būs skaidri mērķi, uzdevumi un aptuvenie pieejamie resursi. Pēc Matuļa iepriekš teiktā es saprotu,ka LHF nav aptuvenas vīzijas,kas jadara LV jauniešu hokejā tuvākos 5-8 gados, lai šis līmenis celtos. Tomēr tas netraucē pirms katra čempionāta izvirzīt visu līmeņu izlašu treneriem konkrētus uzdevumus,kas tiem jasasniedz čempionātos. Tādējādi stipri ierobežojot gan trenerus,gan pašus spēlētājus. varbūt tomēr jaļauj treneriem paimprovizēt,un nevis turēties pie cerību stariņiem.
Tadam arzemju trenerim ir pie kaajas visi LV ilgteminja plaani. Vinam galvenais sanemt algu un lai federaacijas izvirziitie meerkji buutu kaut cik izpildaami.

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:35, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Mūsu situācijā LHF ir jabūt tiem, kam jaspēj palīdzēt klubiem ar resursiem, jo pretējā gadijumā mums būs vairāki tukšie gadi, kad jauniešu vecāku maksātnespējas dēļ aizies kāds iespējamais nākamais Žoltoks,Ozo.
Liekas Tu isti nesaproti kas tas LHF vispar ir.

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:36, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Tu doma ka aarzemju U20 trenerim liks prieksa ilgadeeju LV hokeja attistibas plaanu un tad sams priecigs parakstis kontraktu?
Viņš aplūkos čaļus un sapratīs ka kaut kas nav kārtībā,loģiski ka normāli būtu līgumu parakstīt uz vairākām sezonām un tad tik sāksies jautājumi ,,kāpēc jums tā,a kas jums šeit un kā jums tur,ko darīsim kur kadri?,,

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:51, pirms 15 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Mūsu situācijā LHF ir jabūt tiem, kam jaspēj palīdzēt klubiem ar resursiem, jo pretējā gadijumā mums būs vairāki tukšie gadi, kad jauniešu vecāku maksātnespējas dēļ aizies kāds iespējamais nākamais Žoltoks,Ozo.
LHF labi ja sev un izlasei sagrabinās līdzekļus. Ā un vel lai IIHF mūsu federāciju atdzītu jābūt valsts čempionātam(LAČ). Nauda LĀČ rīkošanai(tiesneši,ledus)-SAMSUNG LĪGA. Klubi gan paši par sevi !

     [+] [-]

, 2010-01-11 16:53, pirms 15 gadiem
nono rakstīja: Viņš aplūkos čaļus un sapratīs ka kaut kas nav kārtībā,loģiski ka normāli būtu līgumu parakstīt uz vairākām sezonām un tad tik sāksies jautājumi ,,kāpēc jums tā,a kas jums šeit un kā jums tur,ko darīsim kur kadri?,,
Neesmu pret arzemju treneri ka taadu, bet liekas dazhs sacereejies ka piedaloties Zoltoka turniraa un aizvadot dazhas paarbaudes speeles novembri/decembri museejie decembra beigaas bus kluvusi par lieliem meistariem. Probleema ir citur.
Paradokss jau ir tads ka var buut viena patiesam saliedeta komanda, bez iipasaam zvaigzneem, kas baigi nospeelee....bet katrs atseviski ir nevienam ipasi nevajadziga viduveejiba, kam peec U20 hokejs palielam beidzas. Un var but ka citugad komanda nospeele vaaji, bet no taas izbiidas kadi 3- 4 izlases un Eiropas TOP liigu (vai pat kads NHL) kadri...

     [+] [-]

, 2010-01-11 17:16, pirms 15 gadiem
Jānis Matulis rakstīja: playthegame, 13:33, pirms 2 stundām, citēt
un ka ar pasa Matula izslaveto Cicurski?

Žēl, ka Saša Cicurskis nu jau pāris gadus nestrādā ar šo komandu un ''Aisberga'' vadonis Andris Bartkēvičs uz Kanādu aizbraucis kā Sisec select treneris un nevis ar visu ''Aisbergu'', kā pirms dažiem gadiem gribēja.
Jani Matuli ,ludzu vienreiz iedzer normalu alu, salapi pohas un pieraksti sev uz papira, ka Andris Bartkevics nekad nav trenejis komandu Aisbregs-91.................

  -1 [+] [-]

, 2010-01-11 17:20, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Neesmu pret arzemju treneri ka taadu, bet liekas dazhs sacereejies ka piedaloties Zoltoka turniraa un aizvadot dazhas paarbaudes speeles novembri/decembri museejie decembra beigaas bus kluvusi par lieliem meistariem. Probleema ir citur.
Paradokss jau ir tads ka var buut viena patiesam saliedeta komanda, bez iipasaam zvaigzneem, kas baigi nospeelee....bet katrs atseviski ir nevienam ipasi nevajadziga viduveejiba, kam peec U20 hokejs palielam beidzas. Un var but ka citugad komanda nospeele vaaji, bet no taas izbiidas kadi 3- 4 izlases un Eiropas TOP liigu (vai pat kads NHL) kadri...
Tu vari nekautrēties šeit visi savējie tā arī saki -OĻEGS ZNAROKS ! Būtu turpinājis ar 89-90-91 gadiem būtu arī ,,elitē,, nevis ....

  -1 [+] [-]

, 2010-01-11 17:30, pirms 15 gadiem
krahs rakstīja: Jani Matuli ,ludzu vienreiz iedzer normalu alu, salapi pohas un pieraksti sev uz papira, ka Andris Bartkevics nekad nav trenejis komandu Aisbregs-91.................
Kurš tad Pāls ?

     [+] [-]

, 2010-01-11 17:37, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Tadam arzemju trenerim ir pie kaajas visi LV ilgteminja plaani. Vinam galvenais sanemt algu un lai federaacijas izvirziitie meerkji buutu kaut cik izpildaami.
Šeit Tu maldies, jo ārzemju speciālisti tā nedomā. Viņi domā soli uz priekšu.
Vislabāk izteicās Vujteks,kas skaidri deva mājienu,ka nestrādās ar komandu kurai nav skaidri mērķi, un līdz ar to arī pretenzijas uz visaugstākiem sasniegumiem.
1 2 52 komentāri