Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

Jānis Matulis atbild "Sporta Avīzes+" lietotājiem

Jānis Matulis
Jānis Matulis

"Sporta Avīzes" žurnālista Jāņa Matuļa atbildes uz "Sporta Avīzes+" lietotāju uzdotajiem jautājumiem. Atbildes uz citiem jautājumiem meklējiet sadaļā Jautā.

pins19: Kur palicis Panteļejevs?Un Kerčs izmestais no Francijas? un cik lielas izredzes Semjonovam ar Ignatjevu spēlēt LV izlasē?
Šķiet, Panteļejevs joprojām ņemas Rostovā pie Donas. Par Kerču nezinu. Semjonovs un Ignatjevs sen jau Latvijas izlases kandidāti, tātad izredzes - nulle.

belluschi: Vai Kira nav apsvēris domu par mūža ieguldījumu hokeja labā kādā no Dinamo vai KHL spēlēm balvu pasniegt vecajam stagnātam Djedam slidu asinātājam?
Šaubos, vai Hokeja federācijā kāds ir domājis par Djedu. Ja jau mēs (''Dinamo'', LHF) nepratām Baura 91. dzimšanas dienā noorganizēt, ka viņi abi ar Skotiju Boumenu simboliski iemet ripu pirms spēles, tad gaidīt, ka kāds īpaši godinās Djedu, ir tas pats, kā tuksnesī sagaidīt bezmakas alu.

jurchiks1995: Kāpēc vairs neierodaties uz Dinamo spēļu pēc periodu apspriedēm Ltv 7 kanālā ?
Katrs var iet ciemos tikai tur, kur viņu aicina. Šoruden trīs reizes esmu bijis LTV7. Ja Tev arī tajā pašā laikā vēl būtu jāuzraksta 3500 - 4500 zīmju NRA un rakstiņa iesūtīšanas termiņš ir ne vēlāk par 22.00, droši vien tik šerpi uz blakus darbiem nemaz nerautos.

hamuts: Tava progonoze: Cik spēlētāji no Dinamo Rīgas tiks uz Olimpiskajām spēlēm? Kuri tie varētu būt?
Hosa - SVK un gandrīz visi vietējie, kas pēdējā laikā spēlē pamatsastāvā, izņemot Bukartu.

striker: Sveiks,Jāni! Ar kuriem hokejistiem(bijušajiem) ir gadījies sadzert pa aliņam?
Ar daudziem, bet pats nekad kompānijā neuzprasos. Ļoti labs bija pasākums pēc 2007. gada PČ, ko turpināju kopā ar krievu čaļiem Naumova vasarnīcā. Sergejs vispār ir ļoti gaišs cilvēks.

belluschi: Vai Raiti Ivanānu vajadzētu iekļaut uz OS kandidātu sarakstā, zinot to, ka spēles notiks Kanādā uz mazajiem laukumiem?
Kandidātu sarakstā jau viņš ir, tikai šaubos, vai Značoks viņu ņems.

Bugivugi: Jāni! Vairākus gadus atpakaļ, lasīju, ka mūsējie (liekas ka LM) 11 - 12 gadīgie Kanādā rādija baigi labo spēli vienā no turnīriem kur sita visus pēc kārtas un atd sākās runas, ka vot no tās komandas tad točna puse būs NHL draftā, ja nemaldos tas bija LM 91. vai 92. gads, Tu varētu padalīoties ar savām atmiņām, kas tas īsti bija par tunīru Kanādā un cik tad nopietni bija tie pretinieki? Ja nemaldos tad vai tik gadienā Tretjaka rīkots turnīrs tas nebija? Te Latvijā tas bez maz vai tika pasniegts tā it kā LM puikas būtu sasituši Kanādas U-11, vai U-12 varis neatceros cik tad gadu viņiem īsti bija....Pie velna kur tad ir tie mūsu super špīleri?

Par LM 91/92 gadu es noteikti kaut kad rakstīšu, tikai nezinu kad. Jo mums ar Cicuru bija tāds sīks strīdiņš, ka nevajag pusaudžus izvazāt pa visu pasauli, bet gatavot viņus, lai atdeve būtu 19-20 gadu vecumā.

huy: Jāni, lūdzu iekomentē savas domas par lietu, ko neta vidē bieži pārmet LV žurnālistiem - žurnālisti, baidoties rakstīt visu ko domā un kritizēt spēlētājus (un ne tikai), jo tas negatīvi atsauksies uz savstarpējajām attiecībām un iespējām nākotnē "upurus" intervēt u.t.t. Pašam ir gadījies ka gribas ko skarbāku uzrakstīt par kādu, pie kura nesen vasarnīcā dzerts alus, bet īsi rokas neceļas...?

Nē, savstarpējās attiecības tas neietekmē, vismaz man ne. Man šķiet, ka Dinamo projekts spēlētājiem pašiem ļāvis paskatīties uz sevi no malas. Un daudzi, ja ne visi saprot, ka Krievijā viņi būtu vieni no... Nu nav mums baigo superzvaigžņu, izņemot Ozoliņu.
Ar visiem tiem, kurus esmu savulaik diezgan smagi kritizējis, varbūt arī ne par lietu, man ir labas attiecības. Ar Maksi, Značoku, Pavlovu, Hari, arī Sējēju. Uz savas ādas neesmu jutis, ka kāds no tagadējās izlases vai ''Dinamo'' vairītos dot interviju. Cita lieta. Kad Dinamo iet viduvēji, klubs grib lai saskaņo ar viņiem, kurus un kādam izdevumam gribu intervēt.

Kironkulis: Un man tev ir tāds jautājums, to tu pats uzdevi vienā no Icebox raidījumiem Morozovam un Zaripovam, kurš no visiem šiem jautājumiem, kas ir adresēti tev ir visstulbākais? Un visi tie komentāri par nenopietnību tavās intervijās un rakstos, tieši otrādi, tas piedod savu odziņu taviem rakstiem. Tiešām vienmēr ar lielu interesi izlasu tavus rakstus! Un ja nopietni, tad uzdošu nodriļātu jautājumu - tavs viedoklis par Karsuma nākotni hokejā, kurā kontinentā tu to redzi? Puče jau stingri izteicās, ka tas būs noteikti Jeņķu krasts, tavs viedklis, par šo zupu kas notiek ap Mārču?

Stulbākais bija tas, kuru neuzdevām - Vai Biļaļetdinovs prot tatāru valodu tik labi, lai tajā arī lamātos.
Par Karsumu. Piekritīšu Irbem - Mārčam NHL jāmeklē cita organizācija. Bet braukšana uz Eiropu arī nav pasaules gals. Ja viņš tiktu pie trenera, kurš ļoti ļoti uzticas, ar to domāju, protams, Znaroku, tas varētu būt labs atspēriens, lai ar labu spēli savāktu labu statistiku un atgrieztos NHL. Karsumam jau oktobra vidū bija jābūt Rīgā! Ja vien a. god. Teofanuss neprasītu vairāk, nekā vasarā ar Sējēju jau bija vienojušies.

Atis Sēklinieks: Kāpec joprojam RD ''spele'' pazharnieks ar 28# N.Sirotkins? Vai tik tiesam situacija ir tik katastrofala,ka nav nekas labaks,ko iespelet?
Kapec savulaik LV izlase nenostiprinajas Budimirs Paltovs?

28. numurs Di nebūt nav sliktākais no viņu aizsargiem, šobrīd noteikti labāks par Cibuļski un arī Svetu. Jo ir uzbrukumu organizētājs.
Ja Paltovs spēlētu vēl tagad, varbūt arī tiktu izlasē, bet toreiz viņš un vēl vairāki tika paņemti, lai aizpildītu tukšās vietas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Bergi33

 +18 [+] [-]

, 2009-12-03 15:51, pirms 15 gadiem
Bergi33 rakstīja: Svets un Cibuļskis ir labāki aizsargi par Sorokinu, tāpēc nepiekritīšu tavam viedoklim Jāni!
Sorokinam ir superspeeja, kaadas nav vinja konkurentiem - saakas ar burtiem "PI" un beidzas ar "E". Gandriiz tikpat naaveejosha kaa Beljavskim.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-03 15:52, pirms 15 gadiem
Bimbi, Matulis būtu cienīgs sēsties pie tava Lielā galda?

  +2 [+] [-]

, 2009-12-03 15:53, pirms 15 gadiem
_Semjonovs un Ignatjevs sen jau Latvijas izlases kandidāti_
vai tad šamie ir kandidātos???

  +5 [+] [-]

, 2009-12-03 15:54, pirms 15 gadiem
Atis Sēklinieks rakstīja: Paldies par atbildi Matula kungs!
vēl vairāk kļūdas tavā jautājumā nevarēji ielaist?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-03 15:58, pirms 15 gadiem
Bergi33 rakstīja: Svets un Cibuļskis ir labāki aizsargi par Sorokinu, tāpēc nepiekritīšu tavam viedoklim Jāni!
man gan skiet ka no sveta vispar neka nav! un cibulskis vel ir parak jauns un nav gatavs tadam limenim..
sarokins speles aro vankuvera tas nu ir skaidrs!

  +3 [+] [-]

, 2009-12-03 16:01, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Ne jau par Sorokinu ir runa, bet par Sirotkinu! Uzmanīgāk lasīt vajag jautājumus!
tu atkal neko neesi sapratis...
Sirotkinam, starp citu, ir 46 gadi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-03 16:07, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu bet jautājums Matulim ir uzdots tieši par Sirotkinu, ne jau es to no gaisa pagrābu...
tas parāda sēklinieka "augstākās kastas" zināšanu līmeni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-12-03 16:14, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Man nav nekāda sakara ar "sēklinieku". Es lasu jautājumus un cenšos izglītoties. Hokejs nav mana stiprā puse, bet nu dažus mačus esmu noskatījies.
Un nevajag kasīties! Jautājums ir par Sirotkinu un punkts.
pīs, nevienu reizi tevi nenosaucu par sēklinieku.
p.s. nelasi sēklinieka jautājumus - izglītosies ar mīnusiem...

  -1 [+] [-]

, 2009-12-03 16:30, pirms 15 gadiem
par minusiem ha hah haa labssss
raivisss rakstīja: pīs, nevienu reizi tevi nenosaucu par sēklinieku.
p.s. nelasi sēklinieka jautājumus - izglītosies ar mīnusiem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-03 17:13, pirms 15 gadiem
Diezgan interesantas atbildes. Ļoti daudz runāts par alu, bet, tas tikai uzjautrinoši. + Lasāmas atbildes, jo diezgan ironiski atbildējis viņš ir.
Un, jā. Daudz interesantu.. lietu uzzināju. :p

  -2 [+] [-]

, 2009-12-03 17:28, pirms 15 gadiem
To jautājumu ar Sirotniku un vēl ar #28 speciāli meklēji, lai Matulis varētu "aplauzties"? Pilnīgs stulbums no tavas puses.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-03 19:48, pirms 15 gadiem
Bugivugi! Tas Tavs apšaubītais turnīrs tiešām notika Kanādā un saucās Veina Grecka Kauss!!!

     [+] [-]

, 2009-12-03 20:13, pirms 15 gadiem
bij interesanti, gaidu turpinājumu! Paldies Jānim!

     [+] [-]

, 2009-12-03 22:55, pirms 15 gadiem
Kā viņam tos jautājumus var uzdot?

  +1 [+] [-]

, 2009-12-03 23:58, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: Kā viņam tos jautājumus var uzdot?
Atverot acis, paskatoties ekrāna kreisajā pusē uz sadaļu "Jautā", uzlikšķinot uz Tev interesējušo kungu...pārējais Tev nav jamāca, vis ko parasti dari rakstot komentu pie raksta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-04 01:45, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: Koļu Sirotkinu, "Nik's Brih" ilggadējo spēlējošo treneri, "La Rocca" īpašnieku un reketiera Haritonova draugu būtu jāzin visiem, kam interesē Latvijas hokeja vēsture... Savdabīga personība, arī viens no labiem Matuļa paziņām!
taapeec jau komandu sauca "Nik s Brih".Nikolaj Sirotkin i Brigada Haritonov
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-04 15:18, pirms 15 gadiem
Jāni!

Nesapratu, kādā sakarā raidījumā IceBox, Tu pieminēji ka Filips Novāks atkal būs Rīgā?
Viņam līgums ar MVD ir uz 2 gadiem. Pats man tā teica!