Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:538, Did:0, useCase: 3

Par Kuldu, Znaroku un Baldonieku

Jānis Matulis
Jānis Matulis

29. decembrī LHF publiskoja olimpiskās izlases 23 spēlētāju sarakstu. Tajā bija tikai 23 uzvārdi, bet nebija šosezon AHL klubā Čikāgas ''Wolves'' spēlējošā aizsarga Artura Kuldas.

Dažuprāt Kuldam esot tur bijis jābūt, taču jau pēc otrās pārbaudes spēles ar Dāniju preses konferencē Oļegs Znaroks pateica, ka ar Kuldu nerēķinās. Pirmkārt jau tādēļ, ka izlasē ir tikai astoņas vietas aizsargiem.

''SA+'' lasītājs quick apgalvo sekojošo:
Citu olimpisko izlašu ģenerālmenidžeri visu gadu sekoja līdzi savu izlašu kandidātiem ceļojot pa Eiropu un Ameriku. Bet pie mums ir normāli, ka izlases galvenajam trenerim pat nav nojausmas (un to viņš pat necenšas slēpt) ne par mūsu hokejistu meistarību, ne līgas spēku, kurā tie spēlē. Interesanti kādi ir mūsu ģenerālmenidžera pienākumi? Vai Baldonieks nevarēja uz nedēļu ierasties Čikāgā, satikt Artūru Kuldu un noskatīties pāris "Wolves" mājas spēles, lai rastos vismaz kāds priekšstats par vienu no labākajiem AHL aizsargiem?

Piemēram Rīgas Dinamo 7.-8. aizsargam vieta izlasē atradās, kamēr "Trashers" 8. aizsargu bija grūti pārbaudīt. Kamēr hokeja lielvalstis gatavojas nepajokam, mēs paļaujamies uz pazīšanos... laikam kandidātu ir ļoti daudz,ja varam atļauties nepārbaudīt visus. Manuprāt, šāds darbs pie komplektācijas ir maigi izsakoties bardaks un, ja nekā savādāk, tad vajag treneri, kuram nav nekādu zināšanu par hokeja saimniecību. Lindstrēms esot pussezon vazājies pa LAČ spēlēm līdz atrada Rēdlihu, tādam būtu jābūt darbam ar kandidātiem nevis "Ņeznaju, Ja evo ņeviģil...".

Negribu oponēt vairākām quick izteiktajām puspatiesībām, taču, komplektējot jebkuru izlasi, komandu, kolektīvu, kalnos kāpēju grupu utt, tiek ievērotas zināmas likumsakarības.

1. Vispirms es kalnos dodos ar pārbaudītiem cilvēkiem, uz kuriem varu paļauties. To lielākoties ievēro arī izlašu treneri. Diemžēl Kulda LATVIJAS izlasē nav pārbaudīts kadrs. Pats arī viņu esmu redzējis pamaz un pēdējā reize (U-20) čempionāts Rīgā neatstāja satriecošu iespaidu. Taču ticu, ka Arturs kopš 2007. gada decembra ir ļoti audzis. ''Wolves'' viņam tomēr ir laba statistika: 25 spēles, 3+8, +18 lietderība. Taču tas vēl nav arguments, lai OS būtu Latvijas izlasē.

2. Nevienu brīdi neesmu teicis, ka Kulda ir slikts aizsargs, bet citi, un to ir daudz, pagaidām ir labāki par viņu. Neesmu pēc spēles ar Dāniju individuāli runājis ar Znaroku, bet pieļauju, ka viņa izlases aizsargu pāri būs šādi.

Pirmais pāris.. K. Rēdlihs - Skrastiņš, ideāli kopā nospēlēja PČ Bernē. Un tas ir arguments.
Otrais. Reķis - Pujacs. Šāds salikums ir bijis vairākos turnīros. Zinu, ka dažs apšauba Reķa kvalifikāciju. Atgādināšu, ka Arvīds bija pirmajā pārī OS Turīnā (kopā ar Skrastiņu) un pa šiem četriem gadiem savu kvalifikāciju nav zaudējis. Sveiciens, Arvīd, 31. dzimšanas dienā! Jā, Pujacam Maskavas un arī Bernes PČ nav veicies, taču, ja Krievijas klubs viņu ņem kā leģionāru... Pujacs var iemest ripu vārtos.
Trešais. ''Dinamo'' labākais pāris Laviņš - Galviņš. Tur nav ko daudz komentēt - abiem gadās arī pa kļūdai, bet tās ir vērtības, uz kurām var paļauties.
Ceturtais. Bārtulis. PČ Bernē nenospēlēja tik spilgti, jo nespēja ātri pārorientēties no Kanādas mazajiem laukumiem uz Eiropas lielākajiem. Kā astoto aizsargu Znaroks/Vītoliņš/Baldonieks izvēlējās Sotnieku. Šobrīd, t.i. pēdējo pusotru mēnesi Kristaps ir labākais (!) no ''Dinamo'' aizsargiem, spēlējot tieši aizsardzībā.

3. Daudzi hokeja speciālisti, treneri, spēlētāji uzskata, ka KHL ir otrā līga pasaulē. Tas ir arguments, kāpēc šie ''Dinamo'' aizsargi ir spēcīgāki par Kuldu? Neesmu Znaroku tirdījis, taču nojaušu, ka uz šo brīdi viņš savā kandidātu sarakstā augstāk par Kuldu vērtē arī Jerofejevu, J. Rēdlihu, Sorokinu un arī Čehijā spēlējošo Andersonu (1986).

4. Vai šādā kāršu salikumā kāds vēl meklētu trumpjus? Un ko dotu Baldonieka brauciens uz Čikāgu? Baldonieks kā bijušais aizsargs droši vien spētu novērtēt Artura meistarību. Bet lai pateiktu, ka viņš labāks par Sotnieku vai Jerofejevu? To iespējams izdarīt tikai klātienē. Kad visi šie kandidāti kādu laiciņu, kaut vai nedēļu, ir kopā un treneri redz, kas kurš par putnu.

5. Znaroks AHL spēku zina. Pats tur ir nospēlējis sešus mačus (91/92). Tad gan tā bija Amerikas trešā spēcīgākā līga aiz NHL un IHL. Bet Kuldu gan Znaroks darbībā (ne TV konservos) sen nav redzējis un tas ir arguments, kāpēc izlasē neņemt nepārbaudītu spēlētāju. Kuldas statistikā ir trīs spēles Latvijas izlasē.

6. Kā redzējāt, aizsardzībā Latvijai kandidātu tiešām ir daudz. Taču tiem, kas ir 23 sarakstā ar pazīšanos (Tavā izpratnē) gan nekāda sakara nav.

7. Lindstrems Krišjāni Rēdlihu pamanīja NEJAUŠI un pa Latvijas čempionāta spēlēm apkārt nevazājās. Sporta pilī viņš redzēja VIENU (!) ''LM'' un ''Rīgas 2000'' spēli un tajā viņam Krišs iekrita acīs.
Lindstrems Latvijas hokejā ''iebrauca'' tikai trešajā (pēdējā !) darba gadā. Kad bija gatavs Prāgā nedancot pēc Žoltoka stabules, skaidri pasakot, ja kādam kaut kas nepatīk, tad var braukt mājās. Kā anekdote tagad tiek stāstīts tas, ka pirms viena no PČ, laikam pirms 2004. g. Kurts gribējis uz izlases treniņnometni uzaicināt Latvijas čempionāta sešus rezultatīvākos uzbrucējus. Šķiet, otrais tad bija Paste. Nu, lūk. Kad Lindstremam teikts, ka šis spēlētājs nenākšot, zviedrs bijis ļoti pārsteigts. ''Kāpēc?''

Piedod par atklātību, bet Tavi vaicājumi, pārmetumi, dusmas uc. Kuldas sakarā ir kaut kas no Lindstrema 2004. gadā.

Laimīgu Jauno gadu!

1 2 50 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2010-01-02 18:10, pirms 14 gadiem
Pat Andersonu, kas spēlē Čehijā? Nu diez vai. Un par Sotnieku jau nu ir gana daudz labāks. Spēles kvalitāte labāka. Sotnieku ,Vankūverā izmētās pa visiem bortiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-01-02 18:11, pirms 14 gadiem
labs raksts, bet šaubos vai ''thrashers'' fani būs priecīgi, ka viņu komandu nosauc par ''trashers''

 +20 [+] [-]

, 2010-01-02 18:11, pirms 14 gadiem
Viena piebilde:

5. Znaroks AHL spēku zina. Pats tur ir nospēlējis sešus mačus (91/92). Tad gan tā bija Amerikas trešā spēcīgākā līga aiz NHL un IHL.

Vadīties pēc 1991. gada iespaidiem par hokeja spēli AHL ir tas pats, kas spriest par KHL atceroties 1988. gada PSRS čempionātu hokejā (Augstāko divīziju).

 +10 [+] [-]

, 2010-01-02 18:13, pirms 14 gadiem
luka rakstīja: labs raksts, bet šaubos vai ''thrashers'' fani būs priecīgi, ka viņu komandu nosauc par ''trashers''
to daļu ''quick'' rakstīja, ne Matulis

PS - izpostīta NRA redakcija - kasjauns.lv Kā tas atsauksies uz SA iznākšanu? Esmu diezgan drošs, ka to izdarīja tie esporta lasītāji, kuriem nav lieku 26Ls gadā lai abonētu SA+

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:14, pirms 14 gadiem
Principā jau taisnība - uz OS nebūs daudz laika sagatavoties un saspēlēties, tādēļ ir jāizvēlas pārbaudītas vērtības un spēlētāji, kas ir pazīstami ar Znaroka kombinācijām. Uz PČ, kad komandai būs iespēja ilgāk kopā patrenēties, gan vajadzētu Kuldu iekļaut sastāvā (ja viņa komanda netiks play-off).

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:16, pirms 14 gadiem
Devilman rakstīja: to daļu ''quick'' rakstīja, ne Matulis

PS - izpostīta NRA redakcija - kasjauns.lv Kā tas atsauksies uz SA iznākšanu? Esmu diezgan drošs, ka to izdarīja esporta lasītāji, kuriem nav lieku 50sant. lai abonētu SA+
tad sorry, vnk iekrita acīs un zinu, kā daži streso par to

  -3 [+] [-]

, 2010-01-02 18:19, pirms 14 gadiem
1. galiigi nepiekriitu par Sotnieku, labaakais peedeejaas speeles ir viennoziimiigi Galvinsh, gan ar saviem guutajiem vaartiem, gan ar to, ka bija pasaacis speleeet agresiivaak
2. ja reiz Kuldanespeeja paarorienteeties uz Eiropas laukuma izmeeriem, ka stad tagad buus?! Sotnieks spees paarorienteeties aatraak par Kuldu(+tomeer vinja stils ir vairaak uzbruukosh nekaa sotniekam, ko mums arii vajadzeet OS), kursh, manurpaat, tomeer speelee augstaakaa liimenii AHL un visu laiku speelee uz mazajiem laukumiem, kaadi buus Vankuurveraa
3. par jerofejevu visp nevajdzeetu runaat, jo vinja sniegums ir tik ljoti blaavs, ka diez vai reaali pat bija jeega vinju izskatiit, tad jau Jeekaba sniegums un pieredze uz mazajiem laukumiem, buutu labaak nodereejusi
nav nekas pret Sotnieku kaa speeleetaaju vai cilveeku, runa ir par to, kas uz doto briidi ir labaakais un nedomaaaju, ka Sotnieks taads ir..
zheel, ka matulis nelasa komentaarus, jo tomeer, biezhi vien Tu savos izteikumies skrien ar pieri tieshi sienaa, kkaa diivaini, vajadzeetu buut tomeer objektiivam viedoklim par lietaam....
veel vareetu buut runa par Meiju, bet nu, maybe Znaroks vinjaa redz/pamaniijis kko, kas uz OS nodereetu.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-02 18:21, pirms 14 gadiem
Skaidrs, ka uz OS nepārbaudītu kadru nevajag ņemt. Ja nav pārbaudīts līdz šim, riskēt un eksperimentēt tagad nebūtu prāta darbs. Bet tur jau ir cita lieta - kādēļ viens no potenciālajiem nākamajiem NHL spēlētājiem joprojām ir lielais nezināmais? Un te nu gan ir jāmet akmens Znaroka & Co dārziņā.

     [+] [-]

, 2010-01-02 18:22, pirms 14 gadiem
Devilman rakstīja: to daļu ''quick'' rakstīja, ne Matulis

PS - izpostīta NRA redakcija - kasjauns.lv Kā tas atsauksies uz SA iznākšanu? Esmu diezgan drošs, ka to izdarīja tie esporta lasītāji, kuriem nav lieku 26Ls gadā lai abonētu SA+
Uzliks lielāku cenu, lai varētu segt zaudējumus

  +2 [+] [-]

, 2010-01-02 18:24, pirms 14 gadiem
Kulda gan jau spēlē agresīvu hokeju un domāju , ka tāds būs arī olimpiskajās spēlēs uz mazajiem laukumiem.. Domāju tādu Laviņu tur smērēs pa bortiem + vēl skatamies, ka viņš bieži pieļauj kļūdas, vai nokrīt uz līdzenas vietas, viņa vietā labāk nebūtu ņemt tā kā Kuldu?

  +3 [+] [-]

, 2010-01-02 18:25, pirms 14 gadiem
Forsi uzrakstijis..
Es ne esmu Znaroku vaicajis bet domaju ka vins doma tiesi ta
Labs arguments.
Un atkal uz jautajumu kapec Baldonieks un ko neskata kandidatus-atbilde tapec ka nav redzets
nezinu vai tik gruti atrast vienu cilveku kas skatisies visus video no AHL komandam kur spele latviesi un akcentes uzmanibu tiesi uz si speletaju darbibam?
Un vienu cilveku kas saprot hokeju prof limeni kas skatisies klatiene lai Znacokam pacukstet ka isti Kulda izkatas..
Nu stulbums viens no labakajien aizsargiem +/- koeficienta AHL un pat netiek izsaukts uz parbaudi kaut PC.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:26, pirms 14 gadiem
Kā anekdote tagad tiek stāstīts tas, ka pirms viena no PČ, laikam pirms 2004. g. Kurts gribējis uz izlases treniņnometni uzaicināt Latvijas čempionāta sešus rezultatīvākos uzbrucējus. Šķiet, otrais tad bija Paste. Nu, lūk. Kad Lindstremam teikts, ka šis spēlētājs nenākšot, zviedrs bijis ļoti pārsteigts. ''Kāpēc?''

šitas vnk norāva jumtu! labi, ka šito uzlasīju, diena uzreiz izdevusies. vispār ieteikums Matulim, kurš šajos gados ne to vien drošvien dzirdējis, būtu apkopot šādus un līdzīgus atgadījumus un publicēt. būtu labs!

 +13 [+] [-]

, 2010-01-02 18:27, pirms 14 gadiem
[Pats arī viņu esmu redzējis pamaz un pēdējā reize (U-20) čempionāts Rīgā neatstāja satriecošu iespaidu. Taču ticu, ka Arturs kopš 2007. gada decembra ir ļoti audzis.

Nevienu brīdi neesmu teicis, ka Kulda ir slikts aizsargs, bet citi, un to ir daudz, pagaidām ir labāki par viņu.

Matuļa kungs, Jūs pats apgalvojiet, ka ne vella neziniet par Kuldu pēdējos gados, bet atļaujieties izdarīt šādus skaļus paziņojumus..

Par AHL un 92. gadu jums jau pareizi aizrādija.

Jūsu nosauktie aizsargu pāri...
K. Rēdlihs - Skrastiņš, ideāli kopā nospēlēja PČ Bernē. Un tas ir arguments.

Skrastiņš liek izskatīties labāk jebkuram aizsargam, turklāt jāskatās uz tagadni nevis pagātni. Un tagadne ir tāda, ka Kr. Rēdlihs bieži netiek Dinamo sastāvā...

Jā, quick tekstos ir puspatiesības, bet Jūsu tekstos to nav mazāk...

     [+] [-]

, 2010-01-02 18:29, pirms 14 gadiem
Agresīvi izsmeļoša atbilde

  +2 [+] [-]

, 2010-01-02 18:36, pirms 14 gadiem
Ko var plēsties par vienu spēlētāju,tak nekas no tā nemainīsies.

Tā pat, objektīvi skatoties, mūsējiem nav nekādo dižo cerību OS!

Jācenšas nekrist kaunā un cienīgi nospēlēt, tas arī viss!

     [+] [-]

, 2010-01-02 18:36, pirms 14 gadiem
piekrītu suvasam, argumentam ''mēs viņu neesam redzējuši, neņemsim nepārbaudītu'' jābliež pretī ''un kāpēc neesam!?'' uz līnijas starp NHL un AHL, viens no labākajiem AHL aizsargiem, bet ''mēs viņu nepazīstam''.. tā jau visu kuldas karjeru varēs teikt..!

     [+] [-]

, 2010-01-02 18:38, pirms 14 gadiem
Zviedrss rakstīja: Ko var plēsties par vienu spēlētāju,tak nekas no tā nemainīsies.

Tā pat, objektīvi skatoties, mūsējiem nav nekādo dižo cerību OS!

Jācenšas nekrist kaunā un cienīgi nospēlēt, tas arī viss!
šeit ir Latvija. hokejs ir gandrīz pēdējais, kas šai dižķibeles nomocītajai zemei palicis, tāpēc katrs svarīgs turnīrs tiek sagaidīts ar asām diskusijām par kāda paņemšanu/nepaņemšanu izlasē.

     [+] [-]

, 2010-01-02 18:38, pirms 14 gadiem
Laviņš jau nu noteikti ir stabils špīlers. Varbūt pietiks viņu mocīt? Laiks jaunākiem sevi parādīt.

  -4 [+] [-]

, 2010-01-02 18:38, pirms 14 gadiem
Oponēšu visiem apgalvotājiem kuri apgalvo ka KHL ir 2līga pasaulē.TIE IR SLIMI SUŅA MURGI!!!NHL līmenis ir krities,AHL ir nācis klāt,vakar papētiju kas spēlē AHL.Un nebrīnos kapēc mūsējie tur nespīd,jo tur daudz spēlē NHL stāri Čelioss,Nīlanders,Beržerons,Kolanoss.Daugaviņš pat rez.sarakstā ir tikai 118 vietā,Karsums vispār 3 simta vidū.Vidējais līmenis ir augstāks nekā KHL.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:39, pirms 14 gadiem
uuzinjsh rakstīja: piekrītu suvasam, argumentam ''mēs viņu neesam redzējuši, neņemsim nepārbaudītu'' jābliež pretī ''un kāpēc neesam!?'' uz līnijas starp NHL un AHL, viens no labākajiem AHL aizsargiem, bet ''mēs viņu nepazīstam''.. tā jau visu kuldas karjeru varēs teikt..!
Ivanāns jau tā, kā "neredzētais", arī līdz gandrīz vai 30 gadiem "aizspēlējās".
Tagad gan visi saka otrādi - mēs viņu redzējām vienreiz, vairs nevajag... (kas arī nav diez ko pamatoti).

  +2 [+] [-]

, 2010-01-02 18:39, pirms 14 gadiem
Nu jā pa ESPN , jau mūsu izlases recruitēšanas un izvēles tikka noliktas. Reāli labi spēlētāji paliek aiz borta dēļ radušās "Dinamo Sistēmas". Tāda nu mums tā politika.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:42, pirms 14 gadiem
Manuprāt Matuļa kungs iebraucis šoreiz aizstāvot mistetu Znaroku ne tur kur vajag.....
1 - nu nevar spriest par spēlētāju kāds viņs bija pirms 2 gadiem kad viņam bija 20 gadi - ir pagājis krietns laiks un 2 gadi ir liels laika periods lai spēlētājs progresētu, ko neapšaubāmi viņš ir izdarījis
2 - Daudzi hokeja speciālisti, treneri, spēlētāji uzskata, ka KHL ir otrā līga pasaulē - Tikpāt daudzi uzskata ka AHL ir otra spēcīgākā līga, šajā jautājumā skaidrības nav un nebūs
3 - Nu lai jau Baldonieks nebrauc uz Čikāgu, bet ierakstus par pasaulē otras spēcīgākās līgas vienu no labākajiem aizsargiem video materiālu varēja savākt un izanalizēt
4 - Par Znaroku un AHL 91/92 gādā jau te skaidri izteicās iepriekš
5 - Kā Kulda savu statistiku var uzlabot (3 spēles LV izlasē) ja viņu neviens pat neiedomājas uzaicināt?
Neesam jau hokeja lielvalsts ka varam atļauties neuzaicināt uz izlasi šāda līmeņa spēlētāju. Spēlētājam ir jādod iespēja sevi pierādīt lai varētu teikt - Neesmu redzējis bet domāju - tītars arī iebāza galvu slotā un domāja ka ir mežā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:43, pirms 14 gadiem
NBAWhereAmazingHappens rakstīja: Nu jā pa ESPN , jau mūsu izlases recruitēšanas un izvēles tikka noliktas. Reāli labi spēlētāji paliek aiz borta dēļ radušās "Dinamo Sistēmas". Tāda nu mums tā politika.
Piekrītu. Pēdēja spēle vēl komentētāji pieminēja Kuldu un to ka viņš nav iekļuvis sastāvā... Spēka spēlei būtu tur noderējis un iemest arī var, esmu šogad un pagūjušo gadu redzējis daudz spēles un arī finālu (Calder cup) kur labi viņš spēlēja. Pielicis viņš ir pamatīgi.

     [+] [-]

, 2010-01-02 18:44, pirms 14 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Oponēšu visiem apgalvotājiem kuri apgalvo ka KHL ir 2līga pasaulē.TIE IR SLIMI SUŅA MURGI!!!NHL līmenis ir krities,AHL ir nācis klāt,vakar papētiju kas spēlē AHL.Un nebrīnos kapēc mūsējie tur nespīd,jo tur daudz spēlē NHL stāri Čelioss,Nīlanders,Beržerons,Kolanoss.Daugaviņš pat rez.sarakstā ir tikai 118 vietā,Karsums vispār 3 simta vidū.Vidējais līmenis ir augstāks nekā KHL.
A tu zini cik no KHL speles olimpiadee( iznemot Baltkrieviju un Latviju) un cik no AHL?

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:46, pirms 14 gadiem
sermulis rakstīja: šeit ir Latvija. hokejs ir gandrīz pēdējais, kas šai dižķibeles nomocītajai zemei palicis,
Nu gan tu smagi pārspīlē. Mums ir daudz kas cits arī bez hokeja

     [+] [-]

, 2010-01-02 18:47, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Nu gan tu smagi pārspīlē. Mums ir daudz kas cits arī bez hokeja
Nodokļi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:48, pirms 14 gadiem
skverzaks1 rakstīja: Nodokļi?
Arī tie

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:49, pirms 14 gadiem
Jaaiesaka Matuli likt par treneri, vinjsh tachu tik labi visu zin !!! Un argumenti ar taadi pashi kaa Znarokam.

Negribu oponeet, ka sastaavs nekam nederiigs, bet lai vareetu teikt, ka tas ir optimaals, tomeer kaut kaadai izluukoshanai bija jaabuut.

Kulda speelee uz mazaa izmeera laukuma. Vinjam nebuus jaapielaagojas. Vai sho priekshrociibu kaads ir njeemis praataa?

Jeb ja kaut kas neizdosies, tad ir atstaata vieta atrunai, ka ,redz, laukums bija par mazu un mums nepierasts un neeerts ???

Izlasei ir normaals treneris. Un nevajag, Matulja k-gs, baazties ar savaam gudriibaam vinju aizstaaveet. Znaroks pienjem leemumu un par tiem arii atbildees.

     [+] [-]

, 2010-01-02 18:49, pirms 14 gadiem
Vairogs. Forsi uzrakstijis..
Es ne esmu Znaroku vaicajis bet domaju ka vins doma tiesi ta
Labs arguments.
Un atkal uz jautajumu kapec Baldonieks un ko neskata kandidatus-atbilde tapec ka nav redzets
nezinu vai tik gruti atrast vienu cilveku kas skatisies visus video no AHL komandam kur spele latviesi un akcentes uzmanibu tiesi uz si speletaju darbibam?
Un vienu cilveku kas saprot hokeju prof limeni kas skatisies klatiene lai Znacokam pacukstet ka isti Kulda izkatas..
Nu stulbums viens no labakajien aizsargiem +/- koeficienta AHL un pat netiek izsaukts uz parbaudi kaut PC.

Vai nu Tu esi tīnis vai arī maz saproti. Ja Kulda vai kāds cits ir aizņemts klubā, tad nevar tikt uzaicināts uz treniņnometni pirms PČ! Paskaties, kad pērn viņam beidzās sezona!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-02 18:51, pirms 14 gadiem
skverzaks1 rakstīja: Pat Andersonu, kas spēlē Čehijā? Nu diez vai. Un par Sotnieku jau nu ir gana daudz labāks. Spēles kvalitāte labāka. Sotnieku ,Vankūverā izmētās pa visiem bortiem.
Maza iebilde- Sotnieks fiziski ir Top 3 aizsargs RD- tā nav lieta, ko Kristapam pārmest, viņam ir citi trūkumi.
P.S. Ja par šādiem argumentiem SA+ grib naudiņu kasēt, tad varat jau to bodi klapēt ciet neatverot. Laimīgu Jauno Gadu!.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 50 komentāri