Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Ņeftehimik". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Ņeftehimik". Ko viņi izdarīja?
Divās spēlēs pēc kārtas Mārtiņš Karsums atzīmējies ar diviem vārtu guvumiem...

Tā vien šķiet, ka Ņižņekamskas "Ņeftehimik" rīdziniekiem ir kļuvis par ērtu pretinieku. Trīs sezonu laikā abām komandām šī bija piektā savstarpējā spēle un četrās no tām uzvarējusi "Dinamo". Šā vakara uzvara bija pirmā savā laukumā.

Mikaels Telkvists
Metieni: 3/37
Viens otrs hokeja speciālists uzskatīja, ka šī nebija īstā reize, kad Telkvistu likt vārtos. "Ņeftehimik" treneris Vladimirs Krikunovs atradīšot veidus, kā "saraustīt" šosezon vēl nespēlējušo Telkvistu. Īstais laiks, kad laukumā palaist Telkvistu esot nākamā spēle (pret "Automobilist"). Pirmajā trešdaļā Telkvists tik tiešām tika paraustīts, taču to izdarīja pašu aizsargi. Pirmajos divos zaudētajos vārtos vainot Telkvistu būtu neprāts. Arī trešajos, kad aizsargi pretiniekam savu vārtu priekšā ļāva izdarīt pārāk daudz metienu.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 21:43
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Svētdienas mačā pret "AK Bars" Ozoliņš spēles izskaņā iedzīvojās savainojumā. Sākotnēji nekas nopietns nešķita, taču nākamajā dienā (pirmdien) mugurā parādījās sāpes līdzi pavelkot arī kāju. Tik nopietni, ka pat pārvietoties bija grūti. Zinot, ka komandā ir aizsargu pārprodukcija, būtu bijis tikai loģiski, ja Sandis pret "Ņeftehimik" paliktu malā, taču Ozoliņš nav nekāds čīkstētājs... Tieši Ozoliņš izdarīja pirmo metienu pa vārtiem un tieši Ozoliņš jau pirmajā minūtē komandai nopelnīja pirmo vairākumu. Ozoliņš bija laukumā, kad tika zaudēti pirmie vārti. Kamēr Ozoliņš slidoja ārā no pretinieku zonas, tikām divi "Ņeftehimik" uzbrucēji jau bija apstrādājuši vienu pašu Jēkabu Rēdlihu un arī Telkvistu... Arī otrajos zaudētajos vārtos klāt bija pirmais aizsargu pāris. Ko padarīsi, ka Sandis par vēlu pamanīja ripu un nepaspēja laikus pacelt kāju. Tā gadās...

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 17:56
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Vai Jēkabs ir vainīgs, ka maiņas partneris komandas kapteinis Ozoliņš neievēroja pirmssezonas teikto, ka vairāk domāšot par aizsardzību nevis uzbrukumu? Te nu bija... Interesanti, ka Jēkabs pats jau pirmās trešdaļas vidū atradās tiešā pretinieku vārtu tuvumā vien žēl, ka neizdevās precīzi pielabot Bukarta piespēli. Jau nākamajā nomaiņā pēckārtējā cauruma aizsardzībā Jēkabs atzīmējas ar noraidījumu.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 19:46
Metieni: 0
Punkti: 0+2
Soda minūtes: 0
Punktiņš par rezultatīvu piespēli nopelnīts. Vispirms pats meta, taču ripa iestrēga spēlētāju kājās un pirmajam to savācot ātri izdevās atrast tukšajā vārtu stūrī dežūrējošo Hartiganu - 2:1.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 18:34
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pāris minūtes pēc pirmajiem zaudētajiem vārtiem otrais aizsargu pāris savu vārtu priekšā atstāj vienu pašu pretinieku. Paveicās, ka viņa meistarībā bija palieli robi... Ozoliņam pirmajā minūtē izdevās viens pusnopietns metiens pa vārtiem, bet pirmais īstais tikai devītajā un to izdarīja Sotnieks.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 19:18
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Līdz vakardienai aizsargi vēl nebija guvuši nevienus vārtus. Šovakar tuvu vārtu guvumam bija Jēkabs Rēdlihs, bet pavisam tuvu Rodrigo Laviņš. Neticami, kā Munro izdevās izstiept kāju un paglābt komandu no diezgan droša vārtu zaudējuma.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 18:12
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 16:28
Metieni: 4
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 0
Gūtie vārti bija gluži kā kopija sezonas pirmajā mačā pret SKA gūtajiem vārtiem - atsista ripa pie kuras pirmais ir klāt Ņiživijas. Sezonas pirmajās sešās spēlēs vidēji katrā nopelnīts vairāk kā viens rezultativitātes punkts. Ideāls grafiks.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 17:36
Metieni: 2
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 0
Tikai vienā no sešām aizvadītajām spēlēm Hartigans palicis bez rezultativitātes punkta. Laikam jau tiešām Hartigan ļoti patīk Rīga un "Dinamo". Pirmajā "Dinamo" sezonā Hartiganam pēc sešām spēlēm bija tikai divi punkti un abi ar rezultatīvām piespēlēm. "Dinamo" sastāvā pret "Ņeftehimik" aizvadījis visas trīs spēles un katrā nopelnījis vismaz pa punktam.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 16:54
Metieni: 2
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 2
Nekaunīgi, bet noteikumu robežās Surovijs izķeksēja ripu no Munro deguna priekšas pasitot to pavisam brīvajam Ņiživijam. Savs punktiņš nopelnīts.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 13:42
Metieni: 3
Punkti: 2+0
Soda minūtes:
Vārtu gūšanas recepte ir gatava - neprecētajiem hokejistiem steigšus jāskrien pēc laulības gredzeniem un jābildina savas otrās pusītes. Viņpiektdien Karsums tika iecelts vīra kārtā un skat - divās spēlēs pēc kārtas kopā gūti četri vārti!

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 14:26
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Daļa no trešajiem gūtajiem vārtiem pienākas Spruktam. Kā jau centra uzbrucējam pienākas, pašā vārtu priekšā aizņēma pietiekami lielu teritoriju. Tik lielu, ka traucēja pretinieku aizsargam brīvi pārvietoties vārtu priekšā un ar šo mazumiņu pietika, lai Karsuma priekšā pavērtos pavisam tukši vārti... Vai nu Jānim ātrums bija par lielu, vai vārtsargs laikus "izšāva" nūju uz priekšu, bet tāds kā nepilnvērtīgs izgājiens viens pret vienu netika neitralizēts (trešajā trešdaļā).

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 16:00
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 16:40
Metieni: 3
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Lai arī sešās spēlēs nopelnīti četris punkti par rezultatīvām piespēlēm, pietrūkst paša galvenā - vārtu guvuma. Arī irpeikšējās divās sezonās sākums nebija tas labākais, taču pēc sešām aizvadītajām spēlēm bija gūts kaut viens gols. Šosezon pagaidām nekā..

Broks Troters
Spēles laiks: 15:17
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Vēl viena spēle bez gūtajiem vārtiem un līdzjutējiem būtu iemesls viņu sākt salīdzināt ar pagājušās sezonas "veiksmīgāko" pirkumu Arnasonu. Troters atņēma šādu iespēju un te viņam jāpateicas Miķelim Rēdliham un "Ņeftehimik" aizsargiem. Miķelis viņu pamanīja vienu pašu vārtu priekšā un pirmie vārti "Dinamo" sastāvā gūti...

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 14:58
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Iepriekšējos piecos mačos Miķelis nebija guvis nevienu punktu ar rezultatīvām piespēlēm. Tagad tas ir izdarīts... Trešajā trešdaļā bija ļoti aktīvs meklējot iespējas gūt vārtus. Te atrodoties tieši pretī vārtiem ripa tiek iemesta vārtsargam krūtīs, te pats apslidojot vārtus atrod ceļu uz to vārtu priekšu.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 9:07
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Mazāk uzbruka vārtiem, vairāk domāja par to, kā ar piespēlēm atrast partnerus. Pirmajā trešdaļā atrada Jēkabu Rēdlihu, otrajā - Gintu Meiju. Žēl, ka neviena piespēle netika pārvērsta vārtu guvumā.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 8:11
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Otrās trešdaļas sākumā Džeriņam radās ideāla iespēja gūt vārtus - viens pats vārtu priekšā, ērta metiena pozīcija, neviens netraucē... Ceturtās maiņas uzbrucējiem tik ideālu vārtu gūšanas iespēju nemaz nav daudz, jo nav kad tos izveidot - pārāk mazs spēles laiks.

Gints Meija
Spēles laiks: 8:27
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 1:18
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Spēlei tika pieteikts kā trīspadsmitais uzbrucējs. Debija "Dinamo" un KHL notika nepilnas četras minūtes pirms mača beigām, kad uzvarētājs jau bija zināms.

  +7 [+] [-]

, 2010-09-21 22:06, pirms 14 gadiem
Lieciet mieru Anasonam !!!

  -2 [+] [-]

, 2010-09-21 22:08, pirms 14 gadiem
Kādreiz arī varētu par Galviņu uzrakstīt. manuprāt, daudz pamanāmāks par Laviņu bija

  +6 [+] [-]

, 2010-09-21 22:09, pirms 14 gadiem
autor tiešām tik grūti pielikt klāt +/- keoficentu?!

 +12 [+] [-]

, 2010-09-21 22:11, pirms 14 gadiem
Lieciet mieru Troteram !!!

Jā, varētu +/-, kā arī atzīmēt vairākuma vārtus, kopējo gūto/zaudēto vārtu attiecību, kad spēlētājs ir bijis laukumā, iemetienus, pret šo spēlētāju nopelnītās soda minūtes...

ja jau maksājam par šo saturu, tad tas varētu būt kas vairāk, kā ķap-ļap ar drukas kļūdām

  +9 [+] [-]

, 2010-09-21 22:24, pirms 14 gadiem
Patika kā Podziņš tajā 1.18min kā viesulis pa laukumu siroja...

  +4 [+] [-]

, 2010-09-21 22:28, pirms 14 gadiem
nja,pilnigi piekritu 232.un par so te ir jamaksa?neskrien,pastrada pus stundu ilgak,bet vismaz ieliec pieklajigu rakstu.
halturejam Strausa kungs,halturejam

  +2 [+] [-]

, 2010-09-21 22:32, pirms 14 gadiem
Trakais kāmis rakstīja: nja,pilnigi piekritu 232.un par so te ir jamaksa?neskrien,pastrada pus stundu ilgak,bet vismaz ieliec pieklajigu rakstu.
halturejam Strausa kungs,halturejam
Ka vienmer!

  -1 [+] [-]

, 2010-09-21 22:49, pirms 14 gadiem
attopies autor,vissliktākā spēle reķim-tik daudz kļūdu,neprecīzu piespēļu,pazaudētu ripu,neattaisnotu pārmetienu,zaudētu spēka divcīņu,Strausa kungs,jūs halturējat!

  -2 [+] [-]

, 2010-09-21 23:25, pirms 14 gadiem
kāds te sakars ar Arnasonu , tā ir tikai 6 spēle, kur smadzene šitā uzrakstīt !

     [+] [-]

, 2010-09-22 09:04, pirms 14 gadiem
232 rakstīja: Lieciet mieru Troteram !!!

Jā, varētu +/-, kā arī atzīmēt vairākuma vārtus, kopējo gūto/zaudēto vārtu attiecību, kad spēlētājs ir bijis laukumā, iemetienus, pret šo spēlētāju nopelnītās soda minūtes...

ja jau maksājam par šo saturu, tad tas varētu būt kas vairāk, kā ķap-ļap ar drukas kļūdām
Pilnībā piekrītu: šie pusteikumi, un pie tam vēl ne par visiem spēlētājiem, nav nopietns profesionāls spēles un spēlētāju apskats. It īpaši maksas sadaļā.

  -2 [+] [-]

, 2010-09-22 14:20, pirms 14 gadiem
ko Meija Galviņš un Ankipāns Strausam izdarijuši?
Un vel tās kļūdas pa visu tekstu..
Laikam Kristapam Valteram bija taisnība, Strausa raksti ož pēc šņabīša =)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja