Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "AK Bars". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "AK Bars". Ko viņi izdarīja?
Mārtiņš Karsums - vienīgo gūto vārtu autors
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien "Dinamo" atkal ir paveicies. Kamēr paši Kazaņā palika bez punktiem, tukšām rokām palikušas arī tuvākās konkurentes cīņā par iekļūšanu konferences astoņniekā. Minskas "Dinamo" zaudējusi "Ņeftehimik", CSKA piekāpās Maskavas "Dinamo", "Spartak" pazaudēja divus punktus pret "Atlant", vienīgi "Torpedo" paņēma maksimālo no SKA.

Kriss Holts
Spēles laiks: 0:00 līdz 6:20
Metieni: 0/3
Nelāga savainojums (potīte) liedza aizvadīt pilnu spēli.

Mikaels Telkvists
Spēles laiks: no 6:20 līdz 60:00
Metieni: 2/31
Lai arī aizsargi pelnījuši žagarus par zaudētajiem vārtiem, tomēr par viņiem sakāms arī kāds labs vārds. Metienu skaits pa Telkvista vārtiem ir pieklājīgs, taču statistikā tiek uzskaitīti tikai tie metieni, kuri lidojuši virsū vārtsargam. Pārējos metienus, kuri iestrēga aizsargu slidās, kājās, nūjās, nemaz netiek uzskaitīti. Ja tos pieskaitītu klāt, tad metienu skaits būtu tuvu 50.

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 17:33
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ņižņekamskā uz līdzenas vietas krita Galviņš. Šodien dažās epizodēs Krišs palika stāvam uz vietas tā, it kā slidas būtu piesalušas pie ledus.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 17:12
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ne metienu, ne rezultativitātes punktu, ne noraidījumu, ne kautiņu... Viss pa nullēm. Arī laukumā nebija, kad tika zaudēti vārti.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 18:21
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Čempionāts atsāksies 22. decembrī, kad "Dinamo" uzsāks četru sava laukuma spēļu sēriju. Paredzams, ka pret Maskavas "Dinamo", vēlākais nākamajā spēlē, ierindā atgriezīsies Sandis Ozoliņš. Atgriezīsies kaptienis un būs Oskaram ierastais maiņas partneris. Ja vien Šuplers neizdomās kaut ko oriģinālu.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 20:17
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Otro zaudēto vārtu laikā aizsardzībā bija Galviņš - Sotnieks. Galviņš tā kā atradās savā vietā, taču lietas būtību tas nemaina.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 21:29
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Spēlē, kurā visu var izšķirt viens vienīgs precīzs metiens, ļoti liela nozīme ir spēles disciplīnai. Proti, nepelnīt noraidījumus. Par dumju Reķa noraidījumu nevar nosaukt, taču tieši viņš trešajā trešdaļā pārkāpa noteikumus un tieši viņa noraidījums tika pārvērsts zaudētajos vārtos.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 17:43
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Var jau kādreiz apmaldīties savā aizsardzības zonā, bet ne tā, ka to izdara abi aizsargi vienlaicīgi (arī Sotnieks). Kamēr Reķis un Sotnieks meklēja savus vārtus, tikām pretinieks viens pats vārtu priekšā raustīja Telkvistu. Pagalam pasīvs bija otro zaudēto vārtu laikā. Bilde tā pati kas iepriekšējos divos izbraukuma mačos - vārti tika zaudēti ļaujot pretiniekam mest no vārtu priekšās.

Jānis Andersons
Spēles laiks: 1:28
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Broks Troters
Spēles laiks: 17:46
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Ar vairākuma realizāciju "Dinamo" ir tā, kā ir, tāpēc īpašas ilūzijas par Trotera nopelnīto vairākumu (tobrīd jau bijām zaudētājos) nebija nekādas, bet kā izrādās, tad pa retai reizei izšauj arī slotas kāts... Ups, nūjas kāts.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 19:54
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
"Dinamo" uzbrucēji ir fiksi uz dažādām sērijām. Gan ar plusa, gan mīnusa zīmi. Sprukts šobrīd iekritis mīnusos - septiņas spēles bez gūtajiem vārtiem un bez rezultatīvām piespēlēm.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 17:30
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Nav pirmā reize, kad Sprukta trijnieks jau pirmajā izgājienā tiek pie vārtu gūšanas situācijas. Saspēlējoties ar Spruktu, Miķelis nokļūst aci pret aci ar Vehanenu. Izskatījās, ka Rēdlihs gribēja palaist ripu pa ledu, taču vārtsargs šādam manevram bija gatavs. Guva vārtus, bet kā guva, tas nebija pamanāms pat 100 reizes pētot atkārtojumu. Acīmredzot Kazaņā TV kameras izvietotas nepareizajās vietās, ja reiz nevar piefiksēt katru kustību. Kur videotiesnesis saskatīja nepareizā veidā gūtos vārtus, tas paliek tikai viņa ziņā.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 21:18
Metieni: 3
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Pret Ņiživiju tika izdarīts teju tāds pats kādu izdarīja Surovijs, taču Morozova acis palika savā vietā un nepauda izbrīnu. "Dinamo" vārtu guvuma TOP'ā jau ilgu laiku atrodas Ņiživija solo cauri CSKA aizsardzības zonai un tagad Saša pats sev izkārtoja konkurenci. Līdzīgā stilā viņš aptina ap nūju pārīti pretinieku aizsargu un izlika ripu uz Karsuma nūjas.

Vitālijs Karamnovs
Spēles laiks: 13:57
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pie apmales bakstījās tik ilgi, kamēr ne pārāk smukā veidā tika nogāzts. Pirmajā trešdaļā jau otrais vairākums.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 22:45
Metieni: 6
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Nez kāpēc Surovijam bija tik izbrīnīta sejas izteiksme, ja pat tiesnesim bija redzams, ka viņš pretiniekam iesita pa rokām (laukuma centrā). Stipri nē, bet sitiens tas bija. Piektā minūte un paliekam mazākumā. Ja vairākuma laikā klibo saspēle un nespējam izspēlēties līdz brīvam metienam, tad jāliek lietā individuālā meistarība. Kā to darīja Surovijs ar māņus kustībām noguldot divus pretinieku spēlētājus. Vārtsargu gan neizdevās piemānīt...

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 19:37
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Viens metiens pa visu spēli un tas pats rezultatīvs. Karsums nedrīkstēja neiemest, ja reiz Ņiživijs iedeva tādu piespēli, pēc kuras vieglāk ir gūt vārtus, nekā aizmest garām.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 11:36
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Arī šajā spēlē Džeriņš bija tuvu tam, lai izceltos. Ne tajā vietā atradās kreisais vārtu stabiņš...

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 19:32
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Pirmā vairākuma laikā bija vistuvāk vārtu gūšanai, taču ieraudzījis brīvu vārtu stūri, nez kāpēc pagriezās uz otru pusi un meklēja kam atdot ripu. Interesanti... Bukarts komandai nopelna skaitlisko vairākumu, bet Ankipāns uzreiz pēc iemetiena izdomā pārkāpt noteikumus. Te nu bija vairākums...

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 4:03
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Garlaicīgajā spēlē katrs izdarītais metiens bija kā mazi svētki. Ja vēl izdevās trāpīt vārtu virzienā, tad dubulti svētki. Ja patrāpījās kāds bīstams moments, tad varēja padomāt arī par salūtu! Otrās trešdaļas vidū kaut kādu dzīvību ieviesa Bukarts cenšoties izlauzties līdz vārtiem. Tika, uzmeta, bet pāri vārtiem, bet jau nākamajā epizodē pret viņu tiek izdarīts pārkāpums. Skaitliskais vairākums? Jā, uz divām sekundēm...

Raimonds Vilkoits
Spēles laiks: 3:15
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 3:14
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

  +3 [+] [-]

, 2010-12-12 19:03, pirms 13 gadiem
Fakts tikai tāds, ka Karsumam vajag vairāk mest pašam.Parādiet kāds Karsumam pašam viņa metineu realizācijas procentu, un moš tad čalis sāks domāt ar sevi.

     [+] [-]

, 2010-12-12 20:15, pirms 13 gadiem
Tikai 27 metieni? Nav jau brīnums, ka neuzvarēja. Lai uzbrucēji mācas no Surovija un Sprukta.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-12 20:18, pirms 13 gadiem
Tās daudzās nullītes pie metieniem,ehhh...Surovijs katrā spēlē izdara visvairāk metienu,parasti 6-10.

  +3 [+] [-]

, 2010-12-12 21:36, pirms 13 gadiem
Spēle iesākās tik daudzsološi un arī turpinājās tādā pašā garā! Sen nebija redzēts tik labs hokejs Dinamo izpildījumā, līdz ...
tiesneši nogalināja spēli!
Bet puiši tiešām rādīja labu sniegumu.

  +6 [+] [-]

, 2010-12-12 21:38, pirms 13 gadiem
Piedod Strauss, bet tu esi dumjšs un no hokeja "nerubī" neko, ja vari uzrakstīt, citēju:"Garlaicīgajā spēlē katrs izdarītais metiens bija kā mazi svētki."

  -1 [+] [-]

, 2010-12-13 13:24, pirms 13 gadiem
Antimaniax rakstīja: Piedod Strauss, bet tu esi dumjšs un no hokeja "nerubī" neko, ja vari uzrakstīt, citēju:"Garlaicīgajā spēlē katrs izdarītais metiens bija kā mazi svētki."
Jā, nezinu kas tas par niķi sācies-Strauss raksta par hokeju,Matulis par basketbolu, Puče par NBA..- pagaidām vairāk izskatās pēc parodijas- visi jau laikam nevar būt Kreipāni