Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

36. nedēļa. Nekas nemainās – brāļi Daideri

36. nedēļa. Nekas nemainās – brāļi Daideri
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Gada 35. nedēļā izcīnījuši tiesības saukties par 2011. gada pasaules vicečempioniem, Lauris un Jānis Daideri pēdējā posmā uzlika punktu uz i – uzvarēja posmā.

Bija arī daži citi patīkami notikumi – Dimanta līgas 13. posmā Cīrihē tāllēkšanas sektorā Ineta Radeviča izcīnīja trešo vietu, kā tikai otrā no Latvijas vieglatlētiem šosezon (pēc Madaras Palameikas šķēpmešanā) tiekot uz goda pjedestāla šajās sacensībās un respektējamā konkurencē, kurā pirmā bija jaunizceptā pasaules čempione un sezonas līdere pasaulē amerikāniete Britnija Rīza, bet otrā – ceturtās vietas ieguvēja Tegu, jaunais Baltkrievijas talants Nastasija Mirončika Ivanova, pierādot, ka medaļa Dienvidkorejā nebija nejauša.

Līdz Anapā (Krievija) notikušā EEVZA (Austrumeiropas Zonālās volejbola asociācijas) pludmales volejbola turnīra fināla, kas vienlaicīgi bija arī Krievijas kauss, uzvarētāju titulam aizsniedzās pēc gada pārtraukuma atkal kopā spēlējušie Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs, pa ceļam vienus no apakšgrupas pretiniekiem atstājot uz 1(!) punkta un finālā vinnējot Koškarjova/Barsuka duetu – 21:16, 23:21.

Tomēr svētdien kroni visam uzlika jaunie un talantīgie motokrosisti brāļi Lauris un Jānis Daideri. Abos braucienos otrās vietas un pirmā vieta pēdējā motokrosa pasaules čempionāta posma Rudersbergā (Vācijā) summā motociklu klasē ar blakusvāģiem. Atkārtošos, ka jau pirms šī posma neviens viņiem vairs nevarēja atņemt sudrabu pasaules meistarsacīkšu kopvērtējumā, kurā tikai soli no medaļām palika vēl viens Latvijas duets Māris Rupeiks ar Kasparu Stupeli. Tās bija piecpadsmitās Latvijas motokrosistu izcīnītās medaļas pasaules čempionātos šajā klasē. Vai nākamgad brāļiem kā pirmajiem no Latvijas pēc viņu pašreizējā trenera Kristera Serģa un Arta Rasmaņa izdosies gāzt no troņa tagad jau deviņkārtējo pasaules čempionu nīderlandieti Danielu Vilemsenu?

  +1 [+] [-]

, 2011-09-13 10:25, pirms 13 gadiem
Laba nedēļa!
Daideriem ir potenciāls...
Skat, kad lauvu saliek ar Pļaviņu - atkal ir rezultāts

  +1 [+] [-]

, 2011-09-13 12:09, pirms 13 gadiem
Autor, kopš kura laika par 4. vietu dod medaļu? - "bet otrā – ceturtās vietas ieguvēja Tegu, jaunais Baltkrievijas talants Nastasija Mirončika Ivanova, pierādot, ka medaļa Dienvidkorejā nebija nejauša"

  +2 [+] [-]

, 2011-09-13 14:51, pirms 13 gadiem
Tucka rakstīja: Autor, kopš kura laika par 4. vietu dod medaļu? - "bet otrā – ceturtās vietas ieguvēja Tegu, jaunais Baltkrievijas talants Nastasija Mirončika Ivanova, pierādot, ka medaļa Dienvidkorejā nebija nejauša"
Lasi no sākuma: "tāllēkšanas sektorā Ineta Radeviča izcīnīja trešo vietu, kā tikai otrā no Latvijas vieglatlētiem šosezon (pēc Madaras Palameikas šķēpmešanā) tiekot uz goda pjedestāla šajās sacensībās un respektējamā konkurencē, kurā pirmā bija jaunizceptā pasaules čempione un sezonas līdere pasaulē amerikāniete Britnija Rīza, bet otrā – ceturtās vietas ieguvēja Tegu, jaunais Baltkrievijas talants Nastasija Mirončika Ivanova, pierādot, ka medaļa Dienvidkorejā nebija nejauša." Tad varbūt sapratīsi, ka medaļa Dienvidkorejā nebija nejauša Radevičai.

No manas puses teikums par garu, no Tavas - lieka "sazvērestības" meklēšana"