Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Spartak". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Spartak". Ko viņi izdarīja?
Ņiživijam kārtējie divi punkti - gols un rezultatīva piespēle
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jebkurai sērijai agri vai vēlu pienāk beigas. Arī "Dinamo" piecu pēc kārtas izcīnīto uzvaru sērijai pār "Spartak". Līdz ar zaudējumu Maskavā, "Dinamo" no izbraukuma tūres atgriezusies ar pieciem (no 12 iespējamiem) punktiem.

Kriss Holts
Metieni: 3/42
Komandas treneru noruna esot tāda, ka Telkvists vārtos stāv četrās spēlēs pēc kārtas, Holts - divās. Holts savas divas spēles jau bija nostāvējis un zinot, ka Šuplers stingri ievēro paša principus, tad it kā pret "Spartak" vārtos bija jāstājas Telkvistam. Tomēr reizēm Šuplers rīkojas loģiski un palika pie šā brīža stabilākās vērtības...

Mikaels Telkvists
Metieni: 0/1
Trešajā periodā laukumā izgāja uz nepilnām divdesmit sekundēm un paspēja atvairīt vienu metienu.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 22:17
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Ozoliņš ir izcils piespēļu meistars. Vienalga - savējam vai pretiniekam. Šodien ideāla piespēle tika iedota pretiniekam un tāda, par kādu sporta skolās pamatīgi sadod pa ausīm - pa centru cauri savai aizsardzības zonai. Labi, ka pretinieks šo dāvanu nespēja izmantot... Trešajā periodā nopelnīja divus noraidījumus. Pēdējais - nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām praktiski liedzot iespēju aizķerties kaut aiz viena punkta. Pietiekami liels kļūdu komplekts, lai rotācijā beidzot iekļūtu arī Ozoliņš.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 19:24
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Uz zilās līnijas cīnoties par ripu, nepamana, ka vārtu priekšā palikusi brīva - tikai viens pats Ozoliņš. Uzbrucējs ir veiklāks un izmanto pēkšņo tukšumu vārtu priekšā (0:1). Arī trešajos zaudētajos vārtos bija sava vaina - pārāk jau laipni savu vārtu priekšā Oskars izturējās pret spartakieti ļaujot viņam brīvi iebakstīt ripu vārtos.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 20:39
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Spēle bez noraidījumiem arī nav maz...

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 15:00
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Aizvadītās sezonas spēlētājs ar vissliktāko lietderības koeficientu turpina turēties virs ūdens - pagaidām Kristaps šajā rādītājā ir pa nullēm.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 17:17
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Žēl, ka pretinieks pēc nekorekta uzbrukuma Holtam, palika guļot uz ledus un, kā zināms, tad gulošos nesit. Būtu palicis uz slidām, varbūt Jēkabs būtu izvicinājis kulakus.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 21:57
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Sen nebija redzēts, kā Galviņš uzņemas iniciatīvu un izmantojot situāciju mēģina aizskriet ātrajā pretuzbrukumā. Kāpēc to nedarīt, ja kājas ir gana ātras un jau abas komandas ir nevienādos sastāvos? Līdz metienam netika, taču piespieda pretinieku pārkāpt noteikumus.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 12:42
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 10
Kad tika zaudēti otrie vārti, Mārtiņam nepatika veids, kā tas tika izdarīts. Parunājās ar tiesnešiem un saņēma 10. min. noraidījumu...

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 16:01
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Piedalījās trešo vārtu zaudējumā. Tieši no aizvārtes sekoja piespēle uz vārtu priekšu, bet Sprukts netraucēja izdarīt šo piespēli.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 17:26
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Šķiet, ka šī nav pirmā spēle, kad viss trijnieks nesalasa kaut vienu metienu pa visu maču. Nav metienu, nav vārtu. Nav vārtu, nav punktu...

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 20:16
Metieni: 2
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 0
Trešā spēle pēc kārtas ar gūtajiem vārtiem un katru reizi tie tiek gūti savādāk un ne mazāk skaisti. Šoreiz Saša atrada brīdi, kad vārtsargam ir traucēta redzamība un gar aizsarga kājām palaida ripu tālajā stūrī (1:1). Ņiživijs varēja gūt arī otros vārtus, taču visi centieni iziet vienam pret vārtsargu tika nocirsti saknē ar noteikumu pārkāpumu palīdzību.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 19:56
Metieni: 2
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
Pēdējās trīs spēlēs Hartiganam izdodas kaut kur "aizpeldēt". Iepriekšējos divos mačos tika pelnīti nevajadzīgi noraidījumi, šodien - neprecīza piespēle pretiniekam taisnā ceļā uz Holta vārtiem. Pats savārīja ziepes, pats tās arī saslaucīja. Tiesa, ar noraidījuma palīdzību. Pēc pāri minūtēm reabilitējās ar gūtajiem vārtiem.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 11:03
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Otrajā trešdaļā savainoja ceļgalu un pēdējās 20. minūtes laukumā nemaz nebija. Kamēr bija uz veselām kājām, paspēja nopelnīt punktu par piespēli Ņiživijam.

Broks Troters
Spēles laiks: 17:17
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Pirmā nopietnā izdevība rodas jau trešajā minūtē. Atceroties, kā Troters iepriekšējā spēlē realizēja bullīti, kaut kas līdzīgs tikai gaidīts arī no šī 1 pret 1... Nekā, vārtsarga nūja bija pareizajā vietā. Pirmās trešdaļas otrajā pusē nopelna muļķīgu noraidījumu. Ja komanda grasās iet uzbrukumā, tad nav pretinieks jāpietur. Noraidījums, kas tika pārvērsts zaudētajos vārtos...

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 13:19
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pirmajā trešdaļā pierakstījās divās epizodēs - iedeva labu piespēli Troteram un tuvāk perioda beigām to pašu sagaidīja no Miķeļa Rēdliha. Mēģināja labot ripas lidojumu, bet bija pietiekami daudz laika, lai ripu apstādinātu un no epizodes izspiest maksimālo labumu. Tagad zinām, kur ir tā robeža, kad Šuplers malā sēdina uzbrucējus. Lauris Dārziņš vienpadsmit spēlēs nav guvis vārtus un pret "Spartak" nespēlēja. Mikušs jau sešās spēlēs nav guvis ne vārtus, ne izdarījis kaut vienu rezultatīvu piespēli (Dārziņam ir četras). Tātad - vēl jāpaciešas piecas spēles un tad arī Mikušs tiks apsēdināts. Vai arī pret saviem tautiešiem Šupleram ir citi kritēriji?

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 14:04
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Līdz brīdim, kad komandā ieradās Mikušs, Miķelis bija sakrājis četrus rezultativitātes punktus (3+1). Nekas dižs tas nav, taču kopš slovāka ierašanās Miķelis ar Mikušu iet slidu slidā - sešas spēles bez punktiem.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 10:41
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pēc Surovija savainojuma tika pie spēlēšanas blakus Ņiživijam un Hartiganam. Vai bija liela atšķirība, kad abiem meistariem blakus atradās Surovijs un Bukarts? Praktiski nekādas - ar Suroviju vai Bukartu, Hartigana maiņa tāpat vērpa karuseļus "Spartak" vārtu priekšā un šis gadījums ir kārtējais pierādījums, cik liela loma ir maiņas partneriem.

Vitālijs Karamnovs
Spēles laiks: 3:46
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Būtu interesanti uzzināt, ar ko ir nogrēkojies Džeriņš, ka atkal tika nosēdināts rezervē? Ir taču citas, daudz piemērotākas kandidatūras, kuras jau ir sagurušas un kuru meistarība nav tā dižākā...

Gints Meija
Spēles laiks: 4:23
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nebija spēlējis kopš 21. septembra... Būtībā, arī pret "Spartak" nespēlēja. Knapas četras minūtes...

  -4 [+] [-]

, 2010-10-03 19:49, pirms 14 gadiem
Mani aizvien vairāk sāk kaitināt šie subjektīvie komentāri - vai maz pats autors ir noskatījies visu spēli (nebija tā labākā, bet tie komentāri ...).
Un vēl - no kurienes tiek ņemta tā statistika, jo tā ir diezgan kļūdaina.
Slēpts komentārs: beiziiters

     [+] [-]

, 2010-10-03 20:24, pirms 14 gadiem
Shuplerra kungs novediis komandu liidz bezdibenim!Agraak ,vai veelaak tam bija un buus jaanotiek!Cerams ,ka tas notiks daudz aatraak!Un beidzot R.Dinamo buus jauns treneris,jo izskataas,ka shim trenerim galvaa ir konkreets kish mish ar roziineem,ja ne veel trakaak!

  +5 [+] [-]

, 2010-10-03 21:11, pirms 14 gadiem
beigās sezonas sākums nemaz tik rožains neizskatās, skatoties uz tabulu.(knapi, es atkārtoju -knapi esam pirms play off līnijas) bet , ja padomā, tad te nu parādās spēļu galoties, mikuši un pana dīvainā rotācija...

     [+] [-]

, 2010-10-03 22:13, pirms 14 gadiem
NOST ar Mikušu un būs viss kā nākās, gan noskaņojums komandā, gan rezultāts...

  +7 [+] [-]

, 2010-10-03 22:15, pirms 14 gadiem
beiziiters rakstīja: Sandis bija aciimredzami neizguleejies peec trakaas veeleeshanu nakts un izskatiijaas sapiicis par savu favoriitu LPP zaudeejumu. Tas arii iistais komandas zaudeejuma iemesls !
Taču beidziet viņu pīt kopā ar tiem idiotiem.Ticamāk,ka tas viss notika bez viņa ziņas.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-04 00:07, pirms 14 gadiem
beiziiters rakstīja: Sandis bija aciimredzami neizguleejies peec trakaas veeleeshanu nakts un izskatiijaas sapiicis par savu favoriitu LPP zaudeejumu. Tas arii iistais komandas zaudeejuma iemesls !
Vai tev galvā vispār smadzenes ir, ja šādus komentārus atļaujies rakstīt?!
Atradis ar ko noniecināt Ozoliņa šodien ne visai veiksmīgo spēli! Mācies, murmuli!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-04 01:08, pirms 14 gadiem
...Nezinu BET pēdējās spēlēs Ozo pavirši spēlē !

     [+] [-]

, 2010-10-04 09:46, pirms 14 gadiem
man liekas, ka pedējais laiks ielikt Ērikonkuli rotacijā par šadiem subjektīviem rakstiem!