Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

„Dinamo” trīs novembra mirkļi

„Dinamo” trīs novembra mirkļi
Kā tikt pie punktiem Ufā un Magņitogorskā?
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārais turnīrs noris pilnā sparā. Komandas jau aizvadījušas ap divdesmit spēlēm un ir laiks plānotajam novembra pārtraukumam. Sakarā ar pārtraukumu, Rīgas „Dinamo” novembrī ir paredzētas vien septiņas spēles. Tomēr arī starp tām ir dažas ar īpašiem zemtekstiem un izaicinājumiem.

2010.gada 2.novembris. Izbraukuma spēle pret Maskavas „CSKA”

Maskavas „CSKA” Rīgas klubam vienmēr ir bijis īpašs karinātājs un arī atjaunotajam (vai no jauna izveidotajam) „Dinamo” spēles ar maskaviešiem paiet sīvās cīņā. Tomēr iepriekšējās sezonas pieredze nav rīdziniekiem glaimojoša, jo nācās piekāpties visās četrās savstarpējās spēlēs un no divpadsmit iespējamiem punktiem Rīga ar lielām pūlēm spēja tikt pie diviem.

Maskavieši sezonu uzsāka smagnēji tomēr sezonas laikā ir iespēlējušies un uz doto brīdi pēc zaudētajiem punktiem spēlē līdzīgi kā rīdzinieki. Pēdējās četrās spēlēs Maskavas „CSKA” ir ticis pie četrām uzvarām pēc kārtas un noteikti vēlēsies uz sava ledus pagarināt gan šīs sezonas garāko uzvaru sēriju, gan arī uzvaru sēriju pret Rīgas „Dinamo”. Savukārt, rīdzinieki tikko pārtraukuši zaudējumu sēriju noteikti cer lielajā pārtraukumā doties pozitīvā noskaņojumā, kā arī pieradīt, ka šosezon „CSKA” pats var kļūt par Rīgas klientu. Būs ko redzēt!

2010.gada 17.novembris. Izbraukuma spēle pret Ufas „Salavat Yulaev”

Pirmā spēle pēc lielā pārtraukuma rīdziniekiem ir izbraukumā ar vienu no līgas rezultatīvākajām komandām – Ufas „Salavat Yulaev”. Ar vienīgo līgas komandu (ja neskaita jaunpienācēju „Jugra”), kuru dinamiešiem līdzšinējās četrās spēlēs vēl ne reizi nav izdevies uzvarēt.

Ņemot vērā abu komandu spēles stilu, kas ir vairāk tendēts uz pretinieku vārtu apdraudēšanu, nevis savu vārtu nosargāšanu, var prognozēt, ka spēlē, visticamāk, būs iespējams redzēt daudzus vārtu guvumus. Tomēr, no otras puses, Rīgas līdzšinējā pieredze, ar iesaistīšanos atklātā hokejā ar Ufas komandu, ir skarba, tāpēc ir cerības, ka dinamiešu treneri garajā pārtraukumā spēs sarūpēt pārsteigumu Bikovam un pacīnīties par punktiem Ufā. Vienmēr visam ir pirmā reize. Varbūt tieši šajā spēlē Rīgas „Dinamo” pirmo reizi pārspēs Ufas „Salavat Yulaev”. To nedrīkst palaist garām!

2010.gada 19.novembris. Izbraukuma spēle pret Magņitogorskas „Metallurg”

Otrā spēle pēc pārtraukuma sola vēl lielāku pārbaudījumu, jo jāspēlē pret līgas līdervienību Magņitogorskas „Metallurg”. Magņitka šosezon demonstrē sabalansētu spēli, ļoti labi cīnās uzbrukumā un ir viena no rezultatīvākajām komandām līgā, bet tajā pašā laikā spēj pašaizliedzīgi un veiksmīgi spēlēt arī savā laukuma pusē.

Rīgai ar šādām komandām parasti klājās smagi, tomēr vienreiz jau šis pretinieks ir pievarēts. Toreiz gan tas notika uz sava ledus, kamēr izbraukumā visās līdzšinējās spēlēs ir zaudēts. Magņitogorskas „Metallurg” šajā sezonā vienlīdz labi cīnās gan uz sava, gan pretinieka ledus, kamēr rīdziniekiem pagaidām veiksmīgāks ir pretinieku laukums. Tas vieš cerības.

Šī spēle rīdziniekiem noteikti būs milzīgs izaicinājums, jo, ja rietumu konferences varenie ir tik bieži piesisti, ka spēles ar tiem vairs nešķiet nekas īpašs, tad ar austrumu grandiem statistika pašlaik ir bēdīga. Ir laiks to uzlabot!

Cik punktus „Dinamo” izcīnīs novembra septiņās spēlēs?

  • 10

  • 42

  • 39

  • 22

  • 7


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-01 12:32, pirms 14 gadiem
Ceram, ka lielais pātraukums nenāks par skādi... parasti kaut kā atkal jāiespēlējas ritmā utt. Bet tas pats būs arī Ufai....

  -1 [+] [-]

, 2010-11-01 17:39, pirms 14 gadiem
cerams, ka 17 novembrī mūsējie liks Radulovam&Co ciest

     [+] [-]

, 2010-11-02 09:04, pirms 14 gadiem
nu pēdējā laikā UFA vairs nav tik draudīga.Zaudēts pat Vitjaziem.Lai gan, ko var zināt, Dinamo vienmēr priecē , kā pagājušosezon, no 3:0 tomēr pamanījāmies zaudēt.