Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Nākamās nedēļas sākumā ASV ielu vingrošanas speciālistu meistarklases Latvijā

Andrejs Siliņš

Nākamās nedēļas sākumā ASV ielu vingrošanas speciālistu meistarklases Latvijā
Edvards Čeko
Foto: Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība

No 6. līdz 8. augustam notiks Amerikas ielu vingrošanas komandas "Barstarzz" meistarklases, kuras organizē Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība (LIVSB) ar Amerikas Savienoto Valstu Vēstniecības Latvijā atbalstu. Vadošās ASV ielu vingrošanas organizācijas treneru un kustības vadītāju vizīte Latvijā būs lieliska iespēja motivēt maksimāli daudz riska grupas jauniešu izmantot savu brīvo laiku vingrojot un attīstot sevi, kas rosina jauniešus socializēties savā starpā visās dzīves jomās.

Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība ir dibināta un aktīvi darbojās kopš 2009. gada, un pa šo laiku ir spējusi motivēt nodarboties ar ielu vingrošanu vairāk nekā 15 000 jauniešu, nodrošinot bezmaksas ielu vingrošanas treniņus 38 vietās visā Latvijā un rīkojot dažādus ielu vingrošanas pasākumus ar mērķi palīdzēt jauniešiem atrast motivāciju atgriezties skolā, disciplinēt viņus pašus un piedāvāt lielisku brīvā laika pavadīšanas iespēju.

Tā kā ASV ir viena no aktīvākajām ielu vingrošanas valstīm, kurā ir liels skaits ielu vingrošanas organizāciju, kurās darbojās pieredzes bagāti ielu vingrošanas treneri, šīs meistarklases, kuras 6. augustā notiks Ventspilī, Olimpiskā centra teritorijā plkst. 17:00, 7. augustā – Rīgā, Grīziņkalna sporta kompleksā plkst. 18:00, un 8. augustā – Smiltenē, Baznīcas laukumā plkst. 16:30, būs lieliska iespēja satikt labākos ASV speciālistus šeit – Latvijā.

Meistarklasēs piedalīsies vadošās ASV ielu vingrošanas komandas Barstarzz, kura skatītākā ielu vingrošanas komanda video vietnē YouTube un ar savu darbību ir motivējusi pievienoties ielu vingrošanas kustībai pārstāvjus no vairāk nekā divdesmit pasaules valstīm, dibinātājs un vadītājs Edvards Čeko no Ņujorkas un "Barstarzz" komandas labākais treneris Kriss Herija no Miami.

Visi pasākuma apmeklētāji varēs noskatīties fantastisku šovu mūsu ASV viesu izpildījumā kopā ar labākajiem Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības atlētiem. Būs arī iespēja uzzināt daudz ko jaunu gan par ielu vingrošanu, gan par triku izpildi, gan par treniņu metodiku. Būs konkursi, improvizētas sacensības un balvas.

Video reklāma par Barstarzz komandas viesošanos Latvijā: Barstarzz / LIVSB Tour in Latvia
- YouTube

Vairāk par komandu Barstarzz varat uzzināt oficiālajā mājaslapā: Barstarzz
Video vietnē YouTube: To Help You, Make A Better You
- YouTube

Vairāk par Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrību varat uzzināt: IeluVingrošana