Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Kazeļņiks noliks čempiona pilnvaras

Jānis Pārums

Kazeļņiks noliks čempiona pilnvaras
Agris Kazeļņiks

Pērnā gada Latvijas spēkavīru čempions Agris Kazeļņiks šogad visticamāk nespēs nosargāt titulu, jo pasaules čempionu līgas posma dēļ viņam nāksies izlaist Latvijas čempionāta pēdējo posmu, informē "Ogres Vēstis".

Agris Kazeļņiks jau izlaida šī gada Latvijas čempionāta 1.posmu, jo tieši tajā laikā startēja pasaules čempionu līgas sacensībās. Nākamajos trijos posmos Ogres spēkavīrs bija pārliecinoši labākais un no kopvērtējuma līdera Skujenieka tagad atpaliek vairs tikai par sešiem punktiem. Lai arī šogad kļūtu par čempionu, Agrim vēl vajadzētu tikai uzvarēt abos atlikušajos posmos, kas nav nemaz tik nereāli.

Tomēr visticamāk tā nenotiks - Kazeļņiks "Ogres Vēstīm" atklāja, ka Ventspils posmā, kas notiks jau šo sestdien, viņš vēl piedalīsies, bet 16.augustā Rīgā paredzētajā čempionāta noslēguma posmā - nē. Iemesls ir vienkāršs – tieši tajā pašā datumā Rumānijā notiks pasaules čempionu līgas sacensību posms, uz kuru spēkavīrs ir uzaicināts un šo iespēju, protams, izmantos.

Izmantotie resursi:
ogresvestis.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-07-30 19:23, pirms 16 gadiem
Asveicu Skujiniek! Es par tevi tgd vnk nav konkurence.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-30 19:26, pirms 16 gadiem
kā viņam gāja līdz šim pasaules čempionu līgas sacensību posmos?

     [+] [-]

, 2008-07-30 19:31, pirms 16 gadiem
Ir Rozentāls

  -2 [+] [-]

, 2008-07-30 19:38, pirms 16 gadiem
man kka vienalga,bergmanis bija labais cails,parejie tik tadi zakisi isteniba maza interse par siem pasakumiem jau no ta laika,kad bergmanis mauca pa pasaules posmiem!bet nju veiksmi junajam cempim!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-30 19:54, pirms 16 gadiem
divaini!parasti LV kaut ka samaina speles taa parasti notiek LBL vai hokeja..vaitad ir tik gruti parcelt uz vienu nedelu?tas vismaz butu cilvecigi un skatitajiem pat baudamak kad ir konkurence utt

     [+] [-]

, 2008-08-05 06:46, pirms 16 gadiem
tiesibas brivam komentam rakstīja: man kka vienalga,bergmanis bija labais cails,parejie tik tadi zakisi isteniba maza interse par siem pasakumiem jau no ta laika,kad bergmanis mauca pa pasaules posmiem!bet nju veiksmi junajam cempim!


psssssssss, nēšos Kazeļņiks izvelk Raimi ka nemetās, baļķi un vilkmes vingrinājumos Raimis bija labāks, kopumā Agris man šķiet, savā top formā novinnētu Raimi topformā.